- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Gruplar bu konuda yardımcı oluyor işte canım bende öyleydim ama takım olunca sorumluluğun olunca yapıyorsun ve kilo verdikçe de gaza gelip mutlu oluyorsun:)Ben diyet yapacak istikrar ve iradeye sahip değilim
Yukarıda uygun olan takımların linkleri var bi gözatıp karar verebilirsinizbender varım hangi gruplar da boş yer var beni bilgilendirirmisiniz
Katılayımmı diyorsun yanii bana ne yemem gerektiğini ne kadar yemem gerektiğinide söyleyeceklermikiGruplar bu konuda yardımcı oluyor işte canım bende öyleydim ama takım olunca sorumluluğun olunca yapıyorsun ve kilo verdikçe de gaza gelip mutlu oluyorsun:)
Demek ki henüz yeter artık denecek kiloya ulaşmamışsın. Birkaç kilo daha arttığında çevrendekilerBen diyet yapacak istikrar ve iradeye sahip değilim
Yoo aslında bugün ömrümde duyabileceğim en büyük hakareti duydum, şöyle ki ;
Demek ki henüz yeter artık denecek kiloya ulaşmamışsın. Birkaç kilo daha arttığında çevrendekiler
-“aaaaa bu ne hal böyle tanıyamadım , nasılda değişmişsin ,ama olsun yüzün güzel senin yakışmış ” diyerek tiii ye aldıklarında diyete motive olursun. Biz buralardayız bekleriz
İşte bu gerçekten çok üzücü olmuş.Yoo aslında bugün ömrümde duyabileceğim en büyük hakareti duydum, şöyle ki ;
Komşumla pazara inmiştik, kendisinin arkası dönüktü bir teyzede benim yanımdaydı komşumu işaret ederek "kızın mı?" Dedi.
Ben 27 komşum 37 yaşında.
Neyi yememem gerektiği konusunda başarılı olamıyorum mesela evde prinç pilavı yapıyorum yemesen olmuyor ama olması lazım ne yapacağımı bilemiyorum ve diyete evet başlıyorum sonrasında bakıyorum 2 haftada 400 gr gitmiş burakıyorum 4 kg olarak geri dönüyorİşte bu gerçekten çok üzücü olmuş.
Neyi bekliyorsun harekete geçmek için ayda 2 kilo da mı veremezsin. Hayatında yapacağın Küçük değişikliklerle bedeninde harikalar yaratabilirsin. Bence topla kendini karar ver ve başla
Biraz evde yaptığın şeyleri değiştirirsin haftalık planlayarak hazırlarsın menülerinizi. Biraz yürüyüş, Leslie derken verirsin zaten ilk 3-4 kilo gidince motivasyonun artar daha dikkatli devam edersin. Mesela ben tam teşekküllü akşam yemeği yemezsem gece boyu bişeyler yiyorum ama eşim (bakıyor pilav makarna türü şeyler var evde) yemiyor. Yoğurt salatalık nane karıştırıyor yiyor yanına da 1-2 meyve sonra çay bitti gitti. Yani 192cm lik adam bunlarla doyuyorNeyi yememem gerektiği konusunda başarılı olamıyorum mesela evde prinç pilavı yapıyorum yemesen olmuyor ama olması lazım ne yapacağımı bilemiyorum ve diyete evet başlıyorum sonrasında bakıyorum 2 haftada 400 gr gitmiş burakıyorum 4 kg olarak geri dönüyor
Yarın için randevulaşalım mı? :)Biraz evde yaptığın şeyleri değiştirirsin haftalık planlayarak hazırlarsın menülerinizi. Biraz yürüyüş, Leslie derken verirsin zaten ilk 3-4 kilo gidince motivasyonun artar daha dikkatli devam edersin. Mesela ben tam teşekküllü akşam yemeği yemezsem gece boyu bişeyler yiyorum ama eşim (bakıyor pilav makarna türü şeyler var evde) yemiyor. Yoğurt salatalık nane karıştırıyor yiyor yanına da 1-2 meyve sonra çay bitti gitti. Yani 192cm lik adam bunlarla doyuyor
Sen de istersen yaparsın.
Mutlaka bir takıma girip baslamalısın ben de bu sekildeydim şu an tam 3 aydır hiç pilav yemediğimi farkettim takım ruhu çok etkılı oluyor çünkü bunu yersem en az 30dk ceza yürüyüş cezası alırımNeyi yememem gerektiği konusunda başarılı olamıyorum mesela evde prinç pilavı yapıyorum yemesen olmuyor ama olması lazım ne yapacağımı bilemiyorum ve diyete evet başlıyorum sonrasında bakıyorum 2 haftada 400 gr gitmiş burakıyorum 4 kg olarak geri dönüyor
OkYarın için randevulaşalım mı? :)
Elbettekı buyur canım siz istedikten sonra herşey olurMerhaba beni de, beni de alın aranıza yeter gayri bu kilolardan kurtulacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?