6.takima gelebilirsinMerhaba.Tek başıma diyet yapmakta zorlanıyorum kendime yol arkadaşları alıyorum.Acaba beni de grubuna dahil etmek isteyen olur mu?
Kararlıysan 5. takıma bekleriz :)Merhaba geçen yıl 2017 martta okulum sebebiyle buradan ayrılmak zorunda kalmıştım. Stajerliğimin ilk yılı olduğu için okulumla beraber yürütememiştim...1 ay gibi bir sürede çok güzel kilo vermiştim ama burdan ayrıldıktan sonra 7-8 kilo kadar aldım... 71,7 kiloyum. Tek başıma kilo vermem gerçekten çok zor. Sürekli deniyorum ama başaramıyorum...23 yaşındayım. 6 ay sonra mezunum inşallah. Baloda olsun Allah nasip ederse düğünümde olsun kilolu olmak hiç istemiyorum...Tekrar karşılıklı desteğinize ihtiyacım var. Aranıza katılabilmem mümkün mü acaba?
ben 18 yaşındayım bu zamana kadar hep iri kilolu bir kız oldum. küçüklüğümden beri hep benimle dalga geçildi. Üniversiteye gittiğimde artık her şey daha farklı olsun istiyorum. Sınav senemde ciddi kilo aldım . Artık hepsinden kurtulmak zorundayım ve hırslanmalıyım . 1,70 boyundayım 83 kiloyum .Başkaları ile yarışırsam daha kolay veririm kilolarını diye düşündüm :)
Merhabalar,bende katılmak istiyorum takiminiza, daha ince bu gurupladan birine katılmıştım yaz ayında,azimle ac kalarak 8gunde 2kg vermiştim.takım kaptanindan tutun,hiç bir üye bi tebrigi çok gördüler.hatta trol olmakla suclanmistim.Bende sessizce g uruptan ayrilmistim. Niye böyle bi açıklama gereği yapmayı duydum,bilemiyorum.Ama duyma gereği duydum ışte....
Ben 27yasinda malesef ki 80kg, 57santim boyum.yazın iki aylık diyet sonucunda 9kilo vermiştim.diyeti bıraktığım gibi fazlasını geri aldım.
inşa cnim5. Takıma gel canım, sağlıkla verelim kilolarımızı.
Canım listeye alamam ama motivasyon için istersen 12. takıma gelebilirsin. Beraber takılırız.Merhaba 50li kilolarda olup da birazcık daha zayıflamak isteyenlerin açtığı bi takım var mı? Hem sıkılaşma hem diyet üzerine? Varsa yazarsanız çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz yaz bir takımla kilo verdim ve bazı sebeplerden dolayı ayrıldım şimdi tekrar tek başıma bu yolda yürüyemeyeceğimi anladım ve takıma girmeye karar verdim 1.70 boyunda ve 74 kiloyum 20 yaşında üniversite öğrencisiyim hedefim 6 lı rakamları görmek herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum
Herkese selamlar.Ben de uzun solukta kilo vermek istiyorum.Açığı olan takım var mı? :)
Merhaba ben de Doğum kilolarımdan kurtulmak (3 kg kaldı) ve diyetimi sporla ilerletmek istiyorum 1,67 boyunda 66 kiloyum hedefim uzun vadede 55 kilo olmak doğru bir hedef mi bilmiyorum ona 60 a düşünce karar vereceğim :) Emziren bir anneyim hangi takım müsait acaba :)
Ama Bennnn yazdım benim topicte diyete spora başlamam lazım vs diyeee sen bir şey demeyince yer Yok diye düşündümmm :)Aaaa çok ayıp insan önce bana bi başvurur çok alındım şimdi
3 kilo için listeye alan olmaz sanırım benim takımda da listede yer yok. Liste dışı takılayım dersen benim takıma gel istersen
Aaa gerçekten mi görmemişim o zaman ben kusura bakma canım çok ayıp etmişim. :)Ama Bennnn yazdım benim topicte diyete spora başlamam lazım vs diyeee sen bir şey demeyince yer Yok diye düşündümmm :)
3kg değil asljnda 3 kilo Doğumla ilgili toplamda ilk olarak 6 kilo sonrasında duruma göre belki 5 kilo daha verebilirim :)
Bildirim yapmak zorunda kalırsam sanki daha disiplinli olurum gibi geliyor ama yapabilir miyim ki öyle
EstağfirullahAaa gerçekten mi görmemişim o zaman ben kusura bakma canım çok ayıp etmişim. :)
Gel sen yaa benim yamacıma. 15 gün deneme süresi oluyor zaten bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?