- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Arkadaşım lütfen davet edilen üyeleri davet etmeyelim tekrar ..
Bilmiyordum cnm kaptan uyardı kusura bakmayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım lütfen davet edilen üyeleri davet etmeyelim tekrar ..
Bilmiyordum cnm kaptan uyardı kusura bakmayın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilmediğini tahmin ettim zaten yeni takım olduğundan .. Hiç önemli değil ..![]()
7 aylık doğmuşum çok zayıf bi bebekmişim. çocukluğumda da yemez içmez mişim. Annem ne yapsa yediremezdi kaçardım:) boyum uzundu süt içerdim sadece. İlkokul 3 gibi biraz biraz beslenme yemeye başladım. boş çantayı taşıyamazdım. ama çok hareketliydim yerimde durmazdım hiç.
ergenliğe girince iştahımda arttı kilomda ama normaldim. lisede artık dikkat etmek zorunda kaldım. her gün bir saat yürrüdüm fiziğim çok düzgündü. üniversite sınavına hazırlanırken okul dersane arasında koşturmaktan oturup ders çalışmaktan yürüyemedim. hareketsiz masa başında oturur oldum. bi yandan da stresten abur cubur 54 kilo falandım. boyum 1.71 sınav geçtiğinde 63 kilo civarındaydım. tembelliğe de alışmışım:) öyle kaldım. bi tek 22 yaşımdayken ramazan ayında iftardan sonra hergün akşam bir saat yürüdüm, tatlıdan falan da uzak durdum ozamanlar 58'i faaln gördüm.
şu an bir buçuk yıllık memurum sürekli masa başındayım. akşam eve gidip oturuyorum durum çok fena her yerim selülit 67 kiloyum halimden hiç memnun değilim. işe başlarken aldığım pantolonların fermuarı kapanmıyo. üstelik nişanlandım. ekimde düğünüm var gelinliğin içinde incecik olmak istiyorum. hem de fit olmam lazım bu sarkık selülitli etli görüntüden kurtulmam lazım. dün diyete başladım. burdaki destekle daha azimli olabileceğim düşünüyorum. 25 yaşımdayım. inş hepimiz istediğimiz kiloya geliriz. ben en fazla 58 olmak istiyorum :)
çok konuştum :26: takdir sizin artık :)
Bilmediğini tahmin ettim zaten yeni takım olduğundan .. Hiç önemli değil ..![]()
özür dılerım bir ıkı yerde sordum ve nerde soracağımı bılemedığım için burdan soruyorum,,
verdiğimiz kılonun yüzdesini nasıl hesaplıyorduk acaba?? teşekkürler..
cnm 6. takima bekleriz kurallari okuyup kabul edersen beraber bu surecte birlikte elele verip zayiflayalimmerhaba;
ben 28 yaşında evli çalışan bir bayanım . pko hastası olmam ve bebek istemem sebebiyle kendi çapımda 2 hafta önce yediklerime dikkat ederek kilo verme sürecine girdim inşallah. başlangıçta 104 kilo ile başladım şu an 101 kiloyum. hedefim 60 kilo olabilmek ve en önemlisi anne olabilmek...:) herkese başarılar diliyorum
![]()
ben 93 kiloyum boyum 1.71 suan ki hedefim 70 olmak yani eylul ayina kadar 70 olmak istiyorum soraki 2015 mayisina kadar ise 64 kilo olmak istiyorum.kendime acimasizlik yaparak kilo vermek istemiyorum cunku bunu ne zaman yapsam, ulastigim hedeften sonra yeniden kilo aldim.hic bi zaman zayif biri olmadim hep kilo alip verdim.bu arada yasim 24 ve ogrenciyim.standartlara gore guzel sayilirim ama kilolarim hem sagligima hemde fit gorunmeme engel.
2 ay önce doğum yaptım aldığım kilolar beni rahatsız ettiği gibi psikolojik olarak da etkilenmeye başladım yardıma ihtiyacim var sıkı bir program kilo vermek istiyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim :))su an 72 kiloyum boyum 1.65
merhabalar gruba yeni geldim. Bende sizinle yarışmak ve zayıflamak istiyorum. boyum 167 kilom 85