Cumartesi çalışmak zorunda olmak..

Merhabalar,

uzun zamandır canımı sıkan ve bu konuda birlikte paylaşım yapabileceğimizi düşünüyorum.

Özel sektörde çalışıyorum ve Cumartesi günleri işe gitmek kadar iğrenç bir durum olamaz.

akaşama ne bir misafir ağırlayabiliyorum dilediğimde, ne temizlik yapabiliyorum istediğim gibi... Cumartesi günüm anlamsız bir şekilde çöpe gidiyor.

Hele bir de ailem başka bir şehirde... onların yanına bile gidemiyorum 2 geceliğine :43:

sat 13 e kadar çalışıyoruz ve ben saat 14 te evde oluyorum. Aramızda aynı şekilde çalışıp herşeyi düzene sokabilen varmıdır ?

Ozel sektorun kaderıdır cumartesı calısmak

yine bir cmt klasiği,
elimde yeşil çayım,bi taraftan da kk,bi taraftan facebook vuruyorum muhabbetin dibine..1 olsada kızıma gitsem:14::14:

bizim cumartesi kalkacak demiştim ya patronlar tepki verdi
cumartesi kahvaltı veriyorlardı onuda kaldırdılar
kahvalktısız cumartesi çalışmaya devam :(

Sıkıcı,boğucu,bomboş bir ctesi sabahından günaydın kızlar :)

Bugün çoook sevgili(!) patronlarım acaba neye saracaklar endişesiyle çaymı yudumluyorum.
Bazen diyorum şu mayalılar haklı çıksaydı da dün dünyanın son günü olsaydı.

Son düzenleme:
Sıkıcı,boğucu,bomboş bir ctesi sabahından günaydın kızlar :)

Bugün çoook sevgili(!) patronlarım acaba neye saracaklar endişesiyle çaymı yudumluyorum.
Bazen diyorum şu mayalılar haklı çıksaydı da dün dünyanın son günü olsaydı.

bak güldüm şimdi. Size komik bir durumu anlatayım.
Geçen patron geldi ofise, dün oluyoru bu. Dediki, aklımda bir fikir var. hafta arası sabah 8 akşam 17 yapmayalım. sabah 9 akşam 18 yapalım şu çalışma saatlerini diye bir düşüncem var sizin fikriniz nedir diye sordu.

1 tane arakadaş düşüncesini söyledi. Ona hemen muhalefet çıktı. Biz sustuk. Bize de muhalefet çıkacaktı çünki...

Yani sözde demokratik ortammış gibi yapmıyorlarmı gıcık oluyorm !

Geçen patron geldi ofise, dün oluyoru bu. Dediki, aklımda bir fikir var. hafta arası sabah 8 akşam 17 yapmayalım. sabah 9 akşam 18 yapalım şu çalışma saatlerini diye bir düşüncem var sizin fikriniz nedir diye sordu.

1 tane arakadaş düşüncesini söyledi. Ona hemen muhalefet çıktı. Biz sustuk. Bize de muhalefet çıkacaktı çünki...

Muhalefet yapan patron muydu?

hayret bir şey ya
az önce mutfaga cıktım bizim patronda kahvaltı hazırlatmıs kahvaltı yapıyor hey Allahım yaaa

hayret bir şey ya
az önce mutfaga cıktım bizim patronda kahvaltı hazırlatmıs kahvaltı yapıyor hey Allahım yaaa

Evinde hazırlayanı yoktur.Huzuru iş yeri mutfağında buluyordur.Eşine çemkiremediği için arada gelip size sarabilir saldırabilir,kalkanın yanında olsun canım.. en tehlikeli ve yıpratıcı patron türüdür bu :)

Evinde hazırlayanı yoktur.Huzuru iş yeri mutfağında buluyordur.Eşine çemkiremediği için arada gelip size sarabilir saldırabilir,kalkanın yanında olsun canım.. en tehlikeli ve yıpratıcı patron türüdür bu :)

hayır bizim cumartesi kahvaltısını kaldırıp kendısı nıye burda yapıyor anlamış değilim
tabi hazırlamaz eşi 4uncu cocugunu yeni dogum yaptı kadın mubarek makıne gıbı sürekli doğuruyor...
sanırım bızım gıbı sorunları yok :1:

Günaydın canlar... Şöyle bir uğradım, nasıl uykum var kaçıcam valla birazdan:))
1 telefon çalmaz mı yahuu?? yokk, geldik boşuna uykumuzu bölüp.

hayır bizim cumartesi kahvaltısını kaldırıp kendısı nıye burda yapıyor anlamış değilim
tabi hazırlamaz eşi 4uncu cocugunu yeni dogum yaptı kadın mubarek makıne gıbı sürekli doğuruyor...
sanırım bızım gıbı sorunları yok :1:

Anlamayacak ne var tatlım 4. çocuk olunca sizin kahvaltınızı kesip tasarruf yapma yoluna gitmiş,hazır ol yakında maaşlarda kesinti olabilir :) Aslında adamın çok sorunu varmış bırak yapsın kahvaltısını garibim :))

süpersin yaaa :1: iş benim ama yine de pazar çalışmak çoook sıkıcı :50:

Güzel o halde keyfini çıkar.En iyi sektör sana ait olan sektördür :) Bir yardımcı bul arada sana fırsat kalsın ...Onunda zorlukları ayrıdır mutlaka tatilin bile olmaz tatilde bile olsan iştedir kafan.Kolaylıklar dilerim :)

Back
X