Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm eğer kabul ederseniz geri dönmek istiyorum doğum için ayrilmistim kızım. Büyudu ama benden kilolar hala gitmedi şuan 94 kiloydum 170 boyundayim umarım tekrar geri donebilirim

Mervecim hoşgeldin keşke önce ben görseydim mesajını aynı takımda yarışırdık :) farklı takımlarda kapışırız artık :)

Merhabalar
Ben dukan sayfasindan geliyorum. 81.6 kg dan 61.6 kg ya ( hatta daha az olsa daha iyi olur da) olan yolculugumda uygun bir takima girmeyi istiyorum. Suan 79.3 kg yum. Boyum 170. Beni de araniza alirsaniz cok mutlu olurum.

Merhabalar
Ben dukan sayfasindan geliyorum. 81.6 kg dan 61.6 kg ya ( hatta daha az olsa daha iyi olur da) olan yolculugumda uygun bir takima girmeyi istiyorum. Suan 79.3 kg yum. Boyum 170. Beni de araniza alirsaniz cok mutlu olurum.
1.takıma gel tanışalım canım

Merhabalar
8.takım arkadas arıyodu canım oraya buyur

Merhabalar
8. Takıma gel canım

Merhabalar, En son 87 leri görmüş biri olarak şu anda 84.5 kiloyum ve artık ciddiyim yavaş da olsa kalıcı bir şekilde zayıflamak istiyorum. Hiç bir grubu incelemedim beni ilk davet eden grup ile başlamak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…