• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takım demek sorumluluk demek aslında. :( Acayip ihtiyacım var kilo vermeye, 1 hafta 10 gün oldu diyete başlayalı 7 kilo verdim ama ben biraz Allah'a emanet yapıyorum. Sağlıklı değil gibime geliyor yaptıklarım. :D Bir cesaret girebilsem ne şahane olur. :68:

Ben şuan 63 kiloyum 55 olmak istiyorum. Hamile kalmadan önce 73 kiloydum doğum yaptığımda 75 kiloydum sonra çocuğum dört aylıkken sıkı bir diyet ve biraz yürüyüşle 63 kiloya indim ama şimdi çok saldım kilo vermek istiyorum artık ellileri görmek istiyorum

ben de zayıflamayı düşünüyorum. 5 6 gun once başladım diyete. bi takıma katılmak iyi olurdu ama menü paylaşmak falan çok daraltıcı geliyor.. erinmeceli bikere.. :) sadece kilo paylaşıp zayıflayacagimiz bi takım yok mu. evet bu erinmeyle zayıflıcam :))

Ben de katilmak istiyorum ama ne yapilacak bilmiyorum. Boyum 160. Kilom 54

Takım demek sorumluluk demek aslında. :KK43: Acayip ihtiyacım var kilo vermeye, 1 hafta 10 gün oldu diyete başlayalı 7 kilo verdim ama ben biraz Allah'a emanet yapıyorum. Sağlıklı değil gibime geliyor yaptıklarım. :KK70: Bir cesaret girebilsem ne şahane olur. :KK68:
hoşgeldiniz kızlar ,takıma gelin bi yazışalım kaynaşalım :KK19:
bekliyorum:KK39:

10. Takım / Cuma Zayıflama Yarışması

Suan hamileyim dogumdan sonra insaAllah araniza katilirim:)

Boyum 1.56 kilom 63. Ergenlik bittikten sonra hep çok zayıftım. 36bedenin üzerine çıktığımı hatırlamam. Zaten okul hayatı hareketliydi. Üzerine bir de iş hayatı da hareketli olunca hiç kilo problemim olmadı. 'ta ki evden çalışmaya başlayıp üstüne bir de hamile kalıncaya kadar. Hamilelik süresince 80 kiloya kadar cıktı. Yani 30 kilo aldım. 11 ayda diyet yapmadan ancak 63 kiloya kadar düşebildim. Dizimdeki sakatlık nedeniyle spor yapamıyorum ki o sakatlık da yine aldığım 30 kiloyla bağlantılı. Velhasılı kelam vermem gereken 13 kilo var.
Nickini "azlakaboluz" okudum :olamaz:

Şimdi biri çıkacak su köşeden elinde sopayla onu istiyor bence:KK70::KK70::KK70:
Ben çıktım işteeee:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Kız kilo,almaya ne var,o güzelim böreeekleeeer,tatlılaaaar,ekmek arası köööfteleeeer,gece atıştırmalarııııı,kuruyemişleer,kurabiyeleeeer,gecenin bir yarısı soslu makarnalaaar ne güne duruyor:KK67::KK67::KK67::KK67:
Yi yi şiş,tövbe yarabbi yaaaaaa:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Bende araniza katılmak istyrum 1 45 boyum kilo 60. Gecen haftalarda dıyet yaptım 3 kilo kadar verdım sonra devam edemedim destege ihtıyacım var birbirimize destek olarak daha iyi verecegmızı dusunuyorum .bebegım de var ama emzitmiyorum dıyete engel degıl yanı sadece sık sık gıremeyebılırım hepinize bol şans dılıyrm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X