http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-11031#post-38375596Teşekkür ederim nasıl olucak peki ben yeni katıldım aranıza
Canım ,azimliyim,Bol paylaşımda bulunurum dersen 8. Takıma bekliyorumBENİ HANGİ TAKIM İSTER...
BENİM BİR AN EVVEL AKTİF BİR GRUPTA YERALMAM LAZIM
İYİGECELER
Selaam. Ben 2012 yılında yine buralardakı gruplardan birinde 76dan 62ye süşmüştüm. Ama şimdi 65 kiloyum. Hedefim olan 55 ulaşabilmek için tekrar buradaki motivasyona ihtiyacım var
Birde 6. gruptaydım, 267. Etapta falan baya önce ayrılmıştım.
tatlım azimliyim ve bol paylaşımda bulunurum diyorsan 8.takıma bekliyorumMerhaba ben 23 buçuk yaşındayım :) şimdiye kadar bi çok kere kilo aldım verdim ancak bu sene hazirana kadar fit olmam gerekiyor bunun için de diyet ve spor yapmaya başladım.boyum 164 yaklaşık 1 senedir kilom 83. hedefim ise hazirana kadar 60 kiloya inmek bana da yer var mı buralarda
azimliyim ve bol paylaşımda bulunurum dersen 8.takıma bekliyorum canımBende 1.72 boyundayim 76 kiloyum hatta suan 77.7 çıktım yemek ve su yüzünden galiba.
4 yıl önce 63 kilo idim doğum kontrol hapları 2 ay içinde 10 kilo yaptı ve 73 oldum. Üstüne hamile kaldım 87 kilo oldum. Kendi çabalarımla 77. Olduk ama sporsuz olmuyor eliptik bisiklet sparis verdim hafta ici elime geçecek inş. Zamanında eliptik bisikletle 10 günde 10 cm incelmistim. Genç kizligimda 1 ay içinde 8 kilo verdiğimide biliyorum ama çocuk peşinde koşmak tan saldimyaza kadar eski kiloma inmem lazım gorumceme inat özellikle inat ettim eliptik bisikletimde gelsin inş. :)
aranizda yer verirseniz çok mutlu olurum. :)
Çok mutlu olurum inş. Azmettim zamanında 1 ayda 8 kilo verdigimi biliyorum inş. 8 olmasada bir hedefim var her ay 4 kilo :) inş. Arkamdan konuşanların ağzını kapatmm lazim inş. :)azimliyim ve bol paylaşımda bulunurum dersen 8.takıma bekliyorum canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8848
tamamdır gel hadi şu linke tıklaÇok mutlu olurum inş. Azmettim zamanında 1 ayda 8 kilo verdigimi biliyorum inş. 8 olmasada bir hedefim var her ay 4 kilo :) inş. Arkamdan konuşanların ağzını kapatmm lazim inş. :)
14. Takıma gelebilirsinn cnm.merhabA;35 yaşındayım kilom 100,01 hep zayıf bir çocuk oldum üniversitede kullandığım kortizonlar, kilo almama sebep oldu. hamileliğime kadar buböyle gitti. ama doktorların kilo çocuğa zarar verecek demesşyle hayatımda ilk kez rejim yaptım ve hamileliğimi toplamda dört kilo olarak tamamladım. hamileliğime 96 kilo ile başlamıştım, 100 kg ile tamamladım. kızımın doğumundan sonra 82 kg düştüm ama sonra tekrar kilo almaya başladım araya kendi hastalığım ve ameliyatım da girince :) bahane değil ama gene şimdi 100 kg oldum. Hamilelikten sonra gene bir rejim denemem oldu. ama malesef ki sonuç hüsran destek bekliyorum kızlar... amacım kızımla sağlıklı ve kaliteli bir ömür geçirebilmek için kilo vermek. hedef:) 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?