- 28 Aralık 2017
- 8
- 8
- 1
- 35
Ya gelen geri gidiyor ondan çağırdım ben de :) geldi yönlendirdiğin üye çok teşekkürler başka gerek yok sanırım :))Canım üye ıhtıyacın varmı bılemedım yonlendırdı m ama
3. Takıma gel cnmMerhaba Bayanlaryeni katildim araniza ve bu baslik direk ilgimi cekti, kesinlikle katilmak istiyorum
Sagol cnm, ama ben yeni oldugum icin suan bulamadim 3. takimi...3. Takıma gel cnm
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/3-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-14478Sagol cnm, ama ben yeni oldugum icin suan bulamadim 3. takimi...
Kac kılosun canımMerhaba, doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum. Ben de katılabilir miyim aranıza???
merhaba ben hangı takıma geleyım
geliyorum...13. Tk gel canım
Aynen gelen kaçıyor bazen. İnşallah kararlı takımı sahiplenecek kilosu azmi bol kişiler gelir
Bizi beğenmiyorlarNeden gelen kaciyor
Yoo hayır ya niye beğenmesinler zor mu geliyor acabaBizi beğenmiyorlar
Ya bi gazla buraya yazıyorlar sonra vazgeçiyorlar sanırım. Giden hiç bi sebep sunup gitmedi ki.Yoo hayır ya niye beğenmesinler zor mu geliyor acaba
Takımlar disiplinli eee girmekte cesaret istiyorYa bi gazla buraya yazıyorlar sonra vazgeçiyorlar sanırım. Giden hiç bi sebep sunup gitmedi ki.sırra kadem basıyorlar
Ooo onlarda gram gram veriyordur malum kilo az olunca bide sen doksana merdiven daya millet 45 olmak için çalışsın oda çok zor gercektenBır gazla zayıflarız deyıp gelıyorlar
Ikıncı gün zayıflamayınca gıdıyorlar
Bendekıler kaldıda sagolsun kazen yollamasa takım kapatacaktık nerdeyse
Bızdekılerde hedefı 45-48 olan cıtır hatunlar
AynenOoo onlarda gram gram veriyordur malum kilo az olunca bide sen doksana merdiven daya millet 45 olmak için çalışsın oda çok zor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?