Cumartesi çalışmak zorunda olmak..

Anlamayacak ne var tatlım 4. çocuk olunca sizin kahvaltınızı kesip tasarruf yapma yoluna gitmiş,hazır ol yakında maaşlarda kesinti olabilir :) Aslında adamın çok sorunu varmış bırak yapsın kahvaltısını garibim :))

:1: haklısın ya belkide oyuzden kesti
yok anacım karun gibi zengin ama varya şuna inanıyorum insan para kazandıkca hep daha fazla kazanmak istediği için cimrileşiyor tecrübeyle sabittir.(patronlardan biliyorum)

evet evet patron...

Bak ben sana daha güzelini söyliyeyim.Bi ara isyan ettik.
Oturduk konuştuk.Dedik ki " xx bey bakın her ctesi gereksiz yere akşama kadar burdayız.Ne zaman çıkacağımız belli değil.Tamam 1de izin veröeyeceksiniz ama en azından bir saat kararlaştıralım.Atıyorum,4te çıkcaksınız deyin,biz de işimizi gücümüzü ona göre ayarlayalım"dedik

DEMEZ OLAYDIK!!!!!!

"Tamam.Bundan sonra 4te önce çıkmak yok ozaman.Sizin dediğiniz olsun" dedi :27:

Atıyorum dedim yaaa :5:

:1: haklısın ya belkide oyuzden kesti
yok anacım karun gibi zengin ama varya şuna inanıyorum insan para kazandıkca hep daha fazla kazanmak istediği için cimrileşiyor tecrübeyle sabittir.(patronlardan biliyorum)

:1: :1: :1: Çok doğru bir tespit yapmışsın.Düşündümde eşim bu aralar çok cimrileşti acaba çaktırmadan fazla para mı kazanmaya başladı :44:

Oturduk konuştuk.Dedik ki " xx bey bakın her ctesi gereksiz yere akşama kadar burdayız.Ne zaman çıkacağımız belli değil.Tamam 1de izin veröeyeceksiniz ama en azından bir saat kararlaştıralım.Atıyorum,4te çıkcaksınız deyin,biz de işimizi gücümüzü ona göre ayarlayalım"dedik

DEMEZ OLAYDIK!!!!!!

Atıyorum dedim yaaa :5:[/QUOTE]

:52: :52: :52: :52: şaka gibi yahu ava giderken avlanmışsınız tatlım yaaa. Şark kurnazı çıkmış senin patronda.Ama bunu söyleyebilmek bile taktire şayan tebrik ederim :))

DEMEZ OLAYDIK!!!!!!

Atıyorum dedim yaaa :5:[/QUOTE]

:52: :52: :52: :52: şaka gibi yahu ava giderken avlanmışsınız tatlım yaaa. Şark kurnazı çıkmış senin patronda.Ama bunu söyleyebilmek bile taktire şayan tebrik ederim :))

Yemin ediyorum aynen öyle oldu.Ah var ya onlar ne köylü kurnazıııı,ne çakal!!
Adamın odasında akşama kadar o klima açık,içerisi adeta bir sauna,adeta bir çekirge hamamı ama biz açmaya görelim.Vay efenim bu klima saatte ne kadar yakıyo haberin var mı?

İşte o gün bu gündür 4ten önce çıkmıyoruz.Hay dilimizi eşek arısı sokaydı ya.

Konu sahibi arkadaşım sen çalışırken merak etme ben konunu aktif tutarım. Öyleki bugün çalışmıyorum,elimde kahvem ,ağzımda az önce erimiş olan çikolatanın tadı.Karşımda süslenmiş yılbaşı ağacımın ışıldayan süsleri.Kulağımda hoş bir müzik ve sizler için Allahtan kolaylık ve huzur diliyorum :16:

Yemin ediyorum aynen öyle oldu.Ah var ya onlar ne köylü kurnazıııı,ne çakal!!
Adamın odasında akşama kadar o klima açık,içerisi adeta bir sauna,adeta bir çekirge hamamı ama biz açmaya görelim.Vay efenim bu klima saatte ne kadar yakıyo haberin var mı?

İşte o gün bu gündür 4ten önce çıkmıyoruz.Hay dilimizi eşek arısı sokaydı ya.

Tüüü vicdansıza bak sennnn.Ben olsam uyuzluğuna kağıt israfı yapardım.Sorarsa üşüyoruz kağıtları yakıp ısınıyoruz derdim :52:

Konu sahibi arkadaşım sen çalışırken merak etme ben konunu aktif tutarım. Öyleki bugün çalışmıyorum,elimde kahvem ,ağzımda az önce erimiş olan çikolatanın tadı.Karşımda süslenmiş yılbaşı ağacımın ışıldayan süsleri.Kulağımda hoş bir müzik ve sizler için Allahtan kolaylık ve huzur diliyorum :16:

yavru kuşum. Nispetin de böylesi ! pöhh diyorum. bi de yılbaşı ağacı ! Bi de çikolata !! :5:

bir çalışan olarak içimden sana, keyfinin içine ......... diyesim geldi.:1::1:

Ne desen haklısın :9: ama size keyifli şeyleri hatırlatmaktı niyetim...üzdüysem daha çok üzüldüm :10:

sağol canım ya nekadar düşüncelisin ama bizde buna keyifli şeyler hatırlatmak denmyor resmen nisbet yapmak deniyor
neyse yinede afiyet olsun sana bizde öğleden sonra yaparız bu keyfi

ah canım benim çok sağol.Dedim ya Allah keyfini arttırsın.
Ama bende boş değilim yani :) kahvem püsküütüm poğaçam sigaram :p

Bişey itiraf etcem ya evde olup müge anlı'ydı,esra erol'dü...kadın programı izlemeyi bile özledim valla..

Afiyet olsun canım :16: Köle değiliz ya az keyif bizimde hakkımız.Bende itiraf edeyim cmtesi evdeyim ama göndermem gereken 5 teklif var.Arada onları çalışıyorum.Göndericem gün içinde.Yetişemiyorum napayıp tatil günü bile iş yükü :50: Ben bayram tatilinde izledim onları eğlenceli ama fazlası bayar.Bende evde film izlemeyi özledim.Böyle üst üste 5 tane ayırdım ama izleyemedim henüz.Akşamları sızıyorum erkenden izleyemiyorum. Hafta sonuda bişeyler çıkıyor kaynıyor.Sokaklarda boş boş dolaşmayı özledim

Back
X