Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meraba ben 24 yaşındayım boyum 164 kilom 73 bir üç yıl önce 55-60 arasıydım tekrar eski halime dönmek istiyorum beni de bir gruba alır mısınız :)

4.takıma gelin kızlar

4.takıma gelin kızlar
bende gelebilirmiyim 3 ay önce doğum yaptım 62 ile hamile kalıp 86 ile doğuma girdim simdi 71 kiloyum ramazanda 69 u gördüm.bu ara toparlanamıyorum fazla yiyorum canım çok sıkkın hiç bir kıyafetim olmuyo destege ihtiyacım var

ne demek sende gel canım

Merhaba.34 yaşındayım 7,5 ay önce doğum yaptım 70 kilo ile hamile kaldım 93 kilo ile doğuma girdim .Su an kilom 88.Ne yaptıysam istikrar sağlayamadım Ben de katılmak istiyorum mümkünse..

Merhaba. Ben 18 yaşındayım . 168 boyunda 60 kiloyum. Ama görenler 60 göstermiyosun en çok 55 olursun diyolar. 3 yıl içinde 9 kilo zayıfladım 69 dan 60 indim, diyetsiz , sadece üniversiteye hazırlık döneminde. Ben çok ders çalışınca tam tersine zayıflayanlardanım çok yememe rağmen. Bu yaz artık daha da zayıflamak istiyorum. İlk hedefim 55 . Ben de aranıza katılmak istiyorum, beni de gruba alırmısınız?

Merhaba ben zayiflamak icin bi gruba katilmak istiyorum yas 29 boy 1.56 kilo 61.7
Son 5 aydir diyetisyen kontrolunde 12 kilo verdim.55 olmak istiyorum
Motivasyona ihtiyacim var:-(
Bu arada 8 aylik bi bebegim var emziriyorum halen

Merhaba. Hep kilolu biri oldum. Şimdiye kadar çok kilo aldım verdim. Deneye deneye diyet uzmanı oldum neredeyse. :) Bu sene üniversite sınavına çalışmaktan hep hamur yedim, dışarıda yedim. Fazla kilo aldım. Yaşım 19. Boyum 170. Kilom 81.5. Bugün diyete başladım. 65 kiloya inmek istiyorum. Böyle bir gruba katılırsam daha iyi motive olabilirim hem de benim gibi kilo vermek isteyenlere yardımcı olabilirim. Beni de alırsanız çok sevinirim.

28 yasinda iki kiz annesiyim.170 cm boyum 78.6 kılo ıle dun spor ve az yemeye basladım, gece yogurt pulbıber lımon karısımıyla dun start verdıgım bu ıse destekle daha cabuk adapte olabılecegımı dusunuyorum. Kabul msjınızı beklıyorum

herkese merhaba :) ben 23 yaşında 170 boyunda 88 kiloya sahibim. çocukluğumdan beri de kilo problemi çekiyorum. ara ara 15-20 kilo verdim ama her defasınd kloları geri aldım.. üniversitenin son senesindee hırslanıp 20 kıloya yakın bi kaybm oldu yaklasık 1 bucuk yılda verdım bu kıloyu... ancak 4 ay suresınde gerı aldım. suann tekrar basladım diyet ve egzersize.. ancak ara sıra motivasyonumu kaybedıyorum ve feci moralim bozuluyor. hedefim 60 umarım hedefime sizlerin de desteği ve verecegi motivasyonu ile ulaşırım.. beni takıma kabul ederseniz de cok sevinirim

Daha öncede gurplara katılmıştım.gerçekten iyi motive oluyor insan. 18 yasımdayım 1.72 boy kilom 62-65 aralığında gidip geliyor. Bundan önce 57 leri bile gordum bi ikiaydageri aldım ama. Kilom basenmde toplanmış vaziiyette . Hareketsizlik sorunum. Birbirimize faydalı olacağımız arkadaslarımı bekliyorm

3. Takıma gel canım

3. Takıma bekliyorum

Merabalar ben de gruba katilmak istiyorum 20 yasindayim boyum 162 kilom 65 gecen sene ramazan ayinda cok kilo aldım sonra vermeye calistim kendimi tutamadim derken verdiğim kilolarida aldim burda saglikli bi sekilde kilo vermek istiyorum bu ramazandan öncese 62 kiloydum ama az önce tartildim ve 65.1 görünce bi arastirayim dedim araniza alirsaniz sevinirim herkese iyi aksamlar ☺☺

merhabalar ben de yarışmaya katılmak istiyorum kilom son tartıldığımda 64,5 tu yaklaşık bir haftadır az yemeye ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama desteğim olmadan zor oluyor kararlıyım kafamda kilo vermek için elimden gelen her şeyi yapacağıma dair kendimi motive ettim mezunların başarı hikayeleri beni çok heveslendirdi ve ben de sizlerden biri olmak istiyorum

Merhabalar...
26 yaşında 161 boyunda ve ne yazikki 75 kiloyum.çok şükür 16 aylık bir oğlum var. Ve bu kilolar hamileliğimden kalma. Bir türlü karar verip zayıflamaya başlayamadım ve aklıma burası geldi. Çünkü yıllar önce yine burada daha bekarken 7 kilo vermiştim. Buranın motivasyonuna ve enerjisine çok inanıyorum.

4.takıma bekliyorum kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…