Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlarrrrr alışverişe gittim geldim
Normalde hiç meyve yemeyen ben canım nasıl meyve istedi kendimde şaşırdım
Şu anda, akşama sadece meyve yemek istiyom
Karpuz çilek
Herkesten özürdilerim yanlışlıkla bizim takım yerine mesaj buraya gelmiş

Merhabalar bende bir takıma girip istikrarlı şekilde kilo vermek istiyorum .
64 kilodan hangi ara geldim bilmiyorum ki hiç anlamadım ((
Boyum 174 klo 73
Hedefim 10 eylül e kadar 64 kilo olmak .
31 ekim de 58 olmak.

Herkese oncelikle merhaba uzun zamandir siteye bakiyodum formlardan bilgi ediniyordum ama bu sefer biseyler beni itti kayit oldum derken burdayim ben 22 yasinda yeni evli 90 kilo 1.68 boyunda yurtdisinda yasayan bir kucuk gelinim bakmayin kucuk dedigime aslinda cismen buyuk kismen kucugum hahahha Guluyorum halime aglanicak haldeyken 3 senede aldigim kilolar burdan turkiyeye yol olur o kadar fena ben hayat dolu biriydim taki evlenene kadar evleneli 1 sene oldu kaynana derdi gorumce derdi beni resmen hayatdan kopardilar uzerine bide aileden uzak tek basina olma durumu aman neyse 15.08.2015 turkiyeye geliyorum 15 gunlugune esimle en azindan bu 1.5 aydan fazla donemde bi 8 kilo vermek istiyorum tabiki hedefim 60 kilo biliyorum zor ama umarim yardimci olursunuz

6. takıma beklerim canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-11646#post-41476951

Heekese merhaba bende yeni üyeyim takıma nasıl katılırım nasıl kabul edilirim bilmiyorum ama bende yarışmaya katılmak istiyorum bu sekilde kilo verecegime inanıyorum

Boyum 161 kg 101

Merhaba herkese;

Bende 96 kiloyum. Küçüklüğümden beri zayf değildim ama bu kadar da kilolu değildim. Son 5 senedir sürekli kilo aldım. Şimdi de vermem lazım çünkü nikah tarihi almak için zayıflamamı bekliyoruz. Yarışmayla daha da motive olabilirim diye düşündüm; biraz okudum konuyu ama nasıl gireriz bu takımlara acaba?

9. Takıma gel cnm

Merhaba arkadaşlar bende yarismaya katilmak istiyorum size gore kilom cok fazla 133.9 herkese başarılar

merhaba, boyum 164 kilom 60,2 diyet yapıyorum ama bir gurupla iletişim halinde olursam motive olup bırakmam. hedefim 55 hangi guruba katılabilirim?

Selam kızlar boyum 161 kilom 73.8. Bugün iftardan önce tartıldım. Daha önce 79 kilo civarlarındaydım. Birkaç ay boyunca kendi kendime dikkat ederek 68 civarına indim. 2 aydır bıraktım ve 5 kilosunu geri aldım. Bir gruba katılarak kilo vermeye devam etmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :)

6.Takıma bekliyorum canımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…