ben ve eşim öğretmeniz aynı durum bizdede oldu. çocuk altıda gelir onikide giderdi. pazar günleri sabah onda gelir akşam onikide giderdi. iki pazar böyle yapınca bende kadınla çocuğu eve almadım akşam eşimle otururken kadının kocası eve geldi sabah bizimkiler size gelmiş kapıyı niye açmadın diye hesap sordu. eşiMde benim eşim senin karına kapıyı açmak zorundamı dedi. hem sen ne hakla benim eşimden hesap soruyosun defol git dedi. adamda yanlış anladınız derken eşim çok sinirlendi. adamda karıma kapıyı açmadın diye hesap sormaya gelmiş. Eşim çok sinirlendi. şükür bu olay sayesinde çocuktan kurtulduk. öğretmeniz tamam ama bizimde özel hayatımız varkadınla sadece merhabam var, evine bir kere gitmişliğim yok, ben çalışıyorum normalde,öğretmenim.şuan rahatsızlığım dolayısıyla heyet raporluyum evde istirahatteyim.Annem varken bir sefer akşam gelmiş,annem de iyi niyetli açmış kapıyı içeri buyur etmiş.neyse ilk bi sefer aldım çalıştırdım çocuğunu. bir oldu iki oldu üç oldu..ne ödevlerin ne sınavların ardı arkası keslmiyor.. kadın beni asansörde bile ne zaman görse ayyy şu sınavımız var gelebilir mi demeye başladı birinde sallasam birinde sallayamadım artık selam vermeye korkuyorum.
Ha birde yanında bi küçük kızı daha var onuda getiriyor arsızın tek kızda.telefonumu almak istiyor evi çekmeceleri karıştırıyor düşünün ve annesi ayy dur kızım diyor yerinden de kalkmıyor.
öğlen yine kapıyı çalıyor.hiç huyum değildir ama baktım bunlar,açmadım. az önce yine gelmiş.ısrar kıyamet çalıyor kapıyı.açtım ve müsait olmadığımı söyledim.insanlara Hayır demekte çok zorlanmayan biriyimdir normalde ama kaç sefer bir sebeple hayır çalıştıramam dedim bi şekil anlaması gerekmiyor mu çocuğuna haftanın kaç günü ders çalıştırmak zorunda olmadığımı?
Böyle tipler her yerde maalesef . Şu an oturduğum evi tutup taşınmadan önce temizlemek için uğradığımızda karşı komşularla karşılaştık kapıda. Merhabalaşmanın ardından klasik memleket neresi, meslek nedir soruları başladı. Öğretmenim deyince hatun eşine dönüp "ay görüyor musun ne iyi oldu" gibilerinden bir laf etti, direkt notunu verip koydum kenara. Hiç samimi dahi olmadım, daha sonra gürültü sorunu nedeniyle eşimle eşi de bi tartıştı, öyle de kaldı. Yüz bulsa eminim aynısını yapmaya çalışırdı. Görgüsüz insanla uğraşmak hakikaten çok zor. Yerinizde olsa direkt annesine söylemek yerine çocukla haber yollardım. "Ayşecim madem hep geleceksin bu işi planlı yapalım, pazartesi çarşamba cuma gel; saati de başkasına 150 ama sana 100tl komşuluk hatrına, annene söylersin canım" şeklinde. Direkt annesine söylerseniz pişkin bir cevap verip sinirinizi bozabilir, değmez
Evet. "Okuldan gelince geldim, yoktun " dedi. "Ben de uyuyorum, yoruluyorum " dedim. O da beni uyandırmaya çalışmış ama ben uyanmamisimkapıyı açmadığınızı evde olduğunuzu anlamış birdeşuna bak sanki mecbursunuz.aynı yerde mi üretimi oluyor bu tiplerin bilmiyorumki..
ben ve eşim öğretmeniz aynı durum bizdede oldu. çocuk altıda gelir onikide giderdi. pazar günleri sabah onda gelir akşam onikide giderdi. iki pazar böyle yapınca bende kadınla çocuğu eve almadım akşam eşimle otururken kadının kocası eve geldi sabah bizimkiler size gelmiş kapıyı niye açmadın diye hesap sordu. eşiMde benim eşim senin karına kapıyı açmak zorundamı dedi. hem sen ne hakla benim eşimden hesap soruyosun defol git dedi. adamda yanlış anladınız derken eşim çok sinirlendi. adamda karıma kapıyı açmadın diye hesap sormaya gelmiş. Eşim çok sinirlendi. şükür bu olay sayesinde çocuktan kurtulduk. öğretmeniz tamam ama bizimde özel hayatımız var
ben ve eşim öğretmeniz aynı durum bizdede oldu. çocuk altıda gelir onikide giderdi. pazar günleri sabah onda gelir akşam onikide giderdi. iki pazar böyle yapınca bende kadınla çocuğu eve almadım akşam eşimle otururken kadının kocası eve geldi sabah bizimkiler size gelmiş kapıyı niye açmadın diye hesap sordu. eşiMde benim eşim senin karına kapıyı açmak zorundamı dedi. hem sen ne hakla benim eşimden hesap soruyosun defol git dedi. adamda yanlış anladınız derken eşim çok sinirlendi. adamda karıma kapıyı açmadın diye hesap sormaya gelmiş. Eşim çok sinirlendi. şükür bu olay sayesinde çocuktan kurtulduk. öğretmeniz tamam ama bizimde özel hayatımız var
ya tüm çocuklara yardım etmek isterim. Diğer komşu çocuklarıda gelir bazen bir konuyu anlamazlar onlara evimde yemek niyetine ne varsa veririm zaten o çocuklarda ayda yılda bir gelir. ama sabah onda gelip akşam onikide gitmek nedir yayokk artıkkkdaha birde hesap sormaya gelmiş.pess!! demek az yumuşak olsanız sizde yatılıya kalacakmış çocuk.yatılı etüt.
ya tüm çocuklara yardım etmek isterim. Diğer komşu çocuklarıda gelir bazen bir konuyu anlamazlar onlara evimde yemek niyetine ne varsa veririm zaten o çocuklarda ayda yılda bir gelir. ama sabah onda gelip akşam onikide gitmek nedir ya
:) sen kapıyı hiç açma kadınada çok ters davran artİK gelmez:)ben de eşme dedim artık saati şukaadr diyimde gelmesin bıktırdı diye, oda nasılsa doğum yapınca gelmez boşver diyince durdum ozaman.kaç seferdir geri çeviriyorum ama nasıl bir pekiştireç aldıysa yok sönmüyor davranış çok dirençli
aynen kesin ona da birşey söyler kadın ben iyice sinir olurum. en iyisi çocuğa söylemek.
ya birde eşimin eve kaçta girip çıktığını kontrol etmesi sinirimi bozuyor sanki eşim evde yoksa oh tamam müsaitim gelebilir mi demek bu,inanın bir kez daha başıma gelmişti ondan ders aldım kimseyle muhatap olmuyordum taşındığımda apartmanda.çünkü o anlattığınız tepki hep oluyordu aaa ne iyi oldu tepkisi.öğretmeniz diye sabah akşam milletin çocuğuna hayır kurumu muyuz bizimde işimiz gücümüz var yahu
Benim eşim bir de yurt dışında çalışıyor, sizin komşu benim evden hiç çıkmazdı herhaldeBundan önceki evin zilini bozmuştum. Baya baya söktüm yani kablosunu; onunla mı uğraşıcam zır zır zır.. Evime gelebilecek kadar samimi insanda zaten numaram olur, kimseyle de habersiz gelecek kadar samimi olmam şükür. Gelen en fazla kapıyı tıktıklar, baktım işime gelmiyor açmayıveririm, evim benim kalem
Komşunuz da gelsin gelsin dönsün, bir, iki, üç, beş, onbeş gerekirse elli beş kere gelsin kapı duvar. Apartmanda karşılaşıp da sorarsa "vakitli vakitsiz gelen giden oluyor rahatsız oluyorum zaten bebek uyanmasın diye sökecektik, ben daha erken sökme ihtiyacı hissettim komşucum, malum apartmanda densiz, saygısız insan çok" dersiniz, misssss
ben de eşme dedim artık saati şukaadr diyimde gelmesin bıktırdı diye, oda nasılsa doğum yapınca gelmez boşver diyince durdum ozaman.kaç seferdir geri çeviriyorum ama nasıl bir pekiştireç aldıysa yok sönmüyor davranış çok dirençli
haha süperartık öyle olacak bizimkide.şuna bak ya insan kendi evinin zilini sökecek duruma sokulmamlı arkadaş ya
ben dogumdan sonra pesinizi birakacagini sanmiyorum..
bebegi bana ver pispislayim,sen bi zahmet oglanin derslerini calistir der kesin kesin..
bence ucreti simdiden soyleyin,ayagi kesilsin.
eminim özel derse gelen giden olmadığını bile bilecek kadar izliyor evimibenim kendi özel ders öğrencilerim var deyin parasını versin bu nasıl yüzsüzlük anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?