Ben hiç zayıf çıtı pıtı bir kiz olmadım hep istediğim bir olaydı ama hiç olmadı ustune birde komiklerim iri oluna vede boyum olunca hep iri yarı bir kiz göründüm sürekli kilo aldım verdim aldım verdim ama hiç tartıda şu anki kilomu görmemiştim en son tartıya çıktığım da 95 kilo olmustum boyum da 170 bu kiloya kadar çıkmamın sebebi de çok yemek ve sağlıksız beslenip ağır yemekler yemek oldu doğumdan sonra aldığım kiloları da veremeyince obezligin tuzu biberi oldu . Troit hastalığın da var kilo vermem zor ama imkansız değil biliyorum . Gel gelelim eşime oda çok zayıf böylesi hiç uyumlu olmuyor ve bana sürekli yeme zayıfla diye baskı kuruyor eşim böyle yapınca bende tam tersi sinirlenip daha çok yiyorum . Ama bugün ki baskısı canıma tak etti. Biliyorum bu böyle olmaz kendimi salmamalıyım artık zayıflamalıyım ve bu yüzden gruplarinizda boş yer varsa beni de alırsanız çok mutlu olurum
Merhaba ben 55 kiloydum. Son 7 senede yükselişe geçti halbuki yediğim içtiğim ayniydi.. Bi ara 63 tr takılı kaldım sonra 67 .. 69 derken 70 ile hamile kalıp 81 kiloyla doğum yaptım doğumdan sonra sadece 4 kilo kaybım oldu.. Şuan 77.5 kiloyum.. vücudumdan gitmedi o kilolar kalkarken bile zorlanıyorum aynadaki görüntü içler acısı. . Bende artık bu kilolardan kurtulup fit günlerime dönmek istiyorum.. hirsliyimdir yeter ki gaza gelmem lazım. .
Benide aranıza alın nolur
Dün söylemiyeyim dedim ama aynısını tekrarlamışsın. Canım sen napıyosun?14. Takima bekleriz canim sohbet basligina yazabilirsin
Tamamdır kaptanım ben geldim önlemlerimi aldım herşey yolundaDün söylemiyeyim dedim ama aynısını tekrarlamışsın. Canım sen napıyosun?
Biz bu şekilde üye çağırmıyoruzki...
Takım yönetiminde değilsen lütfen sen git kaptanın gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?