Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar 1.60 boyunda 61 kiloyum.. yediklerime dikkat edip hergün düzenli yürüyüşümü yapıyorum. 2 ay sonunda 55 kilo olmak istiyorum,sonrasında 2-3 kg daha vermeliyim..bunun için arkadaş grubuna ihtiyacım var
4.takima gel

kizlarrr benide alin aranizaa :) 29 yasindayim iki cocuk annesiyim martta dogum yaptim doguma 91 ile girdim su an 72 kilodayim iki haftadir diyetteyim iki bucuk kilo gitmis daha da motive olabilmek adina desteginize ihtiyacim var emin olun ki cok iyi bir grup uyesi olurum istikrarliyim ve cok kararliyim kisaca takimlarinizdan birinde olmayi cok istiyorum

Azimli ve kararlıyım diyrsan 8. Takıma bekliyorum canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8807

17 yasındayım.1.72 boy 64-66 kilom.57 kg olmak istiyorum.Sabırsızlık benım sorunum.Yani açken hemen ekmek yiyorum dıyet yapsam bıle.Etrafımda da bana uyan yok bırlıkte bırbırımıze yapma etme onu yeme dıyebılecegımız.32 beden kot yerine 28 giymek isterdim.Her cuma tartılıp burada paylaşmak guzel olur umarım, yardımcı oluruz inşallah birbirimize .

Merhaba 25 yaşındayim kendime göre bi beslenme yöntemi oluşturdum ve yarından itibaren sıkıca başlıyorum her gün egzersiz yapan biriyim ve genellikle iyi beslenirim ama tamamen bir dönemin kötü geçmesinden depresyondan kalan kilolarım var artık ve ben onlardan inançla destekle azimle spor ve diyetle kurtulmaya çok kararliyim aranızda olmak isterim.. sevgilerle..
16.12.2014 tarihiyle kilo: 68
Hedef: 50
Ilk hedef : 60

14. takıma bekliyorum canım.

4. Takıma bekliyorum ikinizide kızlar

merhabalar ben 23 yaşımdayım 1,5 yıllık evliyim evlendikten sonra 12 kilo aldım kocaman bi şehirde eşinden başka kimsenin olmaması psikolojini bozup sana kilo olarak geri dönüyomuş bunu anladım eğilip ayakkabımı bağlarken zorlanmaya başlamam beni çok etkiledi kendimden nefret eder oldum ben motive olduğumda başarılı bi insanım ama yalnız olunca çabuk pes ediyorum bu grup olayı çok hoşuma gitti bende sizinle olmak isterim tam olarak sistemi anlamadım ama onuda öğreniriz :) boy 164 kilo 80 hedefim 60 kilo olmak bu yolda bana destek olursanız çok mutlu olurum

Selam tatlım azimliyim kararlıyım diyorsan 8. Takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-8821

Merhabalar ben 18 yaındayım bu sene üniversiteye başladım istediklerimi giyememek ve sürekli diyete girip çıkmak beni çok yoruyor ben de sizinle birlikte hep beraber destek olarak bu işi halletmek istiyorum artık umarım hepimiz istediimiz kiloya en kısa sürede kalıcı ekilde ulaşırız şu an 1.65 boyunda 75 kiloyum

4. takima gelebilirsin

Kilo problemi bir türlü yakamızı bırakmıyor malesef bende 18 yaşındayım ve evliyim evlenirken 54 kiloydum şimdi ise 75 1 buçuk yılda bu kiloya geldim yardımcı olursanız sevinirim bende aranıza katılmak istiyorum

4. takima gelebilirsin canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…