- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Bıraz kendınden bahsetsenMerhaba siteye yeni üye oldum bende bir gruba katılmak isterim.
Yas, kılo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıraz kendınden bahsetsenMerhaba siteye yeni üye oldum bende bir gruba katılmak isterim.
Kararlı ve azimliysen 4.takıma bekliyorum.Merhaba Beril 27 yaşındayım Resim öğretmeniyim . 1.65 kilo da 78 kg yim. 5-6 ay sonra nişanım olacak o zamana kadar zayıflamam lazım. yoğun bir tempo beni bekliyor..
Kararlı ve azimliysen 4.takıma bekliyorum.[/QUOTE geliyorum :)
Merhaba Beril 27 yaşındayım Resim öğretmeniyim . 1.65 kilo da 78 kg yim. 5-6 ay sonra nişanım olacak o zamana kadar zayıflamam lazım. yoğun bir tempo beni bekliyor..
Kararlı ve azimliysen 4.takıma bekliyorum.
Kaptan zeynep söylemişte biz atlamışız heraldemerhabalar
2 yıl önce takımımdan mezun olarak ayrıldım bu yaz döneminden beri geri gelen kilolarımla uğraşıyorum
ağustosta yine bir takıma girdim ama çok motıve edemedim kendimi takımada zararrım olmasın diye izne ayrıldım
şimdi tekrar bır takımda olup kilolarımdan kurtulmak istiyorum 1. takımdan izne ayrılmıştım
27 yaşındayım hemşireyim 11 ay önce doğum yaptım 1.66 boyunda an itibariyle 88 kiloyum takımlardan birine katılmak ve 11 nisana kadar 70' li kilolara düşmek istiyorm (eşimin abisinin düğünü varda :))
Elbette katılabilirsin 4.takıma bekliyorum.Merhaba arkadaşlar ben 25 yasinda 83 kilo 175 boyundaym dogum kilolarıni veremiyorum bende size katilabilirmiyim
14. Takıma bekliyorum cnm.Merhaba arkadaşlar 75 kiloyum boyum 160. Hedefim 60 kilo. Bebişim olsun istiyorum. Hem kendim için hemde rahat ve doya doya sağlıklı bir hamilelik gecirmek için zayiflamak istiyorum. Aranıza katilabilirmiyim
Merhabalar. Bende aranıza katılmak istiyorum...
Sanırım tartılarak diyet yapınca rakamlara takılıyorum ve motivasyonum düşüyor. 1. günün sabahında sadece alt ve üst bacak ölçümü alıp bir kenara not ettim. 80'li kilolarda olduğumu düşünüyorum bakalım..Merhaba, ben de artık takım kızı olmak istiyoruuum! Daha önce 5. Takım'ın deneme sürecine katılmıştım fakat geçmemiştim. Çünkü okul, iş, tez yazma falan derken kendime vakit ayıramamıştım. Şuan her şeye başlamak için uygunum. Bugün diyette 2. günüm. Tartılmadım açıkcası tartılmak da istemiyorum. Nasıl yapsam bilmiyorum?