3. Takıma bekliyorum canımMerhabalar;
Yas:28
boyum :167
Şu anki kilom:76,9
Hedefim: 62
Ikinci dogumu 5ay once yaptim..doguma 85le gittim 2hafta icinde 76lara kadar dustum ama sonra emzirdigim icin cok yedigimden tekrar 81e kadar ciktim..kendimce saglikli beslenerek su anki kiloma ulastim..aranizza katilmak istiyorumm.
Sevgiler
Canım şimdi kaç kilosun?galiba mesajın arada kalmış gözden kaçmış...Merhaba,
Bir kaç hafta kendi halimde diyet yapıyorum 89'dan 85'e düştüm. Boyum 164, Öğrenciyim bu yüzden ister istemez kaçamak yapıyorum ama minimuma tutuyorum. Dönemim bitene kadar hedefim 80'e düşmek ardın açılıncaya kadar 75'e düşmek.
Daha önce 86 kilodan 70'e düşüştüm ama bir yıl depresyon sonucunda verdiğim bütün kiloları aldım. İşin garip tarafı depresyonumun mimarı, eski sevgilim bile olmayan adam, ile aynı yeri kazandık. Kendimi sevmiyorum böyle. Değişmek istiyorum. O adama daha fazla kendimi acındırmak istemiyorum. Umarım beni aranıza kabul edersiniz.
Günlük listemi paylaşabilirm... Final ve vize zamanlarımda haber verip izne ayrılabilirim -diyeti bozmadan-.
Hedefim 60 kiloya düşmek.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8868:KK56:Herkese selam,
Beni de aranıza alın :)
Boyum 1.70, kilom 58, yaşım 28, hedefim 53 kg
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Herkese selam,
Beni de aranıza alın :)
Boyum 1.70, kilom 58, yaşım 28, hedefim 53 kg
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Azimli ve kararlıysan 8. Takıma bekliyorumSelamlar Sevgiler :)
Ben Aslı 22 yaşındayım 74 kiloyum 1.68 boyum hedefim 58 lütfen beni de aranıza alın :)
Canım şimdi kaç kilosun?galiba mesajın arada kalmış gözden kaçmış...
Bizim takımda üye sayımız iyi ama seni aralarına almak isteyen takım olur mutlaka. ..arada kesin gözden kaçmış mesajın...84.6 gözüküyorum az önce tartıldım^^
4. Takıma gelebılırsın84.6 gözüküyorum az önce tartıldım^^
Sen sağol berilim...hiç sesin yok haa..Bu ızıne ayrıldım ya ondan
Neyse damla sagollll
Teşekkür ederim!4. Takıma gelebılırsın
Ben nasıl görmemısım senı
Merhabalar.. Bu sene üniversite sınavına ikinci kez hazırlanıyorum ve üniversiteye sağlıklı ve fit başlamak istiyorum. Şuan kilom 67 ve boyum 1.60. 10 kilo verip 57 kilo olmak istiyorum ve son derece kararlı ve azimliyim. Kendime sürekli destek bulabileceğim ve destek alabileceğim bir takım arıyorum, eğer aranıza alırsanız çok sevinirim :)
Kızlar azimli ve kararlıyım diyorsanız 8. Takıma bekliyorumBenide biriniz takıma alsın lütfen 76 kiloyum
Tatlım azimli ve kararlıysan 8. Takıma bekliyorumKızlar bu yarışmaya katılmak için tartı sipariş verdim az önce çok kararlıyım en son tartıldığımda 58 kiloydum kilo almadıysam tabi 162 boyum 52 kilo olmak istiyorum bana da destek olun lütfen.
geliyorumm :)Tatlım azimli ve kararlıysan 8. Takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8898
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?