- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
1.takıma gel tanışalım canımHerkese selamm daha önce ben de bu geuplarda kilolar kilolar vermiştimm ancak yeni doğum yaptım 2 ay oluyor fakat sütümü azaltmadan kilo verebileceğimi düşünüyorum tavsiyelere de ihtiyacım varr...
Boy 167 Kilo 87 beni de alınnniyi spor yaparımm
1.takıma gel tanışalım canımSelam
ben de kilo vermek istiyorum
65 kilo civarındayım
yerimde sayıyorum.
yardımcı olabilecek olan var mı
aaa ne çabuuk cevap geldi1.takıma gel tanışalım canım
10. Takıma gel cnmSelamlar beni alacak takim var mi acaba ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/Selamlar beni alacak takim var mi acaba ?
10. Takıma gel cnmDeneme suresi kisa olan biraz esnek bir grup var mi acabacok ihtiyacim var su an gittikce sisiyorum.
Deneme süresi bütün takımlarda aynı ve kurallar var tabiki 1. Sayfayı oku cnmDeneme suresi kisa olan biraz esnek bir grup var mi acabacok ihtiyacim var su an gittikce sisiyorum.
10. Takıma gel cnmSelam..Beni de takimlara alir misiniz daha once burada guzel kilo vermistim tekrar katilmak istiyorumm
5.takima gel canimBende aranıza katılmak istiyorum. Kilo problemi artık psikolojimi bozmaya başladı gerçekten. Şimdiden teşekkür ediyorum.
6.takıma gelebilirsin cnmbende katılmak istiyorum 7.5 ay önce doğum yaptım ve yaklaşık 25kilo kadar fazlam var
Gel sen de canim 5.takima tanisalimbende katılmak istiyorum 7.5 ay önce doğum yaptım ve yaklaşık 25kilo kadar fazlam var
Bu sefer geç kaldın bebekGel sen de canim 5.takima tanisalim
olsun arada başkalarına da gitmeli dimi amaBu sefer geç kaldın bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?