- 25 Mart 2013
- 822
- 760
- 208
Eğer kararlıysan, aktif katılım yaparım diyorsan bekliyorum 14. takıma.Canım 57 kiloyum hedefim 50.
7 kilo fzlam vqr maalesef(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer kararlıysan, aktif katılım yaparım diyorsan bekliyorum 14. takıma.Canım 57 kiloyum hedefim 50.
7 kilo fzlam vqr maalesef(
Azimliysem bekliyorum 14. takıma.bende katılmak istiyorum.ne yapmam lazım
ADINIZ:özen
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:64
HEDEF KİLONUZ:55
KİLO ALMA NEDENİNİZ:yemek yemeyi seviyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: düzgün bir görünüşe sahip olmak için
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: tempolu olmayan yaşantım var. dikkat etmediğim zaman kilo alıyorum. zaman zaman kilo verdim fakat koruyamadım.
azimliyim. teşekkür ederim. geliyorum. 14 takım benim takımım olsun:)Azimliysem bekliyorum 14. takıma.
merhaba bende bir takıma aktılmak istiyorum doğumdan önce 55 58 kilolar arsında gitgeller yaşıyordum s ve xs giyinen biriydim doğum yaptıktan sonra fazla kilolarımı veremiyorum ve kızımın doğum günü de yaklaşması sebebiyle şuan için 61 kiloyum ve hala göbeğim var 58 ile hamiş kalıp 78 ile doğum yaptım ki sezeryan oldu maalesef bende bu sezeryan göbeğinden kurtulmak istiyorum kızımın doğum gününde istediğim elbise me girmek istiyorum benide aranıza alın lütfwnArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
ıyilikler diliyorum. a.s.
Dikkat!
Üzerinden 15 gün geçtiği halde, herhangi bir takımdan davet almamış olan veya davet aldığı halde ilgili takımla iletişime geçmeyen arkadaşlarımızın başvuru mesajları düzenli olarak silinmektedir.
merhaba bende bir takıma aktılmak istiyorum doğumdan önce 55 58 kilolar arsında gitgeller yaşıyordum s ve xs giyinen biriydim doğum yaptıktan sonra fazla kilolarımı veremiyorum ve kızımın doğum günü de yaklaşması sebebiyle şuan için 61 kiloyum ve hala göbeğim var 58 ile hamiş kalıp 78 ile doğum yaptım ki sezeryan oldu maalesef bende bu sezeryan göbeğinden kurtulmak istiyorum kızımın doğum gününde istediğim elbise me girmek istiyorum benide aranıza alın lütfwn
sporda yapıyorum canım çok hareketli bi yaşamım var hep bir koşturma bi telaş içindeTatlim suan ki kilon gitgel yaptigin kilolara oldukca yakin ve sen gobeginden kurtulmak istiyorsun bunun icin jullian spor gruplarini öneririm canim
Gobegini eritmek istiyorsan sayisallarla degil sporla baslamalisin
tabi kilolarımdan da kurtulmak istiyorum hedefim istediğim 58 kiloya inmekTatlim suan ki kilon gitgel yaptigin kilolara oldukca yakin ve sen gobeginden kurtulmak istiyorsun bunun icin jullian spor gruplarini öneririm canim
Gobegini eritmek istiyorsan sayisallarla degil sporla baslamalisin
2. takıma beklerim canımmerhaba bende bir takıma aktılmak istiyorum doğumdan önce 55 58 kilolar arsında gitgeller yaşıyordum s ve xs giyinen biriydim doğum yaptıktan sonra fazla kilolarımı veremiyorum ve kızımın doğum günü de yaklaşması sebebiyle şuan için 61 kiloyum ve hala göbeğim var 58 ile hamiş kalıp 78 ile doğum yaptım ki sezeryan oldu maalesef bende bu sezeryan göbeğinden kurtulmak istiyorum kızımın doğum gününde istediğim elbise me girmek istiyorum benide aranıza alın lütfwn
2. takıma beklerim canım..selam kızlar artık benimde katılma zamanım geldii
56 kiloyum ve 50 kilo olmak istiyorum boyum 1.68
63 le başlayıp 53 e kadar düştüm fakat 1 sene içinde kpss stresimden yine kilo aldım şuan 55 56 57 arasında gidiyorumişin kötüsü pantolonlarım patlamak üzere
ayrıca masabaşı çalışıyorum![]()
teşekkürler2. takıma beklerim canım
sporda yapıyorum canım çok hareketli bi yaşamım var hep bir koşturma bi telaş içinde
tabi kilolarımdan da kurtulmak istiyorum hedefim istediğim 58 kiloya inmek
umarım inşallah canımO zaman cok rahatlikla istedigin kiloyada ideal vucudada ulasirsin canim.
umarım inşallah canım
çok teşekkür ederimBuyur canim asagidaki linktende leslie grubuna katilabilirsin
orada aynura isimli cok tatli bir bayan var o seninle ilgilenecek
Grupla yapilan spor hem motivasyon açısından hemde kendini ii hissetmen acisindan oldukca iyi oluyor çünkü grupta seninle ayni seyi hedefleyen kisiler bulunuyor. Lutfen gec kalma ama olur mu
Saglikli bir sekilde hedefine ulasman dilegimle canim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lk-at-home-1grup.795830/page-22#post-39455310
2. takıma beklerim canımMerhaba.. Benim kilom 60 boyum 1.60 . 2014 eylül ayına kadar 54 iken son birkaç ayda fazla kilo aldım. Egzersizler baslığını hep takip etmişimdir ve bu zayıflama gruplarından yeni haberim oldu sayılır. Ben de katılmak isterim aranıza :)
gel cnm azimli isen 14. TakımaMerhabalar yaza dugunum var,zayiflamam lazim.1.62 boyunda 64 kiloyumbeni de aranıza alin,desteğe ihtiyacim irfan