cumartesi-pazar-pzt..her fırsatta çocuğunu ders yapmaya gönderen komşu

ben ve eşim öğretmeniz aynı durum bizdede oldu. çocuk altıda gelir onikide giderdi. pazar günleri sabah onda gelir akşam onikide giderdi. iki pazar böyle yapınca bende kadınla çocuğu eve almadım akşam eşimle otururken kadının kocası eve geldi sabah bizimkiler size gelmiş kapıyı niye açmadın diye hesap sordu. eşiMde benim eşim senin karına kapıyı açmak zorundamı dedi. hem sen ne hakla benim eşimden hesap soruyosun defol git dedi. adamda yanlış anladınız derken eşim çok sinirlendi. adamda karıma kapıyı açmadın diye hesap sormaya gelmiş. Eşim çok sinirlendi. şükür bu olay sayesinde çocuktan kurtulduk. öğretmeniz tamam ama bizimde özel hayatımız var

aynen kesin ona da birşey söyler kadın ben iyice sinir olurum. en iyisi çocuğa söylemek.
ya birde eşimin eve kaçta girip çıktığını kontrol etmesi sinirimi bozuyor sanki eşim evde yoksa oh tamam müsaitim gelebilir mi demek bu,inanın bir kez daha başıma gelmişti ondan ders aldım kimseyle muhatap olmuyordum taşındığımda apartmanda.çünkü o anlattığınız tepki hep oluyordu aaa ne iyi oldu tepkisi.öğretmeniz diye sabah akşam milletin çocuğuna hayır kurumu muyuz bizimde işimiz gücümüz var yahu

Bizim insanımız bi öğretmen bide doktor bulduğu zaman iş saatleri dışında da mesai harcattırıyolar maalesef

kapıyı açmadığınızı evde olduğunuzu anlamış birde şuna bak sanki mecbursunuz.aynı yerde mi üretimi oluyor bu tiplerin bilmiyorumki..
Evet. "Okuldan gelince geldim, yoktun " dedi. "Ben de uyuyorum, yoruluyorum " dedim. O da beni uyandırmaya çalışmış ama ben uyanmamisim

yokk artıkkk daha birde hesap sormaya gelmiş.pess!! demek az yumuşak olsanız sizde yatılıya kalacakmış çocuk.yatılı etüt.

ben de eşme dedim artık saati şukaadr diyimde gelmesin bıktırdı diye, oda nasılsa doğum yapınca gelmez boşver diyince durdum ozaman.kaç seferdir geri çeviriyorum ama nasıl bir pekiştireç aldıysa yok sönmüyor davranış çok dirençli

yokk artıkkk daha birde hesap sormaya gelmiş.pess!! demek az yumuşak olsanız sizde yatılıya kalacakmış çocuk.yatılı etüt.
ya tüm çocuklara yardım etmek isterim. Diğer komşu çocuklarıda gelir bazen bir konuyu anlamazlar onlara evimde yemek niyetine ne varsa veririm zaten o çocuklarda ayda yılda bir gelir. ama sabah onda gelip akşam onikide gitmek nedir ya

hakikaten çok fazla

:) sen kapıyı hiç açma kadınada çok ters davran artİK gelmez:)

öğretmenlerin kaderi mi bu..
bence ücret isteyin. asıl o kişinin mahcup olması lazım 1 değil 2 değil yahu

Benim eşim bir de yurt dışında çalışıyor, sizin komşu benim evden hiç çıkmazdı herhalde Bundan önceki evin zilini bozmuştum. Baya baya söktüm yani kablosunu; onunla mı uğraşıcam zır zır zır.. Evime gelebilecek kadar samimi insanda zaten numaram olur, kimseyle de habersiz gelecek kadar samimi olmam şükür. Gelen en fazla kapıyı tıktıklar, baktım işime gelmiyor açmayıveririm, evim benim kalem
Komşunuz da gelsin gelsin dönsün, bir, iki, üç, beş, onbeş gerekirse elli beş kere gelsin kapı duvar. Apartmanda karşılaşıp da sorarsa "vakitli vakitsiz gelen giden oluyor rahatsız oluyorum zaten bebek uyanmasın diye sökecektik, ben daha erken sökme ihtiyacı hissettim komşucum, malum apartmanda densiz, saygısız insan çok" dersiniz, misssss

haha süper artık öyle olacak bizimkide.şuna bak ya insan kendi evinin zilini sökecek duruma sokulmamlı arkadaş ya

ben dogumdan sonra pesinizi birakacagini sanmiyorum..
bebegi bana ver pispislayim,sen bi zahmet oglanin derslerini calistir der kesin kesin..
bence ucreti simdiden soyleyin,ayagi kesilsin.

haha süper artık öyle olacak bizimkide.şuna bak ya insan kendi evinin zilini sökecek duruma sokulmamlı arkadaş ya

Tüm gün okulda duyduğumuz zil ile yetineceğiz artık hocam Ayrıca eşiniz doğumdan sonra gelmeyeceklerini düşünüyor ya; hah işte o fikir de yanlış bence. "Bebek uyurken iki dakikacık" derler bu sefer de. Net bir şekilde kesmelisiniz ayaklarını

ben dogumdan sonra pesinizi birakacagini sanmiyorum..
bebegi bana ver pispislayim,sen bi zahmet oglanin derslerini calistir der kesin kesin..
bence ucreti simdiden soyleyin,ayagi kesilsin.

ooouuwff.. bu da ihtimaller dahilinde tabii.. doğru diyorsunuz müsait değilime bile yarın geliriz ozaman veya sadce 10 dakka yahuu diyen adam bebeği mi takar.. haklısınız

Bence direk hamile olduğunuz için çabuk yorulduğunuzu söyleyin, ayrıca özel ders verebilirim deyin İşin içine para girince rengi değişir merak etmeyin, ayrıca kaça ders verirsiniz diye sorarsa saatine 50-75 deyin O da komşuluk hatırına deyin, bakalım ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…