- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nicikine bayıldımYahu yokmu yarışmaya katılmak isteyen :) 8. Takım olarak canlanmaya destek olacak azimli arkadaşlar arıyoruz :) müracaat bendeniz :)
2. takıma beklerim canımIyi gunler kizlar,170 boyunda 74 kilodayim ,destekle zayiflamaya ihtiyacim var benide araniza alin lutfen
Iyi gunler kizlar,170 boyunda 74 kilodayim ,destekle zayiflamaya ihtiyacim var benide araniza alin lutfen
Hiç davranma benimdir kuşumEğer devamlı aktif olurum paylaşımda bulunurum kaçmam devam ettiririm dersen 3.takıma bekleriz yalnız grubumuz bu aralar sesssiz ama yeni üyeler ve eskilerle güzel bir ortam oluşturmayı düşünüyorum

Hiç davranma benimdir kuşum![]()
Sevdim bu cümleyi.Evet tüm takımlar yeni üye alımında malum eskiler zayıflayıp tatile gitti bu yaz herşey değişecek kilolu devam etmeyecek diyen varsa 10.takima bekleriz![]()
Kesinlikle her şey değişecek kendi adımaO zaman 10.tskima gel akrebimSevdim bu cümleyi.Kesinlikle her şey değişecek kendi adıma
![]()
burası reklam panosuna döndü yakında takımlar olarak miting yapacağız gibi oraya gidiyoruzniye kimse gelmiyor?
herkes zayıfladıda bir bizmi tombiş kaldık
toplanında gelin
*5 takıma bekliyoruz*
zayıflamak isteyen arkadaşları aktif ve eğlenceli *5. takımımıza* bekliyorum![]()
ama neden kimse gelmiyor herkes zayıfladıda sahilde mayokinimi giydiburası reklam panosuna döndü yakında takımlar olarak miting yapacağız gibi oraya gidiyoruz![]()
![]()
ama neden kimse gelmiyor herkes zayıfladıda sahilde mayokinimi giydi
bir bizmi kaldık topikde tombiş![]()
aaaaaaaaaaa o zaman bize ayıp çzbuk zayıflayıp bizde atalım kendimizi sahillereÖyle görünüyor canımm![]()
ama neden kimse gelmiyor herkes zayıfladıda sahilde mayokinimi giydi
bir bizmi kaldık topikde tombiş![]()
sanki bence de öyle olmuşÖyle görünüyor canımm![]()
aaaaaaaaaaa o zaman bize ayıp çzbuk zayıflayıp bizde atalım kendimizi sahillere![]()
yaylaya git sen serin serinaaaaaaaaaaa o zaman bize ayıp çzbuk zayıflayıp bizde atalım kendimizi sahillere![]()
Hahaha ben zayıflıyorum ama sen pide yemeye devam edersen yayla arıcan gitmek içinyaylaya git sen serin serin![]()