- 29 Ekim 2012
- 231
- 137
- 83
- 32
52 kghedef kilon nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
52 kghedef kilon nedir
tatlım bunları çağrıldığın takıma yazacaksın tamam konuşuruztabiki 27 yaşındayım boyum 1 65 90 kiloyum 3 gün oldu başlayalı iştahımı gece açlık nöbetlerimi disiplin etmek ve zayıflamak eski bedenimi geri almak için buradayım.ve cuma başladığım için bu takımı tercih ettim
istediğim zaman çok hızlı kilo verenlerdenim sadece azmetmeliyim
bugünkü menümüde paylaşayım gelmişken
sabah
az yağlı 2 yumurtayla omlet
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 çatal yarım yağlı peynir
limonlu naneli yeşil çay (şekersiz)
1 dilim tam buğday ekmeği
ve naneli kabuksuz domates
ara
nescafe 2si1 arada
yarım armut
öğle
az tavuk göğsü tost makinasında kızarmış
ve bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği
ara
yeşil çay
akşam yemeği
3 çatal z.yağlı pırasa yemeği
(pirinçli olduğu için ekmek tüketmedim)
yarım kase yoğurt
yarım kase düğün çorbası
ve gün içinde bol bol su tükettim
gelıyorum cnmtatlım bunları çağrıldığın takıma yazacaksın tamam konuşuruz1. takıma bekliyorum tıkla gel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...flama-yarismasi.38551/page-6433#post-39067577
Kendin hakkında yazarmısın kuzum?bende zayıflamak istiyorum ve takım desteğine ihtiyacım var lütfen yardım![]()
7.takıma gel kuzummm...Merhaba 22 yaşındayım, boyum 1,70 ve ne yazık ki 68,2 kiloyum (2 ay önce 57 kiloydumstres nelere kadirsin
) hedef kilom ilk olarak 60. Beni takımına dahil edebilecek bir grup arıyorum.
merhaba arkadaşlar... ben izmirden melek.
daha önce diyet ve sağlıklı beslenerek 113 kilodan 83 kiloya indim. bu arada boyum 175. gayet fit görünüyordum.
sonra tüp bebek tedavisi gördüm falan tekrar kilo aldım 97 kiloydum bu sabah tartıldığımda.
tekrar kendimde aynı iradeyi görüyorum. bu kez 75 kiloya kaadr inmek istiyorm. bu konuda yardımcı olabilecek ve destek sağlayabileceğim takım arkadaşları arıyorum. sevgiler...
canım sen ilk 13. takıma bir gir,çünkü oradan ayrılmışsınBende bekliyorum ve aktif olan bi takım olursa sevinirim
siz buradaki bir çok insana göre zayıf olduğunuz için takımlar size teklif göndermemiştirIsrarla takımınıza almanızı bekliyorum ;(
callan arkadaş bizim takım geldi burda yazmamışız ona gelmiştim özlden geliyorum açıklamayasiz buradaki bir çok insana göre zayıf olduğunuz için takımlar size teklif göndermemiştir
ama ben en yakın sürede 52 kg düşeceğinize inandım,sizi 5. takıma bekliyorum
1. sayfadaki kuralları okuyup,takım sayfasında kabul ettim demeniz lazım
bizim takım içi kurallarımızdan da sayfaya gelince size bahsedeceğim
hoşgeldiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
tamam canım aldım mesajını :)callan arkadaş bizim takım geldi burda yazmamışız ona gelmiştim özlden geliyorum açıklamaya![]()
canım 155 boyum ve 65 kiloyum geçen sene 62 kilo ile başladım ve diyetisyen desteği ile 5 kilo verdim dikkat etmeyince tekrar kilo aldım bu siteye üye olma amacım zayıflarken motive olmakKendin hakkında yazarmısın kuzum?
katılımın iyi olacaksa 7.takıma gel kuzum...canım 155 boyum ve 65 kiloyum geçen sene 62 kilo ile başladım ve diyetisyen desteği ile 5 kilo verdim dikkat etmeyince tekrar kilo aldım bu siteye üye olma amacım zayıflarken motive olmak
geliyorum:)katılımın iyi olacaksa 7.takıma gel kuzum...