- Konu Sahibi ReinedelAmour
aynı durumdayız canım, bende cmt yarım gün çalışıyorum.13 de işten çıkıyorum kızımı alıp eve gitmem saat 15 i buluyor.
ben uzun zamandır çalıştığım için düzene soktum herşeyimi diyebilirim.şöyleki..
haftasonuna mümkün olduğunca çamaşır bekletmiyorum hepsini hafta içi akşam yıkayıp,evde kurutup ütüye atıyorum.
hafta içi en az iki kere ev süpürüp toz alıyorum ki haftasonuna evim savaş alanına dönmesin diye.
tabii gün aşırı kullandığım balkonumu da yıkıyorum ki eve toz girmesin diye..
tuvalette banyoyu söylememe gerek yok onlar zaten düzenli yıkanıyor bende..
nevresim deişecekse cuma akşamları deiştirip makinaya atıyorum.bazen sabah bazen akşam seriyorum.cmt günleri trafik olmadığı için her zamanki saatimden biraz geç çıktığım için evden,kızımın odasını ve kendi odamı toplayıp çıkıyorum.bu yüzdende eve geldiğimde evim derli toplu oluyor.
cuma akşamları mutlaka yemek yapıyorum öyle şaşalı yemek deil bi çorba bi bezelye gibi.düdüklüm bu konuda en büyük yardımcım.pilav salata gibi şeyleri cmt günene bekletiyorum.
ha eğer misafirim gelecekse kafamda neler yapmam gerektiğini tasarlıyorum.misal kek,börek poğaça mı diyelim.
o akşam 11 de deilde 12 de yatıyorum keki ve poğaçayı yapıyorum.
cmt iş çıkışı misafirim varsa bide dört nala koşarak geliyorum eve
benim en büyük avantajım çok hızlı olmam,yapı olarakta aceleciyimdir zaten ha bide eşim çok dağınık deil oda bir artı bana![]()
tabi bunları yapmak için bi çok şeyden vazgeçmen gerekiyor.misal dizi seyretmek gibi.ben yalan dünyadan başkasına bakamıyorum mesela..
bide pazarları 10 gibi kalkıyorum,güzel bi kahvaltıdan sonra eşimle beraber tekrar evi toplayıp süpürüyoruz sonra doğru gezmeye..ütüyüde pazar akşamı yada yalan dünya yı izlerken yapıyorum.![]()
ya yazdıkların bana yol gosterdı ben cumartesı gunu esım evde olduğu ıcın ıs yapmıorum esım pazar gunu calışıo butun ısımı pazar yapıordum ama bu sefer cumartesı gunu kendımı rahatsız hıssedıyorum ev pis gibi oluyor bu sefer sınırlı oluyorum dağınık gorunce evı