Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BENİ HANGİ TAKIM İSTER...
BENİM BİR AN EVVEL AKTİF BİR GRUPTA YERALMAM LAZIM
İYİGECELER

anladıım ay bu sefer başaracağım galiba 30 day shred yapıp faydasını goren var mı benim 27 ocakta ameliyatım var arkadaslar o zamana akdar sporla destekleyeceim sonra 2 ay spor yapamayacagım ortalama cunku

Selaam. Ben 2012 yılında yine buralardakı gruplardan birinde 76dan 62ye süşmüştüm. Ama şimdi 65 kiloyum. Hedefim olan 55 ulaşabilmek için tekrar buradaki motivasyona ihtiyacım var

Selaam. Ben 2012 yılında yine buralardakı gruplardan birinde 76dan 62ye süşmüştüm. Ama şimdi 65 kiloyum. Hedefim olan 55 ulaşabilmek için tekrar buradaki motivasyona ihtiyacım var

Birde 6. gruptaydım, 267. Etapta falan baya önce ayrılmıştım.

Ayrılırken nasıl ayrılmıştın canım? Diskalifiye olmadıysan yeniden yarışmanda sakınca yok. İstersen 13. takıma gel konuşalım bu konuları

Merhaba ben 23 buçuk yaşındayım :) şimdiye kadar bi çok kere kilo aldım verdim ancak bu sene hazirana kadar fit olmam gerekiyor bunun için de diyet ve spor yapmaya başladım.boyum 164 yaklaşık 1 senedir kilom 83. hedefim ise hazirana kadar 60 kiloya inmek bana da yer var mı buralarda

tatlım azimliyim ve bol paylaşımda bulunurum diyorsan 8.takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8847

Bende 1.72 boyundayim 76 kiloyum hatta suan 77.7 çıktım yemek ve su yüzünden galiba.
4 yıl önce 63 kilo idim doğum kontrol hapları 2 ay içinde 10 kilo yaptı ve 73 oldum. Üstüne hamile kaldım 87 kilo oldum. Kendi çabalarımla 77. Olduk ama sporsuz olmuyor eliptik bisiklet sparis verdim hafta ici elime geçecek inş. Zamanında eliptik bisikletle 10 günde 10 cm incelmistim. Genç kizligimda 1 ay içinde 8 kilo verdiğimide biliyorum ama çocuk peşinde koşmak tan saldim yaza kadar eski kiloma inmem lazım gorumceme inat özellikle inat ettim eliptik bisikletimde gelsin inş. :)
aranizda yer verirseniz çok mutlu olurum. :)

azimliyim ve bol paylaşımda bulunurum dersen 8.takıma bekliyorum canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8848

Merhaba Kızlar.

Boyum 173 kilom 95,7 yaşım 25.

Kendimi bildim bileli hiç dal gibi biri olmadım ama genelde kilo vermek de en az almak kadar kolay olmuştu. Şu sonr dönemde dikkat ettiğimi düşünüyor olmama rağmen çok zorlansam da halen kilo veremedim. Ciddi manada motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Beni motive edecek yanlışlarımı gösterecek akıl verecek birilerine ihtiyacım var. Ve tabi ki rekabete.

Hergün yarım saat sabah yarım saat akşam yürüme şansım var bunun dışında yalnız yaşdığım için istediğim şeyleri de yiyip içebiliyorum. Beni de aranıza alın nolur

Merhaba,
Bir kaç hafta kendi halimde diyet yapıyorum 89'dan 85'e düştüm. Boyum 164, Öğrenciyim bu yüzden ister istemez kaçamak yapıyorum ama minimuma tutuyorum. Dönemim bitene kadar hedefim 80'e düşmek ardın açılıncaya kadar 75'e düşmek.
Daha önce 86 kilodan 70'e düşüştüm ama bir yıl depresyon sonucunda verdiğim bütün kiloları aldım. İşin garip tarafı depresyonumun mimarı, eski sevgilim bile olmayan adam, ile aynı yeri kazandık. Kendimi sevmiyorum böyle. Değişmek istiyorum. O adama daha fazla kendimi acındırmak istemiyorum. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.
Günlük listemi paylaşabilirm... Final ve vize zamanlarımda haber verip izne ayrılabilirim -diyeti bozmadan-.
Hedefim 60 kiloya düşmek.

merhabA;35 yaşındayım kilom 100,01 hep zayıf bir çocuk oldum üniversitede kullandığım kortizonlar, kilo almama sebep oldu. hamileliğime kadar buböyle gitti. ama doktorların kilo çocuğa zarar verecek demesşyle hayatımda ilk kez rejim yaptım ve hamileliğimi toplamda dört kilo olarak tamamladım. hamileliğime 96 kilo ile başlamıştım, 100 kg ile tamamladım. kızımın doğumundan sonra 82 kg düştüm ama sonra tekrar kilo almaya başladım araya kendi hastalığım ve ameliyatım da girince :) bahane değil ama gene şimdi 100 kg oldum. Hamilelikten sonra gene bir rejim denemem oldu. ama malesef ki sonuç hüsran destek bekliyorum kızlar... amacım kızımla sağlıklı ve kaliteli bir ömür geçirebilmek için kilo vermek. hedef:) 63

14. Takıma gelebilirsinn cnm.

Merhabalar;
Yas:28
boyum :167
Şu anki kilom:76,9
Hedefim: 62

Ikinci dogumu 5ay once yaptim..doguma 85le gittim 2hafta icinde 76lara kadar dustum ama sonra emzirdigim icin cok yedigimden tekrar 81e kadar ciktim..kendimce saglikli beslenerek su anki kiloma ulastim..aranizza katilmak istiyorumm.

Sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…