Teşekkür ederim limonu mutlaka deneyeceğim. 39 yaşındayım 176 boyundayım artık kilo sıkıntım kalmadı (tabi yine yeyip yeyip şişmezsem sıkıntılı zamanları doğru yönetemezsem korkunç yiyorum)durumunuz ilginçmiş. gerçekten doğurganlık yönünden fazlaca hormonlarınız ve yumurtalarınız çalışmış. size bir tavsiye vermek isterim. eğer mideniz uygunsa ki sanıyorum gençsiniz de, ben hamileliklerimden sonra, sabah aç karnına bir limon sıkıp içmiştim, aynı zamanda da her gün başlangıçta 10 sonra arttırarak 100 mekik çekip ip atlamıştım. şimdi alamıyorum malesef. kalınbağırsaklarım olmadığı için yediklerim hemen gidiyor. ama genetik yapımızda böyle bizim ailede böyle yani. genelde zayıf. siz de ideal kiloya inmişsiniz gibi geldi bana. çocuklarınızla mutlu hayat diliyorum. sevgiler
boyum 1.70 kilom 51 bazen 52.. ben bu yarışmaya katılırsam ölürüm yahu.. @Kazen
bence de kilo sıkıntınız kalmamış. ama takımınıza önerebilirsiniz belki.. ideal kiloya ulaşmışsınız. Maşallah sizeTeşekkür ederim limonu mutlaka deneyeceğim. 39 yaşındayım 176 boyundayım artık kilo sıkıntım kalmadı (tabi yine yeyip yeyip şişmezsem sıkıntılı zamanları doğru yönetemezsem korkunç yiyorum)
Sizlerede sağlıklı mutlu günler
Tamam bana uyar çok güzel olur kaptanımız beni kabul edermi acaba bi sorayim çok mutlu oldumCanım kilolarimiz yakın kaptanim
@moni de izin verirse birlikte zayiflayalim 10.takmdayim
niyekinekız yürek mi yedin kaç git buralardan seni diri diri gömerler buralarda
hehehehe gideyim bari başıma bir iş gelmedenburada zayıfları aforoz ediyoruz biz
halay çekmeye neden uğraşıyorsunhehehehe gideyim bari başıma bir iş gelmedenhalay çeke çeke gideyim en azından :)
öptüm hepinizi. bol şanslar. umarım o yağlar kilolar bol bol gider. ha gayret kızlar.
birşey söyleyim mi, yaşadığım yerde yollar virajlı aracın balataları dayanmıyor ve yeni kaza yaptım. burda herkes motor atv kullanıyor, araçları da var ama sık kullanmıyor. bir ara komşuya dedim ki ben de motor alacağım, ne dedi biliyor musun; sen motor alırsan uçarsın o motorun üstünden dedihalay çekmeye neden uğraşıyorsun
zayıfsın zten bi rüzgar çıksa uçar gidersin
hep fit kalman dileğiyle
oyyy geçmiş olsun çok..birşey söyleyim mi, yaşadığım yerde yollar virajlı aracın balataları dayanmıyor ve yeni kaza yaptım. burda herkes motor atv kullanıyor, araçları da var ama sık kullanmıyor. bir ara komşuya dedim ki ben de motor alacağım, ne dedi biliyor musun; sen motor alırsan uçarsın o motorun üstünden dedihahahah... bacaklar falan çırpı gibi, bir de Allah bana sadece bacak vermiş, SAFİNAZ gibiyim. TEMEL REİSİ bulamadım yalnız, hala aramaktayım. bulursanız haber verin :)
oyyy geçmiş olsun çok..
temel reis buluruz da o zayıflıkla seni görüp de bulamaz ki o
yooo ne kıskanması
maşallah diyim ama sen okuyama şımarırsın falan şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?