Cumartesi çalışmak zorunda olmak..

işe girerken kabul etmemek gerek. ben de trdeyken cumartesileri 10.00 14.00 çalışırdım ama bütün gün heba olurdu :ssz:

burada part time çalışıyorum. haftanın yarısını boş geçirmek hem de çalışıyor olmak harika bir duygu. :46:

işe girerken kabul etmemek gerek. ben de trdeyken cumartesileri 10.00 14.00 çalışırdım ama bütün gün heba olurdu :ssz:

burada part time çalışıyorum. haftanın yarısını boş geçirmek hem de çalışıyor olmak harika bir duygu. :46:

Ben bu işe başlarken çok kararlıydım.Ctesi en fazla öğlene kadar çalışıcam dedim.Öyle de anlaştım.Ama nerdeeee :50:
Bir de pişkin pişkin mesaiye kalmak zorunda olduğunu düşün diyolar.Muhasebecinin ne mesaisi olur allasen ya.
Şu kışı bir bitsin hemen emekliye ayrılıcam :1:

Son düzenleme:
Merhabalar,

uzun zamandır canımı sıkan ve bu konuda birlikte paylaşım yapabileceğimizi düşünüyorum.

Özel sektörde çalışıyorum ve Cumartesi günleri işe gitmek kadar iğrenç bir durum olamaz.

akaşama ne bir misafir ağırlayabiliyorum dilediğimde, ne temizlik yapabiliyorum istediğim gibi... Cumartesi günüm anlamsız bir şekilde çöpe gidiyor.

Hele bir de ailem başka bir şehirde... onların yanına bile gidemiyorum 2 geceliğine :43:

sat 13 e kadar çalışıyoruz ve ben saat 14 te evde oluyorum. Aramızda aynı şekilde çalışıp herşeyi düzene sokabilen varmıdır ?

ayy ayni durumdaydik cumartesi gunlerim cope gidiyodu 1 e kadar calisiyodum (calisma derken millet laklak yapip saat dolduruyodu tabi) sonra trafikle cebellesip eve donene kadar saat3 oluyodu e napicam o saatten sonra??

aynen benim ailem de baska sehirde, haftasonu esimle bi yere kacalim desekgidemiyoruz falan.. velhasil kelam ben haftasonu calismayan bi yerde is buldum ve istifa ettim..
is bana uymuyorsa ben de is degistiririm dedim yani :)

Bende cumartesi günleri geliyorum işe saat 13:00de paydos bütün gün ölüyor gerçi ama gene de bunada şükür yarım gün diye çalışıyoruz deyip 15/16:00 gibi paydos eden arkadaşlarım var.
bizim işte gene sadece ben geliirm genelde o da neden gelrim bilmem hiç iş yapmam sadece nette takılırım. hele yaz ayları telefon filanda hiç çalmaz ama gene de patron açılmasını istiyor dükkanın napalım mecbur gidiyoruz
saat 2 gibi evde oluyorum. temizlik yapılacaksa hemen başlarım ya da eğer haftaçi çamaşır yıkamadıysam onları makinaya atarım ilk önce sonra temizliğe başlarım kuaföre gideceksem onu hallederim. cumartesi günü yemek yiyesiye kadar koşturur dururum :D ondan sonra oturuyorum vallahi yeter o kadar koşturma

Benim cumartesi pazarım tatil. Özel bir kurumda çalışmıyorum ama işlerimde çok düzenliyimdir.

Yardımcı olabilmek adına yazıyorum.

Mesailerim de 8:30 - 17:30

Pazartesi genelde evim temiz olur. Ve zamanımın tamamını kızıma ayırırım.

Salı günleri eve gider gitmez kızımla beraber banyo yaparız. Banyodan sonra evi süpürür toz alırım, sonra da çamaşırları makinaya atarım. Sabah her zamanki saatimden yarım saat erken kalkar ütülerim.

Çarşamba günü beyazları atarım makinaya, evi süpürür, toz alırım, kızımla oynarım kızım uyuduktan sonrada yerleri silerim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini, ocağımı ve beyaz eşyalarımı mutlaka silerim. Sabahta yine erken kalkar beyazları ütülerim. (iç çamaşırı bile olsa ütülerim mutlaka, hastalık mıdır nedir)

Perşembe yine eve gider gitmez banyo yaparız, banyodan sonra bütün evin camlarını ve kapıları silerim, sonra da evi bir güzel süpürüp kızımla oynarım. Kızım yatınca da toz alıp, yerleri silerim.

Cuma gününe de sadece koyu renkli çamaşırlarım kalır, onları yıkarım, ütülerim.

WC, Balkon ve banyoyu her girdiğimde temizlerim.

Cumartesi tüm günümü kızıma ayırırım. Sadece bir süpürüp toz alırım. Annannemizide yanımıza alıp gezeriz, alışveriş yaparız.

Pazar günü yine süpürme, silme, toz alma, çamaşır ve bonyomuzu yapar, kalan zamanda yine kızımla vakit geçiririz.

İşlerimin içinde yemek yok. :1:Çünkü eşim başka bir ilde görev yaptığı için 17 aydır yemek konusunda rahatım, akşamları annemde yiyip evime geçiyorum hemen. Bu işlerin arasına Allah nasip ederse 6 ay sonra yemek te eklenecek. :51:

ben yaklaşık 2 yıl özelde çalıştım cumartesizliğe alışamadım.
Birde senin yarım gün 13 müş.
Benim 15 ti. Nasıl yarım günse o artık.
2 otobüsle gidiyordum iş yerime.
Otobüsün birinin ankarada tunalı hilmi caddesi var bilirmisiniz bilmem güzergahı orasıydı.
Böyle bir trafik olamazdı iş çıkışları.
Cumartesi günü doğru düzgün iş yapıldığınıysa hatırlamıyorum.
Zorla getiriyorlar insanı oraya.
Ben çareyi istifa edip devlete geçmekle buldum.

off tunalı trafigi bilinmezmi :)

bende bu şekilde çalışıyorum....
ama birlikte çalıştığımız arkadaşla anlaştık 1 hafta arkadaşım akşama kadar kalıyo ben hiç gitmiyorum cumartesi günü...
diğer haftada ben akşama kadar çalışıyorum arkadaşım izin yapıyo tam gün...
biz bu şekilde çözdük..
her hafta gitmektense en azından 2 haftada bir bütün haftasonunu izinli geçiriyoruz...

Merhabalar,

uzun zamandır canımı sıkan ve bu konuda birlikte paylaşım yapabileceğimizi düşünüyorum.

Özel sektörde çalışıyorum ve Cumartesi günleri işe gitmek kadar iğrenç bir durum olamaz.

akaşama ne bir misafir ağırlayabiliyorum dilediğimde, ne temizlik yapabiliyorum istediğim gibi... Cumartesi günüm anlamsız bir şekilde çöpe gidiyor.

Hele bir de ailem başka bir şehirde... onların yanına bile gidemiyorum 2 geceliğine :43:

sat 13 e kadar çalışıyoruz ve ben saat 14 te evde oluyorum. Aramızda aynı şekilde çalışıp herşeyi düzene sokabilen varmıdır ?

Merhaba canım;
Sen gine 13:00 e kadar çalışıyorsun ben ben akşam 18:00'e kadar çalışıyorum ve ne arefe de erken çıkmak var nede resmi tatillerde eşim evde uyurken ben akşam 18:00 e kadar çalışıyorum öyle yerde var sen gine 13:00 çıkıyorsun ben bir cumartesi o saate çıkabilmek izin aldım ve ne kadar mutlu oldum ama haklısın bu konuda cumertesi günü çalışmak kadr kötü birşey yok etrafımdakii insanlar yatarken farklı aktivelerde bulunurken ben çalışıyorum hiç bir şekilde arkadaşlarımla buluşamıyorum ama temizlik işine gelince hafta içi bitirip diğer pazar gününün bana kalmasını sağlamaya çalışıyorum.

Ben cumartesi pazar çalışıyorum. Ama hafta içim boş..Şuan bekar olduğum için problem değil ama evli olsaydım istemezdim.yinede haftasonu çalışmak psikoloji bozuyor.

benim cumartesi pazarım tatil. özel bir kurumda çalışmıyorum ama işlerimde çok düzenliyimdir.

pazartesi genelde evim temiz olur. Ve zamanımın tamamını kızıma ayırırım.

Salı günleri eve gider gitmez kızımla beraber banyo yaparız. Banyodan sonra evi süpürür toz alırım, sonra da çamaşırları makinaya atarım. Sabah her zamanki saatimden yarım saat erken kalkar ütülerim.

çarşamba günü beyazları atarım makinaya, evi süpürür, toz alırım, kızımla oynarım kızım uyuduktan sonrada yerleri silerim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini, ocağımı ve beyaz eşyalarımı mutlaka silerim. Sabahta yine erken kalkar beyazları ütülerim. (iç çamaşırı bile olsa ütülerim mutlaka, hastalık mıdır nedir)

perşembe yine eve gider gitmez banyo yaparız, banyodan sonra bütün evin camlarını ve kapıları silerim, sonra da evi bir güzel süpürüp kızımla oynarım. Kızım yatınca da toz alıp, yerleri silerim.

Wc, balkon ve banyoyu her girdiğimde temizlerim.

Cumartesi tüm günümü kızıma ayırırım. Sadece bir süpürüp toz alırım. Annannemizide yanımıza alıp gezeriz, alışveriş yaparız.

Pazar günü yine süpürme, silme, toz alma, çamaşır ve bonyomuzu yapar, kalan zamanda yine kızımla vakit geçiririz.

Işlerimin içinde yemek yok. :1:çünkü eşim başka bir ilde görev yaptığı için 17 aydır yemek konusunda rahatım, akşamları annemde yiyip evime geçiyorum hemen. Bu işlerin arasına allah nasip ederse 6 ay sonra yemek te eklenecek. :51:

ne yani her hafta cam kapı silip 2 günde birde evmi süpürüyorsun hayret ettim gerçekten:53:bende çalışıyorum ama hayatta bu kadar iş yapmadım yapamam da zaten birde anlamadığım önce duş alıp sonra kapı cam siliyorum demişsin önce ev temizliği sonra kişisel temizlik diye hep ayarlarım ben duş al çık sonra temizlik yap neye yaradıki...hafta içi yaptığın bu kadar işten dolayı kutluyorum seni :46:

Benim cumartesi pazarım tatil. Özel bir kurumda çalışmıyorum ama işlerimde çok düzenliyimdir.

Çarşamba günü beyazları atarım makinaya, evi süpürür, toz alırım, kızımla oynarım kızım uyuduktan sonrada yerleri silerim. Mutfak dolaplarının dış yüzeylerini, ocağımı ve beyaz eşyalarımı mutlaka silerim. Sabahta yine erken kalkar beyazları ütülerim. (iç çamaşırı bile olsa ütülerim mutlaka, hastalık mıdır nedir)

Perşembe yine eve gider gitmez banyo yaparız, banyodan sonra bütün evin camlarını ve kapıları silerim, sonra da evi bir güzel süpürüp kızımla oynarım. Kızım yatınca da toz alıp, yerleri silerim.

İşlerimin içinde yemek yok. :1:Çünkü eşim başka bir ilde görev yaptığı için 17 aydır yemek konusunda rahatım, akşamları annemde yiyip evime geçiyorum hemen. Bu işlerin arasına Allah nasip ederse 6 ay sonra yemek te eklenecek. :51:

valla arkadaşım bende tebrik ediyorum da bukadar temizliğe nasıl yetişiyorsun ve sen ve cocuk varsınız evde bukadar temızlık fazla değilmi

Ben şimdiye kadar hiç haftasonu çalışmadım. Ama şuan işsizim ve iş görüşmelerine gidiyorum. Çoğu gittiğim yer cumartesi çalıştırıyor. Bunu duyunca soğuyorum hemen. Bir taraftan okadar işsiz varken nankörlük yaptığımı düşünüyorum. Bir taraftan da cumartesilerim gidecek diye istem dışı bir soğukluk oluyor işe karşı. Gerçi öylede böylede pek dönen olmuyor. Ama özelde hafta sonu çalıştırmayan yer çok az. Benim işim gereği (insan kaynakları) haftasonu çalışan personel olduğundan doğabilecek iş kazalarına veya herhangi problemlere karşı orada bulunmamız gerekiyormuş. İnşallah bulacağım işte haftasonu çalışması olmaz. :43::5:

ne yani her hafta cam kapı silip 2 günde birde evmi süpürüyorsun hayret ettim gerçekten:53:bende çalışıyorum ama hayatta bu kadar iş yapmadım yapamam da zaten birde anlamadığım önce duş alıp sonra kapı cam siliyorum demişsin önce ev temizliği sonra kişisel temizlik diye hep ayarlarım ben duş al çık sonra temizlik yap neye yaradıki...hafta içi yaptığın bu kadar işten dolayı kutluyorum seni :46:

uuu bu kadar temizlik yapınca hayat akıp gidiyor kaçıyor gibime geliyor :)

Maşşallah diyorum:nazar::nazar: ben bu kadar titiz olsam eşimden mutlusu olmaz heralde :D:D

İşte sizin planla benim plan uymuyor maalesef, herkesin iş yapma tarzı ve öncelikleri farklı.

Kızımı saat 9 da işlerim bittikten sonra banyo yaptıramam çünkü en geç saat 8 de uyuyor.

Kızımı banyo yaptırırken bende doğal olarak ıslanıyorum. Kızımın rahatı benim rahatımdan her zaman önemli olmuştur.

Ama pazar günü temizliğimden sonra banyomuzu yaparız.

Ev nasıl süpürmeyim hergün, oturma odamdaki koltuklarım siyah. Mecburen süpürüyorum.

Artı evimin camlarını silmek o kadarrrrrrrr kolay ki, bütün camlarım içeri açılıyor, hepsi içeriden siliniyor, o kadar kolay. Perdelerim de zebra perde gündüzleri evim üst katta olduğu için camın ortasına kadar çıkartıyorum, eğer yağmur lekeleri varsa çok kötü görünüyor.

Evimin temizliği de çok kolay, oturma odamdaki koltuklarımın altı silinebilir, duvar ünitemin altı siline bilir, evde fazla incik boncuk sevmem, sade ve şıklıktan yanayım, onun için temizliğim çok kolay oluyor.

:34: Bunları yaparken yan gelip yatmaya, tv karşısında saatlerce zaman geçirmeye vaktim olmuyor ama temizliği seviyorum.

İşte sizin planla benim plan uymuyor maalesef, herkesin iş yapma tarzı ve öncelikleri farklı.

Kızımı saat 9 da işlerim bittikten sonra banyo yaptıramam çünkü en geç saat 8 de uyuyor.

Kızımı banyo yaptırırken bende doğal olarak ıslanıyorum. Kızımın rahatı benim rahatımdan her zaman önemli olmuştur.

Ama pazar günü temizliğimden sonra banyomuzu yaparız.

Ev nasıl süpürmeyim hergün, oturma odamdaki koltuklarım siyah. Mecburen süpürüyorum.

Artı evimin camlarını silmek o kadarrrrrrrr kolay ki, bütün camlarım içeri açılıyor, hepsi içeriden siliniyor, o kadar kolay. Perdelerim de zebra perde gündüzleri evim üst katta olduğu için camın ortasına kadar çıkartıyorum, eğer yağmur lekeleri varsa çok kötü görünüyor.

Evimin temizliği de çok kolay, oturma odamdaki koltuklarımın altı silinebilir, duvar ünitemin altı siline bilir, evde fazla incik boncuk sevmem, sade ve şıklıktan yanayım, onun için temizliğim çok kolay oluyor.

:34: Bunları yaparken yan gelip yatmaya, tv karşısında saatlerce zaman geçirmeye vaktim olmuyor ama temizliği seviyorum.

çırpı gibi zayıfsındır sen :9: maaşllah tatlım. Allah nazarlardan korusun.

Maşşallah diyorum:nazar::nazar: ben bu kadar titiz olsam eşimden mutlusu olmaz heralde :D:D

8 de uyuyan bir yavrum var, eşinimde başka bir ilde, sessizce iş yapmaktan başka ne yapabilirim evde.

İşim olmadığı zamanlarda acayip sıkılıyorum kızım uyuduktan sonra, resmen duvarlar bana bende duvarlara bakıyorum.

Back
X