Cumartesi çalışmak zorunda olmak..

haklısın ya belkide oyuzden kesti
yok anacım karun gibi zengin ama varya şuna inanıyorum insan para kazandıkca hep daha fazla kazanmak istediği için cimrileşiyor tecrübeyle sabittir.(patronlardan biliyorum)

evet evet patron...

Bak ben sana daha güzelini söyliyeyim.Bi ara isyan ettik.
Oturduk konuştuk.Dedik ki " xx bey bakın her ctesi gereksiz yere akşama kadar burdayız.Ne zaman çıkacağımız belli değil.Tamam 1de izin veröeyeceksiniz ama en azından bir saat kararlaştıralım.Atıyorum,4te çıkcaksınız deyin,biz de işimizi gücümüzü ona göre ayarlayalım"dedik

DEMEZ OLAYDIK!!!!!!

"Tamam.Bundan sonra 4te önce çıkmak yok ozaman.Sizin dediğiniz olsun" dedi

Atıyorum dedim yaaa

haklısın ya belkide oyuzden kesti
yok anacım karun gibi zengin ama varya şuna inanıyorum insan para kazandıkca hep daha fazla kazanmak istediği için cimrileşiyor tecrübeyle sabittir.(patronlardan biliyorum)

Çok doğru bir tespit yapmışsın.Düşündümde eşim bu aralar çok cimrileşti acaba çaktırmadan fazla para mı kazanmaya başladı :44:

Konu sahibi arkadaşım sen çalışırken merak etme ben konunu aktif tutarım. Öyleki bugün çalışmıyorum,elimde kahvem ,ağzımda az önce erimiş olan çikolatanın tadı.Karşımda süslenmiş yılbaşı ağacımın ışıldayan süsleri.Kulağımda hoş bir müzik ve sizler için Allahtan kolaylık ve huzur diliyorum

yavru kuşum. Nispetin de böylesi ! pöhh diyorum. bi de yılbaşı ağacı ! Bi de çikolata !!

bir çalışan olarak içimden sana, keyfinin içine ......... diyesim geldi.

Ne desen haklısın ama size keyifli şeyleri hatırlatmaktı niyetim...üzdüysem daha çok üzüldüm

sağol canım ya nekadar düşüncelisin ama bizde buna keyifli şeyler hatırlatmak denmyor resmen nisbet yapmak deniyor
neyse yinede afiyet olsun sana bizde öğleden sonra yaparız bu keyfi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…