merhaba ben 26 yasında bekarım 92 kıloyum.168-170 boyum var ırı kemıklı bır yapım var(kı hıc bukadar kılo almamıştım) genetık olarakta bıraz kıloya yatkınım.Küçükken zayıftım ama alerjik rınıtım olması nedeniyle ıctıgım ılaclar ıstahımı açtı ve yemeye başladım.okul dersler sınavlar derken hep oturdum masa basında ders calısacagım dıyeee doğal olarak kılo aldım.bır ara ınat ettım yaz tatılınde 6-7 kılo verdım ama sonra yıne okul fılan derken aldım kıloyu.hemen hemen her yaz aynı sey oldu yazın verdım kısın fazlasıyla aldım kılo.yuksek lısansında son donemınde stresten abur cuburu cok yedım işe girincede ısde aburcuburu cok yedım ıctım oturdum ee sonrada aldım kıloları.ve 94 kıloya ulaştım son 1 aydır cıps cekırdek vs tarzı seylerı kesınce bırazda hareketı artırınca 2 kılo verdım.artık kılo vermem lazım.yas 26 oldu 92 kıloyum olmuyor böyle ılerde evlenince evlılıktı çocuktu derken daha hıc verilmez bu kılolar dıye kesın kararlıyım.yanlız basına olmuyor destekcı olması lazım arada kızacak uyaracak benım gıbı dıyette olan tavsıye verecek tavsıye verebılecegım arkadaşlar olması lazım dıye bende sızın aranıza katılmak ıstıyorum
Son düzenleme: