- 30 Eylül 2010
- 351
- 16
- 318
- Konu Sahibi ReinedelAmour
-
Nie tadımlık diyette misin !! Bizde diyet kuralları çiğneniyor ona göre gel
Küba'ya iltica edicem.Patron yok.Kafam rahat
Çalışanın hali kötü.Hele kışın!
Hava erkenden kararır,dışarısı soğuk.
Benim hepten içler acınası bu aralar,iki ablamda hamile,işten çıktığımda bir akşam büyüğüne,bir akşam küçüğüne gidiyorum.bulaşık,ütü bilmem ne.11 gibi evde oluyorum.filmi filan geçtim,2 sayfa kitap okumaya niyetlensem uykum geliyor.uyuyorum.
Bak eve giderim bugün,kesin ablamlardan biri bizdedir.E ben dinlenicem diyip çekilemiyosun da odana.
Neyse 2 haftaya kadar doğuruyolar,hem de aynı gün
Ben oh be doğuruyolar kurtulucam diye seviniyordum.nerdee?
Bir de çocuklara yardıma gidicem.ay allahım anlatırken bir tuhaf oluyorum daha!
neyse geçen hafta dişçiye gitmiştim erken çıktım.Bugün de randevum var diyeyim erken çıkayım,yarimlen sinemaya filan gideyim
Vay be ablanlardaki zamanlama tutturma azmine hayran kaldımolsun bugün onlara yarın sana sende zamanla acısını çıkarırsın
En güzeli bul bir bahane çık keyif yap yarinlen
O azme biz de hayran kaldık.2 gün var aralarında.Haberleştiniz mi naptınız diyorum
Birinin 2. diğerinin 3. çocuğu hala tuhaf tuhaf hamilelik kaprisleri.Birine bir gün fazla gitsem diğeri küsüyor.Küçük olan büyük olanla konuşmadı bir ara.Senin yüzünden kimse benimle ilgilenemicek diye.(büyük olan sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor da) Çocuk gibi oldular iyice.
Annem zaten 3e bölündü.Evle mi ilgilensin,kızlarıyla mıonlar doğurana kadar annemle ben 9 doğurduk.
Onu bunu bırak sen bende ki azme hayran kal
Merhabalar,
uzun zamandır canımı sıkan ve bu konuda birlikte paylaşım yapabileceğimizi düşünüyorum.
Özel sektörde çalışıyorum ve Cumartesi günleri işe gitmek kadar iğrenç bir durum olamaz.
akaşama ne bir misafir ağırlayabiliyorum dilediğimde, ne temizlik yapabiliyorum istediğim gibi... Cumartesi günüm anlamsız bir şekilde çöpe gidiyor.
Hele bir de ailem başka bir şehirde... onların yanına bile gidemiyorum 2 geceliğine
sat 13 e kadar çalışıyoruz ve ben saat 14 te evde oluyorum. Aramızda aynı şekilde çalışıp herşeyi düzene sokabilen varmıdır ?
büyük ve ani değişim olacak. Eşinizi eğitin ve size yardımcı olsun.
biz ne yapalım arkadaşlar? ben cumartesi günleri akşam 7ye kadar çalışıyorum.
istanbul trafiğinde saat 9da evde oluyorum.
pazar günleri hafta içinden bile daha çok yoruluyorum, geç kalkmak istiyorum haftada bi günüm var..
kahvaltı, temizlik, ziyaret, kişisel bakım, bazen misafir, 2-3 günlük yemek, alışveriş, ütü, eşe zaman ayırma..
bunların hepsi tek bi güne nasıl sığar?
O konuda çok şanslıyım, eşim her türlü işi yapar, birlikte yaparız. Birimiz çamaşır asarken, diğeri ortalığı toplar. Yada ben banyoyu temizlersem o da girer yemek yapar. Ama yinede ben aşırı tembelim, ne kadar yardımda etse bi anda o sorumluluk bana ağır gelecek, mecbur alışcam:) Birde eşim cumartesi tüm gün çalışıyor, ben temizliğimi cmt kendim yapmak istiyorum, çünkü bir pazarımız var başbabaş geçireceğimiz, onuda temizlikle geçirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?