4. Takıma bekliyorum.merhabalar bende yeniden aldığım kilolarımla vedalaşmak istiyorum boy 1.60 cm. kilo 70 kg. yaşım 49
10 kg. fazlam var bu yaşlı hatunada yardımcı olursanız sevinirim
4. Takıma beklıyorumMerhaba bende kilolarından kurtulmak istiyorum ama tek başına olmuyor,beni destekler misiniz..45yaşındayım boyum 1.65 kilom 67 amacım 62 kiloya inmek...
9. takım daveti önce geldiği için o guruba girdim4. Takıma bekliyorum.
4. Takıma gel canımMerhaba ben İmge Fatma. 23 yaşındayım 15 yaşımda başlayan diyet serüvenimi anlatıyım. İlk diyete başladıgımda 74 kiloydum. Mutsuzdum, özgüvensizdim,içime kapanmıştım. Sonra annemin diyetisyene gitmesiyle benimde serüvenim başlamış oldu. 2senede 50kilo oldum. Geriye sadece 5 kilo aldım. Daha sonra spora başlayarak inceldim göbegim artık yoktu, bacaklarım ve kollarım incelmişti, belim sanki kopucak kadar inceydi. Daha sonra farklı şehirde üniversite kazandım oraya gittim. Fakat gittigim yerde alışma süreciydi derslere adapte olmaydı derken 68 e cıktım. Mezun oldugumda 71 olmuştum. Kabus geri dönmüştü anlıcagınız. Ekim 20de bi karar verdim tekrar kilo vericektim ve almıcaktım diyet degil saglıklı beslenme hayat felsefen olucaktı. Şuan 7 aralıktayız ve ben 63 kiloyum. Başladıgımdan beri hiç kaçırmadım son iki haftadır sporada başladım ve diyetime hala devam ediyorum fakat arada motivasyona ihtiyacım oldugundan ve aranızdaki samimiyeti gördügünden katılmaya karar verdim. Banada yer varmı?
4. takima gelebilirsinHerkese merhaba, 2008 yılında bu dıyet grupları ıle hem kılo vermıstım, hem cok guzel arkadasşıllarım olmuştu. Şimdi tekrar kılo vermek ıstıyorum boyum 169 cm kılom ise 76
Yaklaşık 3 ay once dıyetısyen yardımı ıle kılo verdım ama babamı kaybedınce herseyı bosverdım ve gerı aldım.şimdi o listeleri uygulayacagım bana da bir takımda yer var mı?????
Kemdin hakkında yazarmısın kuzum?kaç kilosun,yaşın boyun?Ben de katılmak istiyorum bu son olsun artık.
O zaman 7.takıma gel kuzummm...25 yaşındayım 165 boy 106 kilo. Kilo vercem diye diye istikrarlı alanlardanım
4. takima gel canim ordan devam edelimmerhaba arkadaşlar ben hamilelikte aldığım kilolardan kurtulamadın bir türlü katılabilir miyim size boyum 160 kilom 73
Neden cnm?Merhaba bayanlar geçen hafta katılma talebinde bulunmuştum.
4. takıma çağırıldım, herşey güzeldi aa bi konuda kırıldım ve takım değiştirmek istiyorum.
Listeye henüz listeye dahil olmadım bu hafta ilk bildirimimi yapacaktım.
90 küsür kilodayım verecek 30 küsür kilom var, aktif bi üyeyim.
Sevgiler.
Neden cnm?
Neden cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?