- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
1.takıma gel konuşalımgruplara neye göre girebiliyoruz ?
5. takıma gel canım orda konuşalımNasil katiliniyor yarismaya buradanmi, ne yapmam lazim.
3. Takıma gel canımBeni de çağırın beni de beni deeee
14.takima gel canimKızlar bende bir takıma girmek istiyorum beni de alın ne yapmam gerek? Gerçekten takımlar çok motive edici duruyo
1.takıma gel canımbende katılmak istiyorum kızlar 69 kiloyum 10 güne kadar en az 3 kilo vermem lazım
geldim hemen canım1.takıma gel canım
1.takıma gel canımÇocukluğumdan beri çok zayıf bir insan olmadım hiç ama sonrasında kullandığım ilaçlar ve geçirdiğim zor zamanlar yüzünden 66 kiloya kadar çıkınca dur deme vakti geldi. Boyum 1.65-1.66 civarlarında. Hayatıma yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ve çok kararlıyım. Lütfen beni de alır mısınız ?
Cok tesekkur ederim1.takıma gel canım
1.takıma gel canımKızlar bende gruba girebilir miyim 61 kiloyum hedef bi 7 8 kilo. Bebeğimi doğmadan kaybettim. Şimdi kendimi tekrar toparlamaya ihtiyacım var
Sende 1. Takıma gel canımselamlar
bu kilo işini artık çözmek istiyorum ya.
boy 1,64
kilom 86.7
bu yarışma çok disiplinli geldi bana, uyum sağlayarak ilk etapta bi 78'e düşmek istiyorum
Tatlım buraya yazmıyorsun gel bakalım 1.takıma ordan sohbete devam edelimTopigi okudum cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz umarım Şeyda coskunla her cuma çok iyi sonuçlar yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?