• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selam:KK54:,

28.03.2017 tarihinde yamuk duran baskülü fark edip düzeltmeye çalışırken yanlışlıkla üzerine çıkınca:KK8: 91,4 kiloyu gören:KK57: ve o andan itibaren hayatını değiştirmeye kesin olarak karar veren biri olarak motive edeceğim takım arıyorum:KK73:

Evet yanlış okumadınız motive edeceğim takım arıyorum. Çünkü ben de o gün (28 mart), hayatımı değiştirecek kararları emin bir şekilde uygulamaya başlayabildiysem bir motivasyon kaynağına (bir blogger ve onun instagram hesabı) tesadüf etmem sayesinde oldu.

Daha önce de gerek bu forumda gerekse farklı sosyal paylaşım sitelerinde birçok farklı başarı hikayesi okumama, kendi çevremde de kanlı canlı örnekler görmeme rağmen beni etkilememişken, hiç tanımadığım bir insanın, sırf yaşadığı süreçten birilerinin feyz alması için yaptığı paylaşımlar benim hayatıma dokundu.

Ve şimdi 27.04.2017 deki son tartımda 84,4 kiloyu gören ben de, tam motivasyon ile yoluma gayet mutlu devam ederken, yaşadığım farklılık ve farkındalıkların birilerinin hayatına dokunmasını canı gönülden istiyorum. Konu ile ilgili kısa(!) kilo özgeçmişim aşağıda olup gereğini bilgilerinize…:KK52:

KKÖ

Normal doğum kilosu (3,5), balık etli (balina değil çipura:KK8:) ergenlik(58-60), ideal kiloda üniversite(54-57), çalışma hayatında hareketsizlik sayesinde tekrar kilo alarak 28 yaşında balık etli (yine çipura bilemedin levrek) evlilik(64 civarı), aman yemek dökülmesin/az kaldı yiyeyim de bitsin/geç oldu fakındayım ama açım vs. süreci ve ben seni her halinde seviyorum diyen bir eş:21: (75 üstü), sadece 9 kilo alınan ve doğumla birlikte 6 kilosu giden bir hamilelik dönemi, lohusalıktan itibaren her emzirmeden sonra gelen şeker krizleri akabinde şuursuzca yenen(haftada 1 kilo şokella yermi insan sorusunda geçen insan bu işte)bol şekerli gıdalar, ‘’ilk 1 yıl çocuğuma ben bakacağım’’ dendiğinde, evde bulunduğunu haber alan tanıdık tanımadık herkesin akın etmesi sonucu bol bol yapılan hamur işlerinden kalanlar için sergilenen iyi niyetli yaklaşımlar(ay bu şimdi kalsa bayatlayacak yazık vb.), ‘’ çok yoğun çalışıyorum yemek yemeye fırsatım bile olmuyor zaten kahvaltı da yapmamıştım’’ bahaneleri ile 2 (bazen 3:KK57:) kişilik yenen akşam yemekleri, bu nasıl bir cümle oldu bilmiyorum ama artık bitsin lütfen:KK14:.

Bu süreçte evde bulunan (hakikaten ne zaman aldım ki ben bunları:KK48:) eliptik bisiklet, trambolin, dambıl, twister, adını bile bilmediğim garip ufak aletler, kum torbası (pilates topu niye yok ki:KK57: allah allah almamışım hayret) gibi spor aletlerine rağmen yıllık spor süresinin 1 saati geçmemesi (onu da aletler ilk alındığında yapıyordum 1-2 gün 5 er dakika:rolleyes:) sonucu garip bir sindirim sistemine sahiptim.

Baskülün rengi beğenilmediği için(renk çok önemli:KK8:) pek üzerine çıkılmadığından net bilinmeyen, ancak son 3 yıldır 87/88 civarında (peki o 91,4 ne diyenlere açıklama; 1,5 ayda aldım o son 4 kiloyu:mad:) seyrettiği tahmin edilen kilo ve hali hazırda uzun yıllardır elde bulunan 164 cm boy ile yaşayıp gidiyordum işte:KK14:.

Okuyanlara selam eder büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden:KK15:
Sevgilerimle,
aleyküm selam açıklamalara bayıldım 1.ci takıma renk katacağını düşünüyor ve bekliyorum ;)

Teşekkür ederim:KK28:

Sizin takım tablosu nerede acaba:KK64:
]*** 1.TAKIM 515.ETAP ***
derinsu06 (94,2/93.8/0.4/%0.43)
jun_misugi (63.9/63.7/0.2/ %0.31)
nefertityy (79,6/80.2/-0.6/%-0.75)
obezzto (78.9/79.1/-0.2/%-0.25)
siderolites (74,9///%) bildirimde bulunmadi
55olmakistiyorum (69,6/68.8/0.8/%1.15)
bluegreeneyes (65.5/63.8/1.7/%2.60)
ispanyol (66,3/66.8/ -0.5/%-0.75)
mlyt (93///%) kilosu sabit
Burcu_87 (71,9/70.9/1/%1.39)
Lamelif_2015 (81.7//%) izne ayrılmak istiyor
eniba (67/70.3/-3.3/%-0.04)
391. etapta Yakar76 ismiyle 14. takımda yarışan üye geri döndü yüzdesi 124 e bölündü

1. Takım yüzdesi %0.340
Burda :D

Teşekkür ederim ilginize:KK28:
Ancak sizin takım maşallah oldukça fit görünüyor:KK9:
Bana sanki böyle daha dombili bir takım lazım:KK57:
Gerçi sizin takım kuralları da diğer takımlara göre daha rahat gibi ama bilemedim :KK64:

hahah, ilk kez böyle bi üye gördüm, takım beğenmiyor hatun :KK48:

hahah, ilk kez böyle bi üye gördüm, takım beğenmiyor hatun :KK48:

İlk mesajımı gördünüz mü bilemiyorum ama sadece bu alıntıladığınız mesaja bakınca bir yanlış anlaşılma(haklı olarak) olmuş sanırım.:KK64:
Takım beğenmemek ne haddime efendim :oops:Ben sadece tüm takımları inceleyip en faydalı olabileceğim takıma katılmayı istiyorum. Tabi onlar da beni isterlerse:KK22:

İlk mesajımı gördünüz mü bilemiyorum ama sadece bu alıntıladığınız mesaja bakınca bir yanlış anlaşılma(haklı olarak) olmuş sanırım.:KK64:
Takım beğenmemek ne haddime efendim :oops:Ben sadece tüm takımları inceleyip en faydalı olabileceğim takıma katılmayı istiyorum. Tabi onlar da beni isterlerse:KK22:

gönlüne göre takım bulursun inşallah :KK36:

Tatlım sen tek tek takım gezme cuma yarismasi sonuç listelerine bak
Bu arada fit yada Fat kiloya göre değil 65kg 155boya fat 175e fit durur bunuda göz önünde bulundurmalisin kolay gelsin

Baya etkilendim özgüvenin tavan durumda umarım daim olur seni özellikle takip edeceğim kolay gelsin başarılar :KK66:

Canım hala bir takım secmediysen 6. Takıma da bir bekleriz :D su aralar motivasyona ihtiyacımız var , takımı toparlamak için böyle bir yardimci ya da ihtiyacım var haniğ :-)

Tatlım sen tek tek takım gezme cuma yarismasi sonuç listelerine bak
Bu arada fit yada Fat kiloya göre değil 65kg 155boya fat 175e fit durur bunuda göz önünde bulundurmalisin kolay gelsin

En mantıklısı bu galiba :KK58:
O boy kilo listelerini göremedim işte her grupta:110:
Aynen valla:KK70: ilk kez gördüm böyle bi üye:-)

Durun daha hiçbir şey görmediniz:KK76:

Baya etkilendim özgüvenin tavan durumda umarım daim olur seni özellikle takip edeceğim kolay gelsin başarılar :KK66:

Ben hayata bakış açımı ve dolayısıyla hayatımı değiştirmeyi başardım. Özgüven mi bilemem ama acayip mutluyum ve bu mutluluğu herkesin yaşamasını canı gönülden istiyorum:KK55:

Herkesin pesinden koştuğu üye oldu arkadaş:KK70:
:21::21:

Canım hala bir takım secmediysen 6. Takıma da bir bekleriz :KK70: su aralar motivasyona ihtiyacımız var , takımı toparlamak için böyle bir yardimci ya da ihtiyacım var haniğ :-)
Aktiflik saatlerim takımı toplamaya yeter mi bilmiyorum ama çok pis (hakikaten pis ama) gaz veririm:KK8::KK8:

Ben hayata bakış açımı ve dolayısıyla hayatımı değiştirmeyi başardım. Özgüven mi bilemem ama acayip mutluyum ve bu mutluluğu herkesin yaşamasını canı gönülden istiyorum:KK55:

Aktiflik saatlerim takımı toplamaya yeter mi bilmiyorum ama çok pis (hakikaten pis ama) gaz veririm:KK8::KK8:
Sen gel gel saatlerin sıkıntı değil çok aktif bir uyem daha var yalnızca bu iki hafta sağlık durumları falan var gelemiyor geri kalan saatlerde biz hallederiz

Hayııır kimseciklere vermemm Usha Usha yıı:-):KK70:

Sen gel gel saatlerin sıkıntı değil çok aktif bir uyem daha var yalnızca bu iki hafta sağlık durumları falan var gelemiyor geri kalan saatlerde biz hallederiz

E kimseler yok sizin takımda:KK57:

Hayııır kimseciklere vermemm Usha Usha yıı:-):KK70:

:KK19::KK36:
Sizin takım nöbetçi kardeşmiş:KK53: yani bu sizin takıma katılınca tüm takımlara gaz verebilirim anlamına mı geliyor:KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X