• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba .. Beni de takımlarınızdan birine dahil eder misiniz?
yaş:28, boy:1.68, kilo 78.. Üniversiteden sonra gelen rahatlık ile bir miktar kilo aldım ve 64 ten 68 e çıktm. evlendiğimde de 68 kiloydum ve yaklaşık 2 senede 10 kilo aldım :( ortalama 6 aydır aynı kilomdayım .. kendi kendime yaptığım yemek kısıtlamaları ile anca aynı kiloda kalmayı başarabildim.. Üstelik bir bebeğim olmasını istiyorum ve eğer hamile kalacaksam bu kilo ile olsun istemiyorum. Beni de aranıza alır mısınız? Teşekkürler.. :)

Merhaba .. Beni de takımlarınızdan birine dahil eder misiniz?
yaş:28, boy:1.68, kilo 78.. Üniversiteden sonra gelen rahatlık ile bir miktar kilo aldım ve 64 ten 68 e çıktm. evlendiğimde de 68 kiloydum ve yaklaşık 2 senede 10 kilo aldım :KK43: ortalama 6 aydır aynı kilomdayım .. kendi kendime yaptığım yemek kısıtlamaları ile anca aynı kiloda kalmayı başarabildim.. Üstelik bir bebeğim olmasını istiyorum ve eğer hamile kalacaksam bu kilo ile olsun istemiyorum. Beni de aranıza alır mısınız? Teşekkürler.. :)
Hemen 1. Takıma gecebilirsin canım.

merhaba ben de sizlerle yarışmak ve sağlıklı kilo vermek istiyorum.. 36 yaşındayım 162 cm boyum ve 79 da kilom.. 2 ay önce doğum yaptım ve kilolarımı yapıştı üstüme .. beni de alır mısınız aranıza hedefim yaza kadar 60 olmak

Selam arkadaşlar 29 yaşındayım kilom 61. Daha önce yarışmıştım vermiştim ama işi bırakınca tekrar geri aldım bu sefer kararlıyım 55'e düşmek istiyorum. Gruplardan birinden teklif bekliyorum

:) Link i verebilir misin acaba? Teşekkürler...

merhaba ben de sizlerle yarışmak ve sağlıklı kilo vermek istiyorum.. 36 yaşındayım 162 cm boyum ve 79 da kilom.. 2 ay önce doğum yaptım ve kilolarımı yapıştı üstüme .. beni de alır mısınız aranıza hedefim yaza kadar 60 olmak

Selam arkadaşlar 29 yaşındayım kilom 61. Daha önce yarışmıştım vermiştim ama işi bırakınca tekrar geri aldım bu sefer kararlıyım 55'e düşmek istiyorum. Gruplardan birinden teklif bekliyorum
Hepiniz 1. Takima geçebilirsiniz arkadaşlar. Link altta.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38551/page-5815#post-37426093

Merhaba 30 yaşındayım kilom 57. Kararlıyım 48'e düşmek istiyorum. Gruplardan birinden teklif bekliyorum

Merhabalar. 65 kiloyum. 1.68 boyum var. 55 kilo olmak istiyorum. Su an yediklerime dikkat ediyorum fakat duzenli spor yapamiyorum. Tek hissetmemek, daha azimli olmak icin gruplardn birisine katilmak istiyorum. Umarim cabucak bir teklif gelir.

Merhaba arkadaşlar, 37 yaşında, 158 cm boyunda ve maalesef ki şuan 84 kg ağırlığındayım :( Ergenliğim ve gençliğim boyunca ve evlenmeden önce de hep balık etliydim. 54 kg ile başlığım lisede (yatılı) aldığım kilolarla birlikte 57-60 arasındaydım uzun süre. Gençliğimde hep diyet yapardım..60 kg ile hamile kaldım ve hamileliğimde 20kg aldım. Doğum sonrası 65 kg ya kadar düştüysem de daha sonra masa başı işe geçmemin de etkisiyle kilolar yıllar içinde geldikçe geldi. Bu yıl KPSS çalışmam ve bel fıtığı rahatsızlığım nedeniyle aldığım kortizon tedavisi ile şuan kilom tavan yapmış durumda ve maalesef sık sık motivasyon kaybı yaşıyorum. 59 kilo iken akupunktur tedavisine giden ben mevcut kilomla bir türlü uzun soluklu diyet yapamıyorum .Birlikten kuvvet doğar diyor ve sizlerle birlikte motivasyonumu uzun süre koruyacağıma inanıyorum. Grup davetinizi dört gözle bekliyorum :)

Merhaba 30 yaşındayım kilom 57. Kararlıyım 48'e düşmek istiyorum. Gruplardan birinden teklif bekliyorum

Merhabalar. 65 kiloyum. 1.68 boyum var. 55 kilo olmak istiyorum. Su an yediklerime dikkat ediyorum fakat duzenli spor yapamiyorum. Tek hissetmemek, daha azimli olmak icin gruplardn birisine katilmak istiyorum. Umarim cabucak bir teklif gelir.

Merhaba arkadaşlar, 37 yaşında, 158 cm boyunda ve maalesef ki şuan 84 kg ağırlığındayım :KK43: Ergenliğim ve gençliğim boyunca ve evlenmeden önce de hep balık etliydim. 54 kg ile başlığım lisede (yatılı) aldığım kilolarla birlikte 57-60 arasındaydım uzun süre. Gençliğimde hep diyet yapardım..60 kg ile hamile kaldım ve hamileliğimde 20kg aldım. Doğum sonrası 65 kg ya kadar düştüysem de daha sonra masa başı işe geçmemin de etkisiyle kilolar yıllar içinde geldikçe geldi. Bu yıl KPSS çalışmam ve bel fıtığı rahatsızlığım nedeniyle aldığım kortizon tedavisi ile şuan kilom tavan yapmış durumda ve maalesef sık sık motivasyon kaybı yaşıyorum. 59 kilo iken akupunktur tedavisine giden ben mevcut kilomla bir türlü uzun soluklu diyet yapamıyorum .Birlikten kuvvet doğar diyor ve sizlerle birlikte motivasyonumu uzun süre koruyacağıma inanıyorum. Grup davetinizi dört gözle bekliyorum :)

1 . Takıma geçebilirsiniz arkadaşlar. Linki altta.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38551/page-5819#post-37432820

Ooof ya yeni arkadaşlar gelin artıkkkk...bizim de takım olarak ihtiyacımız var...

Selamün Aleyküm arkadaşlar :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Cumalar ;)

Ben 8.ci takımın üyelerinden biriyim :KK66:
Maalesef Kaptanımız Monin babasının vefaatı yüzünden bu ara kendisi pek aktif olamıyacak gibi. Sağ olsun 6. Takimin Kaptanı SWeetdimple bizlere destek oluyor ve birlikte takımı Kaptanımız kendini toparlayıp dönene kadar idare edeceğiz :KK66:
Takımda taze kana ihtiyaç olduğu için buraya yazalım dedik :KK66:
Azimle kilo vermek isteyip bir yandanda bizlerle birlikte çalışıp hoş sohbet edecek tüm arkadaşları aramıza bekleriz :KK66:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.123779/page-8516#post-37448955

İnşallah çok kısa sürede takımımız dahada canlanır :KK68:

Selamün Aleyküm arkadaşlar :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı Cumalar :KK66:

Ben 8.ci takımın üyelerinden biriyim :KK66:
Maalesef Kaptanımız Monin babasının vefaatı yüzünden bu ara kendisi pek aktif olamıyacak gibi. Sağ olsun 6. Takimin Kaptanı SWeetdimple bizlere destek oluyor ve birlikte takımı Kaptanımız kendini toparlayıp dönene kadar idare edeceğiz :KK66:
Takımda taze kana ihtiyaç olduğu için buraya yazalım dedik :KK66:
Azimle kilo vermek isteyip bir yandanda bizlerle birlikte çalışıp hoş sohbet edecek tüm arkadaşları aramıza bekleriz :KK66:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.123779/page-8516#post-37448955

İnşallah çok kısa sürede takımımız dahada canlanır :KK68:
Banuş beni al noluuur

Kara listede yokum. 90 kilo grubunda daha öncede bulundum. Yarışma kuralları değişmediyse biliyorum beni al beni al nolur

slm kızlar.ben 89 kilo 160 boyundayım.kilo alıp vermekten bıktım bu son demek istiyorum.1 kilo verdim.29 kilo daha vereceğim.benide aranıza alırmısınız:KK51::KK51::KK51::KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X