• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba,
25 yaşındayım 1.65 65 kiloyum. Evliyim bebek düşünüyoruz bebek olmadan önce 58 olmak istiyorum. Kış mevsimi olduğu için çok hareketsiz ve kilo alarak geçiriyorum günlerimi. Bana da yardımcı olup elimden tutarsanız eminim ki bende istikrar ile grubumuzu birinciliğe getirmekte sizlere destek olacağım. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. :oops::oops::oops:

Arkadaşlar merhaba,
25 yaşındayım 1.65 65 kiloyum. Evliyim bebek düşünüyoruz bebek olmadan önce 58 olmak istiyorum. Kış mevsimi olduğu için çok hareketsiz ve kilo alarak geçiriyorum günlerimi. Bana da yardımcı olup elimden tutarsanız eminim ki bende istikrar ile grubumuzu birinciliğe getirmekte sizlere destek olacağım. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. :oops::oops::oops:
1.takıma gel tanışalım canım ;)

Merhabalar herkese,
25 yaşındayım, 168 boyum ve 79 kiloyum.
Birkaç kez diyet gruplarına girdim ama süreklilik sağlayamadım.
Bu sefer kendimi daha kararlı hissediyorum ama aynı zamanda beni ayakta tutacak bir grubun desteğine çok ihtiyacım var :)

Merhabalar herkese,
25 yaşındayım, 168 boyum ve 79 kiloyum.
Birkaç kez diyet gruplarına girdim ama süreklilik sağlayamadım.
Bu sefer kendimi daha kararlı hissediyorum ama aynı zamanda beni ayakta tutacak bir grubun desteğine çok ihtiyacım var :)
14. takıma bekleriz canım..

Merhaba. 17 yaşındayım boyum 1.64 kilom 62. Kilomdan aşırı derecede rahatsız oluyorum. Birkaç defa diyete başladım fakat en fazla bir hafta sürdü. Hayatta çok az şeyden zevk alıyorum bunlardan biri de yemek yemek. Ama artık iş çığırından çıktı. Özellikle okulun basindan beri yaklasik 5 kilo aldim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba. 17 yaşındayım boyum 1.64 kilom 62. Kilomdan aşırı derecede rahatsız oluyorum. Birkaç defa diyete başladım fakat en fazla bir hafta sürdü. Hayatta çok az şeyden zevk alıyorum bunlardan biri de yemek yemek. Ama artık iş çığırından çıktı. Özellikle okulun basindan beri yaklasik 5 kilo aldim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım yaşın çok küçük, boyun güzel ve kilonda çok değil.. Sen bol hareket ve spor yap... Yemeklerini de abartma özellikle akşamları..
Diyet gruplarına girecek kadar ciddi bir durumun yok senin..

27 yaşında 175 boyunda 79 kiloyum acilen 59a düşmeliyim desteğe ihtiyacım var düzenli beslenemiyorum

27 yaşında 175 boyunda 79 kiloyum acilen 59a düşmeliyim desteğe ihtiyacım var düzenli beslenemiyorum
düzenli beslenmek ve spor yapmak bu işin kuralı kilo vermek stiyorsan bir yolunu bulup düzenli beslenmelisin gerekirse yanında taşımalısın yemeklerini boş vakitlerini ona göre ayarlayıp spor yapmalısın mesela:KK19: eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan ve kuarllara uyacaksan azimliysen 1. takıma bekleriz canım birde neden 59 istiyorsun onu merak ettim 60 değil de hani :KK50:

50li kiloları en son ortaokulda gördüğümden olsa gerek içimde kaldı :) tamam 1. takıma geliyorum o zaman

Merhaba ben 66 kiloyum uzun seneler önce takım 13de idim :) 59 / 60 kilo hedefim şimdilik... takimda boş yeri olanlar varsa katılmak isterimm

Arkadaşlar,

Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.

Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.

Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).

Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

ıyilikler diliyorum. a.s.

Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.
ben katılmak istiyorum eklermisiniz

kendinden bahsedermisin kac kilosun hedefin boyun falan:-)
tabiki 27 yaşındayım boyum 1 65 90 kiloyum 3 gün oldu başlayalı iştahımı gece açlık nöbetlerimi disiplin etmek ve zayıflamak eski bedenimi geri almak için buradayım.ve cuma başladığım için bu takımı tercih ettim
istediğim zaman çok hızlı kilo verenlerdenim sadece azmetmeliyim
bugünkü menümüde paylaşayım gelmişken

sabah
az yağlı 2 yumurtayla omlet
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 çatal yarım yağlı peynir
limonlu naneli yeşil çay (şekersiz)
1 dilim tam buğday ekmeği
ve naneli kabuksuz domates
ara
nescafe 2si1 arada
yarım armut
öğle
az tavuk göğsü tost makinasında kızarmış
ve bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği
ara
yeşil çay
akşam yemeği
3 çatal z.yağlı pırasa yemeği
(pirinçli olduğu için ekmek tüketmedim)
yarım kase yoğurt
yarım kase düğün çorbası
ve gün içinde bol bol su tükettim

1.58 boyundayım 61.4 kg cıktım cuma itibariyle. Acilen zayıflamaya ihtiyacım var kendi kendime uyguladığım bikaç bişeyler. Ekmek yememek, tıka basa doymamak gibi. Özellikle kalori hesabı gitmeye çalışıyorum. En büyük ihtiyaç ise destek :) takımınıza almanızı bekliyorum...

1.58 boyundayım 61.4 kg cıktım cuma itibariyle. Acilen zayıflamaya ihtiyacım var kendi kendime uyguladığım bikaç bişeyler. Ekmek yememek, tıka basa doymamak gibi. Özellikle kalori hesabı gitmeye çalışıyorum. En büyük ihtiyaç ise destek :) takımınıza almanızı bekliyorum...
hedef kilon nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X