Kız cadı bızede alsana arada8.tskıma gelebilirsin cnm
8. Takıma bekliyoruz :)Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm eğer kabul ederseniz geri dönmek istiyorum doğum için ayrilmistim kızım. Büyudu ama benden kilolar hala gitmedi şuan 94 kiloydum 170 boyundayim umarım tekrar geri donebilirim
Dönemde herhangi bi sorun yoksa memnuniyetle gelirim8. Takıma bekliyoruz :)
Mervecim hoşgeldin keşke önce ben görseydim mesajını aynı takımda yarışırdık :) farklı takımlarda kapışırız artık :)Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm eğer kabul ederseniz geri dönmek istiyorum doğum için ayrilmistim kızım. Büyudu ama benden kilolar hala gitmedi şuan 94 kiloydum 170 boyundayim umarım tekrar geri donebilirim
Hoş bulduk canım benm nasip tekrar eski takimimda yarışmak varmış aynen canım her turlu yarisiriz biz;-)Mervecim hoşgeldin keşke önce ben görseydim mesajını aynı takımda yarışırdık :) farklı takımlarda kapışırız artık :)
1.takıma gel tanışalım canımbeni de alın aranıza(((
Kacırdım senı yaDönemde herhangi bi sorun yoksa memnuniyetle gelirim
Kız burdamı yatıyonuz bacım1.takıma gel tanışalım canım
1.takıma gel tanışalım canımMerhabalar
Ben dukan sayfasindan geliyorum. 81.6 kg dan 61.6 kg ya ( hatta daha az olsa daha iyi olur da) olan yolculugumda uygun bir takima girmeyi istiyorum. Suan 79.3 kg yum. Boyum 170. Beni de araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
8.takım arkadas arıyodu canım oraya buyurMerhabalar
Ben dukan sayfasindan geliyorum. 81.6 kg dan 61.6 kg ya ( hatta daha az olsa daha iyi olur da) olan yolculugumda uygun bir takima girmeyi istiyorum. Suan 79.3 kg yum. Boyum 170. Beni de araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
8. Takıma gel canımMerhabalar
Kız bu ne hız1.takıma gel tanışalım canım
Orta doğu ve Balkan'ların en hızlı mesaj yazan sırınesıcanımm napim tamamen ihtiyaç...
Orta doğu ve Balkan'ların en hızlı mesaj yazan sırınesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?