- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
slm kızlar.ben 89 kilo 160 boyundayım.kilo alıp vermekten bıktım bu son demek istiyorum.1 kilo verdim.29 kilo daha vereceğim.benide aranıza alırmısınız![]()
kararli ve azimliyseniz 9. takima beklerim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar.ben 89 kilo 160 boyundayım.kilo alıp vermekten bıktım bu son demek istiyorum.1 kilo verdim.29 kilo daha vereceğim.benide aranıza alırmısınız![]()
7. Takimin üye ihtiyacı var oraya gecebilirsin canım.slm kızlar.ben 89 kilo 160 boyundayım.kilo alıp vermekten bıktım bu son demek istiyorum.1 kilo verdim.29 kilo daha vereceğim.benide aranıza alırmısınız![]()
kararli ve azimliyseniz 9. takima beklerim...
7. Takimin üye ihtiyacı var oraya gecebilirsin canım.
Güzelim seni 7.takıma bekliyorummm...buzim de sana ihtiyacımız var..Iyi aksamlar. 29 yasindayim, 7 aylik oglum var. Hamilelikte 30 kg aldim 10 kg gitti, 20 duruyor. 160 cm ve 75 kiloyum, hedef 55. Uygun bir takimda yer almak istiyorum![]()
Hemen 14. takima gel Canimmerhabalar. ben 32 yaşındayım. 1.65 boyunda 73 kiloyum . 25 yaşında evlendiğimde 60 kiloydum ve 29 yaşında anne oldum. maalesef doğumdan sonra geçen sürede sadece 4 kg verebildim. zaten 2 yıl emzirdiğim sürede hiç diyet yapmadım. ama şu sıralar kilomdan dolayı oldukça rahatsızlık duyuyorum ve eskisi gibi kendimi beğenmiyorum. motivemi yükseltmek adına cuma yarışmasına katılmak uygun bir grupta yer almak istiyorum.
14. takima bekliyoruzMerhaba kızlar,
Daha önce tek başıma çok denedim kilo vermeyi. Burayı bir arkadaşım tavsiye etti. ben 113-114 kilo arasındayım. 27 yaşındayım.169 boyum. Acil kilo vermem lazım. daha önce çok güzel kilo vermiştim ama hareketsiz yavaş hayatım ve yemek yemeyi çok sevmem sebebiyle bu kilodayım. Gruplardan herhangi birinde kilo vermek istiyorum :)
Öyle bir anda geldinki tsk14. takımdayım :)
Merhaba ben Kadınlar Kulübü'ne diyet gruplarına katılmak için kayıt oldum. İki ev arkadaşım da daha önce bir çok kez bu gruplarla diyet yapmışlar fakat daha sonra devam edemedikleri için bırakmışlar.
51 gündür diyet yapıyorum.
48. günkü diyetisyen kontrolümde - 10 kg (5.5 kg yağ, geri kalan da kas ve ödem) zayıflamış görünüyordum.
Vücut 3 kg "yağdan" verince 1 beden inceliyor. Ben de 2 beden inceldim sayılır.
Bundan sonrası benim için çok daha önemli, hevesim kaçar sapıtırım diye korkuyorum.
Dinamik ve samimi bir grup üyesi olacağımı düşünüyorum.
Geri dönüş yapmanızı bekliyorum.
Sevgiler![]()
Holleeey
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.195397/page-11819#post-37259071
Hoşgeldin aramıza 5, takıma katılabilirsin cnmmm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim![]()