grubumuza bekliyoruz bak bende 4.takımdayım:)çok teşekkür ederim.Allah razı olsun
5. takıma gel tatlımmerhaba arkadaşlar,
165boy, 71.6kilo, hedef 60.
buraya 90lardan geldim şükür.
ama, daha yolum var,
beni de aranıza alın lütfen.
1.takıma gel tanışalım canımSelamlar
daha önce 13. Takımda yarıştım 13 kilo civarı verdim düğün ve bebek münasebetiyle hem takımı bıraktım hemde çok kilo aldım..
50 günlük bi bebegim var boy 165 102 kiloyum hedefim şimdilik 80
merhabalar ben 1.60 boyunda ve yazmaktan utandığım kadarıyla 81 kg ağırlığında 30 yaşında 3 çocuk annesiyim.zaten hep balık etli oldum hayatımda ama bu kiloda kariyerimin zirvesi resmen ama ben zirvede bırakmak istiyorumdaha önce 72 kg a çıktığımda sanırım 2010 yılı idi cuma zayıflama yarışması sayesinde yaklaşık 10 kg verdim ondan sonra 3 çocuk ve 2 doğum oldu ayrıca tiroid hastasıyım yavaş çalışıyor hapımı bıraktım en küçük çocuğum 1 yaşında doğumdan sonra zayıflamıştım ama ne oldu ise bir kaç ayda oldu şiştim resmen tabi iş 3 çocuk derken hiç dikkat etmedim ama olacağı yok aynaya bakamıyorum resmen çok kararlıyım tiroid hapına başladım,diyetede tabi istikrarlı bi şekilde sürdürmek için sizlerede ihtiyacım var bu yarışmanın insanı ne kadar iyi motive ettiğini biliyorum onun için tekrar birlikte zayıflama istiyorum ilk hedefim kurdan bayramına kadar 10 kg vermek ikibuçuk ay var azm edersem başaracağımı umuyorum ama asıl hedef 65 kg beni kabul edecek takımların mesajlarını bekliyorum.
5. takıma bekleriz kızlarMerhaba kızlar :)
İsmim Gülsüm daha önce 14. Gruptaydım 75 kilo ile başladım ve 10 kilo verip 65 oldum. Hedefim 58di. Okulumun Yoğunluğu dolayısıyla ne spora gidebildim ne de siteyi takip edebildim. Fakat düzenli spor ve sağlıklı beslenme yaptığım kiloları birden vermedim o yüzden birden kilo artışım da olmadı. Sabahlara kadar ders çalışmam gerektiği günlerde gece 12-1de pizzalar, çikolatalar, cipsler yenmesine rağmen şuan 66.8im. Bunu da grubun bana kazandırdığı "yediysen telafi edeceksin" ilkesine borçluyum. O kadar çok şey öğrendim ki sağlıklı beslenme adına. Bazıları hayatımın olmazsa olmazı oldu. Eskiden hiç su içmezken şimdi en az 2 litre içiyorum. Ve yeşilçay. Finallerim-bütünlemelerim bitti. Şimdi hedefe ulaşma vaktidir.
Kızlar boyum 1.72
Kilom 66.8
Hedef 58
Bide benim basen bölgem vücuduma göre daha geniş :) ona yönelik sporlarla güzel bi vücuda kavuşmak istiyorum. Umarım o güzel günlere birlikte geliriz :)
14. takıma gel tanışalım tatlımSelam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 1.70 boyunda ve 69-68 kilo civarıyım
Hemen geliyorum :)14. takıma gel tanışalım tatlım
1.takıma gel tanışalım canımSelam kizlar 167 boyunda 63 kiloyum 53-55 kilo olmak istiyorum araniza katilmak istiyorum
Arkadaşlar gruba katilabilir miyim?
Arkadaşlar ben 9 ay boyunca bir sınava hazırlandım. 1.68 boyunda 70 kilo ile başladım 9 ayda yaklaşık 88 oldum. Sınavı kazandım kazanmasına kilolarım başıma bela oldu. Hiç bir kıyafetim olmuyor. Evliyim eşime de daha güzel görünmek istiyorum. Tek isteğim eski kiloma dönmek. Ciddi ciddi diyet yapacağım, birbirini motive edecek bir grup istiyorum. Tavsiyesi olan var mı.
1.takıma gelin kızlar...Merhaba siteye yeni uye oldum, o yuzden pek bir sey bilmiyorum ama bu yarisma gruplarina katilmak istiyorum. Boyum 162 cm kilom 57. 52 olmak istiyorum. Yardım edebilir misiniz? Hepimize sağlıklı zayıflamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?