• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba 22 yaşındayım pko hastalığım var 90lardan 72ye inmeyi başardım.60a inmek istiyorum

Merhaba arkadaslar....bende kilo vermeyi cok istiyorum 2 aydir diyet yapmama ragmen ayni kilodayim ....bu surecte 2 kilo alip onlari anca verdim:(160 cm boy 64 kilom...52 53 olmak istiyorum...12 kilo icin 4 ay gibi bi sure dusunuyorum...ins.yaza kadar forma girerim...bu surecte hangi ekip beni kabul eder acaba?beni de araniza alir misiniz?

Merhaba arkadaslar....bende kilo vermeyi cok istiyorum 2 aydir diyet yapmama ragmen ayni kilodayim ....bu surecte 2 kilo alip onlari anca verdim:KK43:160 cm boy 64 kilom...52 53 olmak istiyorum...12 kilo icin 4 ay gibi bi sure dusunuyorum...ins.yaza kadar forma girerim...bu surecte hangi ekip beni kabul eder acaba?beni de araniza alir misiniz?
canım daha önce 4. takımdan izne ayrılmışsın tekrar aynı takıma dönmek istemiyormusun?

Merhaba arkadaslar....bende kilo vermeyi cok istiyorum 2 aydir diyet yapmama ragmen ayni kilodayim ....bu surecte 2 kilo alip onlari anca verdim:KK43:160 cm boy 64 kilom...52 53 olmak istiyorum...12 kilo icin 4 ay gibi bi sure dusunuyorum...ins.yaza kadar forma girerim...bu surecte hangi ekip beni kabul eder acaba?beni de araniza alir misiniz?
Merhaba canım..
2. takıma beklerim...

Selam kader arkadaşlarım,
Artık bir sürü katılımcı arkadaşım olacak diye seviniyorum. Arkadaşlar benim bir yarışa ihtiyacım vardı. 1,70 boyunca 113 kiloyum. Ve 6 senedir kanserle savaşıyorum . 3 kere yendim. Sıkı duruyorum. Beni görseniz aa sen mi kanser hastasının dersiniz:))) Onkolog kilo vermemi istiyor. Arkadaşlar cuma takımlarından birine girmeyi istiyorum . Birlikte keyifle yarışmak istiyorum . Bu yarışta acı da olacak ama ben bir savaşcıyım. Lütfen beni aranıza alın. Teşekkür ederim. Gününüz güzel olsun.

Selam kader arkadaşlarım,
Artık bir sürü katılımcı arkadaşım olacak diye seviniyorum. Arkadaşlar benim bir yarışa ihtiyacım vardı. 1,70 boyunca 113 kiloyum. Ve 6 senedir kanserle savaşıyorum . 3 kere yendim. Sıkı duruyorum. Beni görseniz aa sen mi kanser hastasının dersiniz:))) Onkolog kilo vermemi istiyor. Arkadaşlar cuma takımlarından birine girmeyi istiyorum . Birlikte keyifle yarışmak istiyorum . Bu yarışta acı da olacak ama ben bir savaşcıyım. Lütfen beni aranıza alın. Teşekkür ederim. Gününüz güzel olsun.
canım 3 kere yendiğine göre kanseri azimlisin 5. takıma bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba, yarışmaya katılmak istiyorum, ben de şu son kiloları bitürlü veremeyen talihsizlerdenim ay.. Kilom tahminimce 60, hedefim 55diyorum, boyum 1,57; aslında 50 olmak hayalim ama nedendir bilmiyorum bugüne kadar minimum 56ya ulaşabildim:(

Takım kaptanlarım davetinizi bekliyorum:):)

Arkadaşlar merhaba, yarışmaya katılmak istiyorum, ben de şu son kiloları bitürlü veremeyen talihsizlerdenim ay.. Kilom tahminimce 60, hedefim 55diyorum, boyum 1,57; aslında 50 olmak hayalim ama nedendir bilmiyorum bugüne kadar minimum 56ya ulaşabildim:KK43:

Arkadaşlar merhaba, yarışmaya katılmak istiyorum, ben de şu son kiloları bitürlü veremeyen talihsizlerdenim ay.. Kilom tahminimce 60, hedefim 55diyorum, boyum 1,57; aslında 50 olmak hayalim ama nedendir bilmiyorum bugüne kadar minimum 56ya ulaşabildim:KK43:

Buyur tatlim 4. Takima

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38578/page-11418#post-39379502

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X