Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bende bir takıma girmek istiyorum beni de alın ne yapmam gerek? Gerçekten takımlar çok motive edici duruyo

bende katılmak istiyorum kızlar 69 kiloyum 10 güne kadar en az 3 kilo vermem lazım

Çocukluğumdan beri çok zayıf bir insan olmadım hiç ama sonrasında kullandığım ilaçlar ve geçirdiğim zor zamanlar yüzünden 66 kiloya kadar çıkınca dur deme vakti geldi. Boyum 1.65-1.66 civarlarında. Hayatıma yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ve çok kararlıyım. Lütfen beni de alır mısınız ?

1.takıma gel canım

Kızlar bende gruba girebilir miyim 61 kiloyum hedef bi 7 8 kilo. Bebeğimi doğmadan kaybettim. Şimdi kendimi tekrar toparlamaya ihtiyacım var

Tamamdir cok mutlu oldum çok teşekkürler :) ama siteye yeni üye oldum gruba katilmak için herhangi bir şey yapmam gerekli mi bilmiyorum

Topigi okudum cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz umarım Şeyda coskunla her cuma çok iyi sonuçlar yazıcam

selamlar
bu kilo işini artık çözmek istiyorum ya.

boy 1,64
kilom 86.7

bu yarışma çok disiplinli geldi bana, uyum sağlayarak ilk etapta bi 78'e düşmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…