- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
kadin tam bir yuzsuzmus ay allah korusunartık öyle diyeceğim.o utanmıyorsa ben de utanmamalıyım sanırım.inanın sayamadım kaç kez ders yaptırdığımı ve kaç kez hayır dediğimi. bide asla bahane kabul etmeyen bi tip.örneğin yok müsait eğilim misafirim gelecek dedim geçen gün, ya sadece 10 dakikalık bişey dedibaşka bigün yine müsait değilim diyince, ozaman pazartesi gelelim dedi
Aynı dertten ben de muzdaribim. İngilizce çalıştırmak için bugün yıne çocuğunu göndermiş hem de tek başına. 4. Sınıfa giden kız çocuğunu doğru dürüst tanımadığınız bir eve gönderir misiniz allah aşkına ? Eşim çok sinirlendi, ben bir şey diyemedim yaptırdım ingilizce ödevi gönderdim. Konuyu takipteyimkadınla sadece merhabam var, evine bir kere gitmişliğim yok, ben çalışıyorum normalde,öğretmenim.şuan rahatsızlığım dolayısıyla heyet raporluyum evde istirahatteyim.Annem varken bir sefer akşam gelmiş,annem de iyi niyetli açmış kapıyı içeri buyur etmiş.neyse ilk bi sefer aldım çalıştırdım çocuğunu. bir oldu iki oldu üç oldu..ne ödevlerin ne sınavların ardı arkası keslmiyor.. kadın beni asansörde bile ne zaman görse ayyy şu sınavımız var gelebilir mi demeye başladı birinde sallasam birinde sallayamadım artık selam vermeye korkuyorum.
Ha birde yanında bi küçük kızı daha var onuda getiriyor arsızın tek kızda.telefonumu almak istiyor evi çekmeceleri karıştırıyor düşünün ve annesi ayy dur kızım diyor yerinden de kalkmıyor.
öğlen yine kapıyı çalıyor.hiç huyum değildir ama baktım bunlar,açmadım. az önce yine gelmiş.ısrar kıyamet çalıyor kapıyı.açtım ve müsait olmadığımı söyledim.insanlara Hayır demekte çok zorlanmayan biriyimdir normalde ama kaç sefer bir sebeple hayır çalıştıramam dedim bi şekil anlaması gerekmiyor mu çocuğuna haftanın kaç günü ders çalıştırmak zorunda olmadığımı?
bak ne güzel anlayışlı insanlara denk gelmişsiniz.Bu kadın da tam tersi eşimin evde olmadığı saatleri kolluyor.eşim var dedim biseferde, tamam kızı gönderieyim ozaman dedi. yinede gönderdi.
akşam rahatsız etmemek ne canımhiç, geçen yıl çalışıyordum, üstelk 1.5 saat yolan geliyordum.6 da geliiyosun demi diyerek akşam 9 da gönderdiği oldu.. sağolsun o 3 saati de yemek ve dinlenme ayırdı bana zaar.
Ücret isteyin bir daha yollamazlar en etkili çözüm. Saati 200 lira ve üzeri diyin. Düşük miktar vermeyin.Aynı dertten ben de muzdaribim. İngilizce çalıştırmak için bugün yıne çocuğunu göndermiş hem de tek başına. 4. Sınıfa giden kız çocuğunu doğru dürüst tanımadığınız bir eve gönderir misiniz allah aşkına ? Eşim çok sinirlendi, ben bir şey diyemedim yaptırdım ingilizce ödevi gönderdim. Konuyu takipteyim
Arkadaşlar allah aşkına başka yorum yazmayın.Gerek yok.Kendisi son noktayı koymuşsaati şu kadar de. bi daha gelmez. beleşçi
Kadın ilk geldiğinde baya ağlandı kocası çocuklarla ilgilenmiyormus, kursa gondermiyormus. Hatta bana dedi ki sen her gün ders çalıştır ben de evinin işini yapayım. Ben de olmaz dedim. Her zaman çalıştıramam çok zorlanirsa arada gelir gösteririm dedim ama kadın dadandi resmenÜcret isteyin bir daha yollamazlar en etkili çözüm. Saati 200 lira ve üzeri diyin. Düşük miktar vermeyin.
kadınla sadece merhabam var, evine bir kere gitmişliğim yok, ben çalışıyorum normalde,öğretmenim.şuan rahatsızlığım dolayısıyla heyet raporluyum evde istirahatteyim.Annem varken bir sefer akşam gelmiş,annem de iyi niyetli açmış kapıyı içeri buyur etmiş.neyse ilk bi sefer aldım çalıştırdım çocuğunu. bir oldu iki oldu üç oldu..ne ödevlerin ne sınavların ardı arkası keslmiyor.. kadın beni asansörde bile ne zaman görse ayyy şu sınavımız var gelebilir mi demeye başladı birinde sallasam birinde sallayamadım artık selam vermeye korkuyorum.
Ha birde yanında bi küçük kızı daha var onuda getiriyor arsızın tek kızda.telefonumu almak istiyor evi çekmeceleri karıştırıyor düşünün ve annesi ayy dur kızım diyor yerinden de kalkmıyor.
öğlen yine kapıyı çalıyor.hiç huyum değildir ama baktım bunlar,açmadım. az önce yine gelmiş.ısrar kıyamet çalıyor kapıyı.açtım ve müsait olmadığımı söyledim.insanlara Hayır demekte çok zorlanmayan biriyimdir normalde ama kaç sefer bir sebeple hayır çalıştıramam dedim bi şekil anlaması gerekmiyor mu çocuğuna haftanın kaç günü ders çalıştırmak zorunda olmadığımı?
tamam çok sık göndermeyım yazılı zamanı gelsin ozaman diyecek.her işim var dediğimde başka bişey bulup bi şekilde gönderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?