• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi aksamlar. 29 yasindayim, 7 aylik oglum var. Hamilelikte 30 kg aldim 10 kg gitti, 20 duruyor. 160 cm ve 75 kiloyum, hedef 55. Uygun bir takimda yer almak istiyorum;)

merhabalar. ben 32 yaşındayım. 1.65 boyunda 73 kiloyum . 25 yaşında evlendiğimde 60 kiloydum ve 29 yaşında anne oldum. maalesef doğumdan sonra geçen sürede sadece 4 kg verebildim. zaten 2 yıl emzirdiğim sürede hiç diyet yapmadım. ama şu sıralar kilomdan dolayı oldukça rahatsızlık duyuyorum ve eskisi gibi kendimi beğenmiyorum. motivemi yükseltmek adına cuma yarışmasına katılmak uygun bir grupta yer almak istiyorum.

merhabalar. ben 32 yaşındayım. 1.65 boyunda 73 kiloyum . 25 yaşında evlendiğimde 60 kiloydum ve 29 yaşında anne oldum. maalesef doğumdan sonra geçen sürede sadece 4 kg verebildim. zaten 2 yıl emzirdiğim sürede hiç diyet yapmadım. ama şu sıralar kilomdan dolayı oldukça rahatsızlık duyuyorum ve eskisi gibi kendimi beğenmiyorum. motivemi yükseltmek adına cuma yarışmasına katılmak uygun bir grupta yer almak istiyorum.
Hemen 14. takima gel Canim
Orda tanisiriz

kızlaaarrr 3.takıma yeni üyeler lazım takımımız çok durağanlaştı yeni üyeleri bekliyoruz

Merhaba kızlar,

Daha önce tek başıma çok denedim kilo vermeyi. Burayı bir arkadaşım tavsiye etti. ben 113-114 kilo arasındayım. 27 yaşındayım.169 boyum. Acil kilo vermem lazım. daha önce çok güzel kilo vermiştim ama hareketsiz yavaş hayatım ve yemek yemeyi çok sevmem sebebiyle bu kilodayım. Gruplardan herhangi birinde kilo vermek istiyorum :)

Merhaba kızlar,

Daha önce tek başıma çok denedim kilo vermeyi. Burayı bir arkadaşım tavsiye etti. ben 113-114 kilo arasındayım. 27 yaşındayım.169 boyum. Acil kilo vermem lazım. daha önce çok güzel kilo vermiştim ama hareketsiz yavaş hayatım ve yemek yemeyi çok sevmem sebebiyle bu kilodayım. Gruplardan herhangi birinde kilo vermek istiyorum :)
14. takima bekliyoruz

Merhaba,

28 yasinda masa basi iste calisan bir bayanim. Oyleki bazen hic yerimden kalkmiyorum. An itibari ile tarti 65.00 i gosteriyor. Normalde 53-54 kilo arasinda olan kilom (ki ben bu kilolardayken bile kendimi kilolu gorurdum, asil bana yakisan 52 kiloydu hep) universite yillarinda tirmanisa gecti, sonra bi ara tekrar eski kiloma donuyorum derken calisma hayatinin getirdigi monotonluk yuzunden tekrar kilo almaya basladim. Son 2 aydir ise hayatimda hic olmadigim kadar kilo almis bulunmaktayim. Bu beni cok uzuyor. Ben kilo almayi durdurmaya calistikca daha bir hizli tirmanisa gecti kilo alimim.

Destege ihtiyacim var. Beni de araniza alirsaniz cok memnun olurum. Yalniz bastan soyleyeyim, yogun calisan biri oldugum icin cok gec eve donuyorum bu da paylasimlarimi minimuma dusurecek. Ama hergun aksam mutlaka girip en azindan paylasilanlari okurum ve elimden geldigince de paylasimda bulunmaya calisirim.

Kilo fazlasi olan ve vermeye calisan herkese bol sans dilerim. Allah yardimcimiz olsun diyorum.

Bu arada hedefim 1. ayda 5 kilo, 2. ayda 4 kilo ve 3. ayda 3 kilo olmak uzere 12 kilo.

Son düzenleme:
14 bekliyorum 15 dakika önce yeni bir arkadasla sohbete basladik bile

Merhaba ben Kadınlar Kulübü'ne diyet gruplarına katılmak için kayıt oldum. İki ev arkadaşım da daha önce bir çok kez bu gruplarla diyet yapmışlar fakat daha sonra devam edemedikleri için bırakmışlar.
51 gündür diyet yapıyorum.:KK55:
48. günkü diyetisyen kontrolümde - 10 kg (5.5 kg yağ, geri kalan da kas ve ödem) zayıflamış görünüyordum.
Vücut 3 kg "yağdan" verince 1 beden inceliyor. Ben de 2 beden inceldim sayılır.:KK68:
Bundan sonrası benim için çok daha önemli, hevesim kaçar sapıtırım diye korkuyorum.
Dinamik ve samimi bir grup üyesi olacağımı düşünüyorum.
Geri dönüş yapmanızı bekliyorum.
Sevgiler:KK31:

Merhaba ben Kadınlar Kulübü'ne diyet gruplarına katılmak için kayıt oldum. İki ev arkadaşım da daha önce bir çok kez bu gruplarla diyet yapmışlar fakat daha sonra devam edemedikleri için bırakmışlar.
51 gündür diyet yapıyorum.:KK55:
48. günkü diyetisyen kontrolümde - 10 kg (5.5 kg yağ, geri kalan da kas ve ödem) zayıflamış görünüyordum.
Vücut 3 kg "yağdan" verince 1 beden inceliyor. Ben de 2 beden inceldim sayılır.:KK68:
Bundan sonrası benim için çok daha önemli, hevesim kaçar sapıtırım diye korkuyorum.
Dinamik ve samimi bir grup üyesi olacağımı düşünüyorum.
Geri dönüş yapmanızı bekliyorum.
Sevgiler:KK31:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.195397/page-11819#post-37259071

Hoşgeldin aramıza 5, takıma katılabilirsin cnmmm sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim:KK68:

Merhabalar 30 yasindayim 1.63 boyum 62 kiloyum.zayiflamam icin destege ihtiyacim var grubunuza bende katilmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X