Bildirimde fazla kilon yok diyor ne yoku doğum sonrası 20 kilo vermeliyim ben ard arda 2 hamilelik olunca, bir doğuruyim gelicem tekrar.
İki mesaj üstte ihtiyacı olan takımlar yazıyor canımmmmBanada geldi bildirim..benimde cok fazlam var ve veremiyorum..benide alin araniza
34 kilo olmayı düşünme canım ne çok zayıflık ne de çok şişman olmak iyi bir şey hatta şimdiki kilona 2 ya da 3 kilo daha eklesen göreceksin aynada kendini daha farklı göreceksin benim yerimde olsan acaba ne yapardın 85 kg den 73 kg ye indim tabii 13. Cuma zayıflama takımı vekaptanımİnşaAllah sen de hedeflediğin kiloya kısa zamanda ve sağlıkla ulaşırsın.Ben 165 boya 49kiloyum.Çok ta zayıf durmuyorum ama 3 4 kilo alsam fena olmaz diye düşünüyorum ama kaç senedir değişmedi kilom hep standart 49
34 kilo olmayı düşünme canım ne çok zayıflık ne de çok şişman olmak iyi bir şey hatta şimdiki kilona 2 ya da 3 kilo daha eklesen göreceksin aynada kendini daha farklı göreceksin benim yerimde olsan acaba ne yapardın 85 kg den 73 kg ye indim tabii 13. Cuma zayıflama takımı vekaptanımLAydLiNe sayesinde aralarına katılmak istiyorum yine bir türlü toparlanamıyorum tam diyetteyim diyorum derken diyet yine bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?