cumartesi-pazar-pzt..her fırsatta çocuğunu ders yapmaya gönderen komşu

kadin tam bir yuzsuzmus ay allah korusun

işin ilginç yanı, benı daha ne kadar tanıyorsun,sadece apartmanda arasıra gördüğün biriyim. kendı gelemedığı zamanlarda da kızı tek göndermek.. yani bilemiyorum ben mi çok pimprikliyim kız çocuğumu o şekil hayatta göndermem ya.

neler duyyoruz artık kendı akrabana bile güvenilmeyecek bir yer dünya.kaldıki hiç tanımadığın birinin evine kız çocuğunu akşamın bir saati sürekli göndermek

Allah kolaylık versin anlayışsız insanlarla komşuluk zor. Bence komşunuza direk söyleyin akşama kadar okulda zaten ders anlatmaktan yoruluyorum eve gelince eşimle evimle ilgilenmek istiyorum diye. Zaten hamilesiniz yeterince yoruluyorsunuz işte birde eve gelince sinir stres. başkaları kırılacak diye bebeğinizi anne karnında strese sokmaya değer mi.

Yahu ne diye kendini kullandiriyorsun? Belli karsindaki arsiz utanmaz biri. Yogun calisan bir insanim, enerjim olsa ozel ders verirdim. Siz cocuklarla ilgilenecek baska birini bulun de. Hala sana 10 dk, bugun olmasa yarin diyorsa tek bi cevap hayir diyeceksin. Bu kadar basit

Aynı dertten ben de muzdaribim. İngilizce çalıştırmak için bugün yıne çocuğunu göndermiş hem de tek başına. 4. Sınıfa giden kız çocuğunu doğru dürüst tanımadığınız bir eve gönderir misiniz allah aşkına ? Eşim çok sinirlendi, ben bir şey diyemedim yaptırdım ingilizce ödevi gönderdim. Konuyu takipteyim

Ben cok farkli bir meslek yapiyorum ama az bucuk dikis biliyorum. Milletin pantolon pacasi, elbise daralmasi, etek boyu kisaltmasi hic bitmiyor. Terzi degilim ben yahu grafikerim. Tamamini reddettigim halde hala geliyorlar. Sizi ogretmen olarak dusunemiyorum bile. Ne yuzsuz bu millet ya.

bir gün devamlı bizim eve gelip nete girmek isteyen çocuğa katlanamayıp kovdum evden.
gidip annesine beni kovdu demiş çocuk.
umrumda bile olmadı. yüzsüzlüğe tahammül etmeyin.

bence taviz vermemelisiniz, evet bizler birer öğretmeniz ama aynı zamanda çalışan insanlar olarak da görülmeliyiz. Dinlenmeye ihtiyacımız var, bizim de okul dışında yaşantılarımız var. Hem de evliymişsiniz, size yapılan oldukça nahoş

ne yapın biliyor musunuz :) onu herhangi bir dershanenin kpss kursuna yönlendirin böyleye bütün çocuklarına kendisi yetebilir

Ücret isteyin bir daha yollamazlar en etkili çözüm. Saati 200 lira ve üzeri diyin. Düşük miktar vermeyin.

annenizin yaptığı çok normal yani benim ailem de aynı şekilde davranırdı, bence problem karşı tarafta biraz düşünceli olması gerekir çok şükür bu hususta şanslıyım. Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın. Hem de komşunuzmuş, üzüldüm

Oģlum okula basladığindan beri boģazım ağriyor , ki ben sadece ödev yaptiriyorum birazda hassas sanırım.Off öğretmenlerin isi cok zor bütün gün ders anlatıyorlar o cocuklar kosuyor sınıftaki tozlar bogaza. Cocuklarin sesleri ayri yoruyordur.Hiç utanmayın direk acik acik deyin ücretli ders verebilirim diye.

Oturduğunuz semt civarında etüt merkezi varsa bi bakın netten adresini yazın bi kağıda.Çocuk geldiğinde bak yavrucum al bunu annene ver burda sana ödevlerini yaptırırlar deyip gönderin çocuğu ders falan anlatmadan.Kadın sorarsa da eşim istemiyor yorulmamı boğazım ağrıyor zaten değil 10dk 1dk bile anlatamam deyin net bi şekilde. Ben de öğretmenim eve geldiğimde tv sesine dahi tahammül edemiyorum o derece.

Ücret isteyin bir daha yollamazlar en etkili çözüm. Saati 200 lira ve üzeri diyin. Düşük miktar vermeyin.
Kadın ilk geldiğinde baya ağlandı kocası çocuklarla ilgilenmiyormus, kursa gondermiyormus. Hatta bana dedi ki sen her gün ders çalıştır ben de evinin işini yapayım. Ben de olmaz dedim. Her zaman çalıştıramam çok zorlanirsa arada gelir gösteririm dedim ama kadın dadandi resmen

Zaten rahatsız olduğunuz için çalışamadığınızı, ders verecek durumda olsanız işinize dönebileceğinizi, özel ders için arkadaşınıza yonlendirebileceginizi söyleyin zira siz ücret konuşursanız böyle ihtiyatsız bir insan o konuda da sinirlerinizi zıplatır

Karsinizdaki yuzsuzse yuzsuzluk yapmakta fayda var. Yumusak cevaplarla yilmaz onlar. Ilaci davrandiklari gibi davranmak. Bide hamilesiniz kendinize stres yapacaginiza acik acik caniniz ne istiyorsa soyleyin. Onlar siz kirilir misiniz diye dusunmuyor evde oldugunu ve acmadigini biliyorum imasi yaparken, siz de kiymayin hic.

Hamileyim cok bulantım oluyor, okulda da yoruluyorum. Sınavların okunmasi, odev takibi derken isim basimdan aşkın artik ders calistiramayacagim gibi bahanelerle net konusssaniz belki anlar

tamam çok sık göndermeyım yazılı zamanı gelsin ozaman diyecek.her işim var dediğimde başka bişey bulup bi şekilde gönderdi.

Yazili zamaninda da geri cevirirsiniz yani kapidan gonderin almayin iceri bence o da keser cocugu gondermeyi bence

Yedigimiz ictihimiz ayri gitmeyen karikoca ogretmen komsularim var. Surekli yardimci oluruz demelerine ragmen 1bkere bir ricada bulunmadim. Insanlar nekadar firsatti,beleşçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…