- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
canım 5. takıma. gelebnilirsînArkadaşlar halla bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 5. takıma. gelebnilirsînArkadaşlar halla bekliyorum
2. takıma beklerim canım..merhaba arkadaşlar boyum 1.65 kilom 78 oldu beni de alabilir misiniz
Selam kızlar ben de kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Daha önce birinci takıma katılmıştım ama hiç listeye eklenmedim çünkü hedefimin düşük olduğunu söylediler. Bu yüzden motivasyonum düştü. Bu yüzden motivasyonu yüksek bir takıma girmek istiyorum. Boyun 170 Kilom 69 hedef kilom 60
2. takıma beklerim kızlar...Merhaba boyumun 170 olması gerek ama emin değilim 85 kiloyum.28 yaşındayım. Ve bekarım. Evlenmeden önce hatta bir an önce yepyeni bir bedene sahip olmak istiyorum=) Siteye üye olmadan takipteydim. cuma gruplarına katılarak kilo vermek ve mezun olmak istiyorum bu yüzden de siteye üye oldum . İlk msjım bu sayfaya oldu böylelikle=)
ben rakamları seven biriyim özel anlam yüklerim=) bu yüzden 7 . takima kabul edilirsem çok mutlu olurum.
2. takıma beklerim canım..arkadaşlar bende Cuma yarışmalarına katılmak istiyorum. Nasıl katılabilirim. Hangi takım beni kabul eder acaba.![]()
Cnm 14. Takıma bekliyorum.7. takıma dahil olmuştum, ama bazı sebeplerden dolayı istikrar sağlayamadım. Dün o başlığa yazdım, ama kimse bir şey yazmadı; sanırım kalabalıklaştığı için yer yok ya da başlayıp bıraktığım için yazdığıma herhangi bir cevap alamadım :)
Sağlıklı beslenme ve spor isteğimi engelleyen sorunlarımı hallettim, şimdi motive olmuş bir şekilde bir takıma dahil olmak istiyorum.![]()
7. takıma dahil olmuştum, ama bazı sebeplerden dolayı istikrar sağlayamadım. Dün o başlığa yazdım, ama kimse bir şey yazmadı; sanırım kalabalıklaştığı için yer yok ya da başlayıp bıraktığım için yazdığıma herhangi bir cevap alamadım :)
Sağlıklı beslenme ve spor isteğimi engelleyen sorunlarımı hallettim, şimdi motive olmuş bir şekilde bir takıma dahil olmak istiyorum.![]()
Cnm şimdi baktım da sanırım listeye dahil olmuşsun istrrsen bi onlarla görüşelim. Sonra tabili 14. Takım olarak bekleriz.7. takıma dahil olmuştum, ama bazı sebeplerden dolayı istikrar sağlayamadım. Dün o başlığa yazdım, ama kimse bir şey yazmadı; sanırım kalabalıklaştığı için yer yok ya da başlayıp bıraktığım için yazdığıma herhangi bir cevap alamadım :)
Cnm 14. Takıma bekliyorum.
Teşekkür ederim davetin için canım. Ben biraz bekleyeyim bakalım 7. takımdan sesimi duyan olacak mı :)Cnm 14. Takıma bekliyorum.
Olabilir tabii ki, insanlık hali. Şimdi oraya yazsam yine kaynar gider arada diye buraya yazdım ben de. Biraz bekleyeyim bakalım. :)canim gözden kacmis olabilir yoksa basta kaptan olmak üzere hepsi oldukca ilgililerdir. istersen bi 7. takima bakalim eger bi doluluk orani vs varsa bizim takimada bekleriz.
Kızzzz gel bakayım takımaaa...evet üye sayımız iyi ama sen zaten bizim takımdan deyilmiydin?ne arıyon buralarda?Teşekkür ederim davetin için canım. Ben biraz bekleyeyim bakalım 7. takımdan sesimi duyan olacak mı :)
Olabilir tabii ki, insanlık hali. Şimdi oraya yazsam yine kaynar gider arada diye buraya yazdım ben de. Biraz bekleyeyim bakalım. :)
Takımdaydım canımmm, ama giremedim takıma geldikten sonra uzun süre *-* Unutuldum sandımKızzzz gel bakayım takımaaa...evet üye sayımız iyi ama sen zaten bizim takımdan deyilmiydin?ne arıyon buralarda?![]()
![]()
![]()
Yooo ben seni unutmadım ki...hadi koş takımına.Takımdaydım canımmm, ama giremedim takıma geldikten sonra uzun süre *-* Unutuldum sandım![]()