Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 88 kg 167 boy ve ve 30 yaşındayım. 60kg olmak istiyorum. Şu an çalışmıyorum�ş bulana kadar aktif katılacağım bir grup arıyorum daha sonradan diyete alıştıkça normal bir rutine dönmeyi düşünüyorum Şimdilik ilk hedefim 79K ggörmek daha sonra 69 ve en son 60.

Kızlar 10. Takıma misafir olarak gelebilirsiniz.

Güncel 15 Mayıs 2018

Sevgili yarışmacı adayları, Cuma Zayıflama Yarışması takımlarından şu an için yeni üyeye ihtiyaç duyan takım bulunmamaktadır. Lütfen beklemede kalın. İhtiyaç duyulduğu takdirde bilgi verilecektir.

İyi akşamlar hanımlar
Şu anda 75.9 kiloyum 83 den indim ama motivasyonumu kaybettim. Bir arkadaşım burada çok güzel kilo verildiğini çünkü çok motive olabileceğimi söyledi..
Bir gruba dahil olmak istiyorum..
Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba ben 174 boyunda 70 kilo ile İsveç diyetine başladım. Henüz 6. Günündeyim ve tartılmadım. Diyetim bittikten sonra kilo vermeye devam etmeyi düşünüyorum. Hedefim 58. Yazın nişanım var motivasyonum epey yüksek. Kilo alma sürecim de, 1 yıldır erkek arkadaşımla birçok yeri gezelim, farklı tatlar tadalım derken dozunu kaçırdık ve 9 kilo aldım. Sağlıklı bir şekilde bu kiloları vermek eski formuma kavuşmak için elimden geleni yapacağım

Merhaba arkadaşlar İkinizi de 13. takıma bekliyorum.

Güncel 15 Mayıs 2018

Sevgili yarışmacı adayları, Cuma Zayıflama Yarışması takımlarından şu an için yeni üyeye ihtiyaç duyan takım bulunmamaktadır. Lütfen beklemede kalın. İhtiyaç duyulduğu takdirde bilgi verilecektir.

Güncel 17 Mayıs 2018

Sevgili yarışmacı adayları,

Cuma Zayıflama Yarışması takımlarından yeni üyeye ihtiyaç duyanlar aşağıda listelenmiştir.

Takımları verilmiş olan linkler yoluyla inceleyerek, size yakın olduğunu düşündüğünüz takıma başvurunuz: Seçtiğiniz takımın linkine tıklayarak, kendinizi ve kilo alma serüveninizi anlatınız. Takım kaptanı sizinle irtibata geçecek ve ilgili takımdaki deneme süreciniz başlayacaktır.

Keyifli ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.

13. Takım

Takım kaptanı : LAydLiNe
Takm linki : https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.138629/

Merhaba hanımlar hiç-bir topikte kendime yer bulamadım dün diyetisyene gittim bugünde başladım çok şükür ama tabiki motivasyon çok önemli. Hem bana destek olunmasını hemde diğer arkadaşlarıma destek olmayı çok isterim. 22 yaşındayım yaklaşık 2 yıllık evliyim. Allah nasip ederse 2019da bebek düşünüyoruz o yüzden zayıflamak istiyorum güncel kilom 102.2 (boy 168) basladigim tarih 17.05.2018 Perşembe.

13. Takıma gelebilirsin canım.

Güncel 17 Mayıs 2018

Sevgili yarışmacı adayları,

Cuma Zayıflama Yarışması takımlarından yeni üyeye ihtiyaç duyanlar aşağıda listelenmiştir.

Takımları verilmiş olan linkler yoluyla inceleyerek, size yakın olduğunu düşündüğünüz takıma başvurunuz: Seçtiğiniz takımın linkine tıklayarak, kendinizi ve kilo alma serüveninizi anlatınız. Takım kaptanı sizinle irtibata geçecek ve ilgili takımdaki deneme süreciniz başlayacaktır.

Keyifli ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.

13. Takım

Takım kaptanı : LAydLiNe
Takm linki : https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.138629/

bende takımlardan birine katılmak istiyorum. boy:1.62 kilo 100.900
diyete başladığım tarih 14 mayıs. diyetisyen kontrolunde başladım.

bende takımlardan birine katılmak istiyorum. boy:1.62 kilo 100.900
diyete başladığım tarih 14 mayıs. diyetisyen kontrolunde başladım.
Merhaba bende bugün başladım diyete bende 102.2 Kg 168 boy. Kendime topik açtım süreci daha iyi tarihi tarihine takip etmek için günlük yediklerimi paylasicam akşamdan. Sende gel istersen. Ayrıca 13. Takıma katıldım orayada gel destek olalım birbirimize

bende 13. takıma katıldım. topiğin linkini atar mısın ordan da destek oluruz birbirimize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…