Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
170 boyda 72.0 kg dayım...
3 çocuklu anneyim...
hangi takıma uyarım?
ben hazırım:)![]()
benim boyum 168 cm
kilom 67
yaşım 23
ramazan ayında tartıldığımda 57 kiloydum ve o zamandan beri tam 10 kilo almışım. Atıştırmayı, abur cuburu çok seviyorum, e tabi buna geç saatlerde yemek ve fast food eklenince de kilo kaçınılmaz oldu![]()
bende bende nolur zayiflamak istiyorummmm boy:162 kilo 69.7 yas:30(4tanede dogum yaptim)olurmu derseniz 60 olurmuyum![]()
bende 1.65 boyunda 24 yaşında ve 65 kiloyum. Üniversiten mezun olduktan sonra kurum sınavlarına çalışırken bir 9 kilo kadar aldım :S hiç bir kıyafetim olmuyor ve kendimi çok mutsuz hissediyorum. Bu sebeple kararım kesin artık spora ve diyete başlıyorum. hedefim 52 kilo civarında olmak benide aranıza alın birlikte savaşalım yağlarımıza karşı![]()
13. takıma bekleriz canım.meraba kızlar! Boyum1.68, kilom 70, yaşım 30 63 kilo ile hamile kalıp 20 kilo aldım 83 le doğum yaptım 10 kilosu doğumdan hemen sonra gitti 3 kilo da bikaç ay önce. ama 63 den de az olmak istiyorum55-58 arası. Hangi takıma katılabilirim?
:26: