Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar ben de gruplara katılmak istiyorum
72.9 kiloyum 1.73 boyum, hedefim 62 kilo . daha önce 96 kiloydum 5 sene önce. ama şuan diyet ve spor konusunda irade eksikliği yaşıyorum.
şimdiden teşekkür ederim :)

Merhaba uzun zamandir kk okuyucusuyum sonunda uye olup bende kendim icin biseyler yapmak istiyorum. Bende bir takima girmek istiyorum ama kilom cok fazla acaba takima girmek icin maximum kilo kurali var mi?

Ben evlenmeden önce 65 kiloydum. Evlendikten sonra özellikle doğumdan sonra 79 kilo kaldim. Zaman zaman şok diyetler yapiyorum sonra birakinca yie ayni kilodaoluyorum. Evde can sıkıntısından ağzım hiç durmuyor. Buna artık dur demek istiyorum ve kararliyim. 60 kilo beni bekliyor. Beni de alirmisiniz takima cevabinizi bekliyorum

3.takıma gelebilirsin:)

Merhaba iyi geceler herkese
malum ramazan sonrasi ve daha oncesinden alinmis kilolarim var..pazartesi diyete basladim..
Bu sefer cok azimliyim..31 temmuzda düğün var ve kiyafetimin icine girebilmem icin 3 kilo vermem lazim
dahasi cok istahli ve yemeyi cok seven biri oldugum icin esim kilo verebilecegime inanmiyor
tarih attim bu günü. .gosterecem ona gününü
24 agustos evlenme yildönümümüze en az 5 kilo vermis olmak istiyorum
5 sene önce 8. Takimdaydim..gayet guzel motive olup kilo vermistim
simdi yine Bi takima kabul edilip kilo vermek istiyorum

Merhaba arkadaşlar...
Ben 1.56 boyunda 63 kiloyum...
27 yasindayim...
Bu sene çok yoğun ve de stresli bir yıl geçirdim...kurs, iş hayatı, kpss maratonu derken kosusturmayla geçti gunler...
Düzensiz bir hayatim oldu...
Yeme içme ve uyku duzenim karisikti hep...
Haliyle sonuç durmadan artan kilolarim oldu...
Şimdi yoğunluk bitti...
Tatildeyim evimdeyim...
Herşeyi yapabilecek vaktim var çok şükür...
Ama bu sefer de beni harekete geçirecek birşey eksik...
O da motivasyon...
Kendime bir günlük de açtım ama etkili olmadi...
O yüzden bir takıma katilirsam grupça hareket ederek gaza gelebileceğimi düşünüyorum...
Artık kurtulmak istiyorum Bu kilolardan...ozguvenimi kazanmak istiyorum...
Kararlıyım...
Hedefim 48...
Beni grubunuza alırsanız sevinirim...
Şimdiden teşekkür ederim...

merhaba hanımlar birbirimize destek olup çok güzel kilolar verebiliriz
3. Takım'a beklerim

Kızlar hepinize iyi geceler.
Artık dur demenin vakti geldi. Yoksa kilo aldı başını gidiyor.
32 yaşındayım.
Fen bilgisi öğretmeniyim.
kilom 90.1
ınşallah bir takıma katılıp güzel kilolar veririm.

Kızlar hepinize iyi geceler.
Artık dur demenin vakti geldi. Yoksa kilo aldı başını gidiyor.
32 yaşındayım.
Fen bilgisi öğretmeniyim.
kilom 90.1
ınşallah bir takıma katılıp güzel kilolar veririm.
9. takima Gel sekerim

Herkese merhaba kızlar 24 yaşındayım 59 kiloyum boyum 1.59 1 sene öncesinde 67 kilodan 58 e düştüm ve kilom 1 senedir 58-59 arası üniversite sondayım azimliyim hedefim 48 kilo Bende gruba girmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar :) Ben de bir takıma girmek istiyorum.18 yaşındayım.Kilom : 60 , Boyum : 1.65 cm.
5 kg verip 55 kg olmak istiyorum.Beni de bir takıma yönlendirebilir misiniz ? Teşekkürler

Meraba ben 24 yaşındayım boyum 164 kilom 73 bir üç yıl önce 55-60 arasıydım tekrar eski halime dönmek istiyorum beni de bir gruba alır mısınız :)

Merhaba arkadaşlar ben yıllardır kilo içinn herşeyi deneyen biriyim en ünlü diyetisyenlerden tutun obezite merkezlerinden tutun şok diyetler saçma olsa da takviye ürün bile kullandım en son cerrahi seçeneğine yöneldim ama o kadar çok utanıyorum ki bu kadar iradesiz olmaktan ve artık bunu herşeyden çok istiyorum zayıf olmak alışverişten korkmamak kazandığım parayı yemekle değil kıyafetle harcamak hergün aynı şeyleri giymekten kırtulmak . Bu yoldada arkadaşlara o kadar çok ihtiyacım var ki etrafımda ki tüm arkadaşlarım zayıf ve beni anlamıyorlar bu yüzden bende zayıflama grubuna dahil olmak istiyorum benide gruba alır mısınız boy 165 kilo 91

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…