merhaba ben de katılmak istiyorummmm!! hu huuuuu sesimi duyan var mııııı???
5. takıma bekliyorumHerkese merhaba bende Zayıflama Yarışması'na Katılmak istiyorum 175 boyunda 70 kilosum daha önce diyet Yaptım 4 ayda 80 den 64 e düştüm fakat şimdi tekrar kilo aldım bunları vermek istiyorum.
3. Takıma gel canımMerhaba arkadaşlarkadaşlar. Boyum 1.60 kilom 88. Aslında çok hızlı kilo veren biriyim. Ama problemim motivasyonumu kaybedip kiloları geri almak. Böyle bir yarışma görünce çok heyecanlandım. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
4. Takıma bekleriz canım :)Yaklaşık iki hafta önce 82 kiloydum. Diyete başlamayı planlayıp bir türlü motivasyon sağlayamadım. Özellikle aktif ve motivasyonu çok yüksek bir takıma dahil olup tüm fazlalıklarımdan arınmak istiyorum.
4.takıma gelebilirsin :)Merhabalar ben yeni üye oldum ben de zayıflamak istiyorum küçüklüğümden beri tombul bi çocuktum küçükken bu çok sevimli duruyor ama büyüyünce olmuyor tabi şimdi lise son sınıftayım ve üniversiteye gideceğim üniversiteye zayıf gitmek istiyorum boyum 1,63 kilom 66 aktif ve motivasyonu yüksek bi guruba katılmak istiyorum
5. takıma gel canımMerhaba ben geçen sene 70-79 grubunda yaklaşık 15 kilo vermiştim ( 78den 65e) fakat sonra tekrar üniversiteye başladım ve hiç dikkat etmeyerek fazlasıyla geri aldım bu kiloları. ( 80,5 )Pazartesi tekrar yavaş yavaş dikkat etmeye ve spor yapmaya başladım. Ve kabul ederseniz zayıflama serüvenime buradaki gruplara katılıp devam etmek istiyorum. İnşallah burada hayallerime ulaşırım.
Çok teşekkür ederim :)5. takıma gel canım
1. Takıma gel tanışalımMerhabalarr :) ben hatice. 19 yaşındayım 165 boy ve 81 kilo. dün geceden beri diyetteyimm hedefim 20 kilo verebilmek. Öncelikle baş düşmanım olan çikolataları çöpe atmakla başladım işe. Bi takıma ihtiyacım var
#kendinehaksizliketmenane - 4. takima buyur gel :)Tam tamina 84.6 kiloyum ve 28 yasimda kendime bu haksizligi yapiyorum.
Kilo ve yasi yakin grup arkadaslarimin olacagi bir takima katilabilir miyim?
Esmacım gel bakalım sende 4. Takıma :)Merhaba cuma garismasina bende katilmak istiyorum ben esma 19 yasindayim 157 boyum 65 kiloyum yeni evliyim dugun doneminde sitreste 10 kilo aldim bu beni cok rahaysiz ediyo en az 10 kilo vermek bedefim ve bir gruba ihtiyacim var :)
Esmacım gel bakalım sende 4. Takıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?