13. Takıma gelebilirsin canım misafir olarak.Cuma zayıflama yarışmasına gireyim ben de dedim, takımlar doluymuş şansıma
Takipteyim
Merhabalar . 26 yaşındayım. Her zaman balıketli bir insandım. ama son 3 yıldır inanılmaz hızla kilo aldım kilom 68lerden 110lara cıktı.diyet ve evde spor ile suanda 89 kgyim. bu sene evleniyorum. spora yazıldım. sıkı bir şekilde calısmam gerekiyor. azme ve desteğe ihtiyacım var. beni de dahil eder misiniz ?
SevgiliCuma zayıflama yarışmasına gireyim ben de dedim, takımlar doluymuş şansıma
Takipteyim
Hoşgeldin canım tabiki buyur bak yukarıda ihtiyaç duyan takımlar var hangisine gitmek istersenIyi aksamlar. Bende araniza katilmak isterim. Boyum 1.68 m guncel kilom 76 kg. 9 aylik bir kizim var. 87 ile doguma girdim ama emzirme surecinde biraz abarttigim icin fazla eksilme olmadi.2 ay kadardir duzenli diyet yapamasam da bir miktar kilo verebildim. Ama normal kilom olan 65 e dusemiyorum motivasyona ihtiyacim var.
Yukarıda ihtiyac duyan takımlar var canim gidebilirsin onlaraBen de bu yarışmalara katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım kabul edilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?