Bence direk hamile olduğunuz için çabuk yorulduğunuzu söyleyin, ayrıca özel ders verebilirim deyinİşin içine para girince rengi değişir merak etmeyin, ayrıca kaça ders verirsiniz diye sorarsa saatine 50-75 deyin O da komşuluk hatırına deyin, bakalım ne yapacak
Suçu eşinize atın o zamanaklın yolu bir herkes aynı şeyi söylüyorsa demekki tek yok ücret söylemek. ama bir arkadaşın dediği gibi direk kenine dendiğinde çoook pişkinlikle bunun içinden çıkacak bi kadın. en iyisi çocuğa öyle diyip göndermek
Bence bu çalışmalardan çok memnunsunuz anlaşılan.
Saati 100 tl ye anlaşalım özel derse çevirelim en güzeli de rahat et.
Cidden insanlar ne tuhaf!
Bence hic ucret falan soylemenize gerek yok.Bu kadar sık olmaz abla kusura bakma abarttin sende ozel derse cevirdin isi benimde bir evim var falan diyin gitsin 2 3 kere hayir derseniz tamamdir annenizde gorustugunde luck25 biraz rahatsiz falan desin bence
Benim ev sahibinin oğlu da direkt geliyor elinde kitaplar, ders çalışmaya gelmişmiş. Bir dedim iki dedim, baktım her sınavda çalışmaya geldi. Geçen sene öyle geçti. Ev sahibine bu sene gıcığım zaten başka konularda, o yüzden bu sene taviz vermeyeceğim dedim. Geçen çocuk yine gelmiş çalışmaya, dedim ben akşamları çeviri yapıyorum. Yarın geleyim dedi, yok her akşam yapıyorum dedim gönderdim. Ev sahibi 5 kuruşun hesabını yapan, paragöz olmasıyla nam salmış biri burda, çocuğu beleş derse yollamayı biliyor ama..
kadınla sadece merhabam var, evine bir kere gitmişliğim yok, ben çalışıyorum normalde,öğretmenim.şuan rahatsızlığım dolayısıyla heyet raporluyum evde istirahatteyim.Annem varken bir sefer akşam gelmiş,annem de iyi niyetli açmış kapıyı içeri buyur etmiş.neyse ilk bi sefer aldım çalıştırdım çocuğunu. bir oldu iki oldu üç oldu..ne ödevlerin ne sınavların ardı arkası keslmiyor.. kadın beni asansörde bile ne zaman görse ayyy şu sınavımız var gelebilir mi demeye başladı birinde sallasam birinde sallayamadım artık selam vermeye korkuyorum.
Ha birde yanında bi küçük kızı daha var onuda getiriyor arsızın tek kızda.telefonumu almak istiyor evi çekmeceleri karıştırıyor düşünün ve annesi ayy dur kızım diyor yerinden de kalkmıyor.
öğlen yine kapıyı çalıyor.hiç huyum değildir ama baktım bunlar,açmadım. az önce yine gelmiş.ısrar kıyamet çalıyor kapıyı.açtım ve müsait olmadığımı söyledim.insanlara Hayır demekte çok zorlanmayan biriyimdir normalde ama kaç sefer bir sebeple hayır çalıştıramam dedim bi şekil anlaması gerekmiyor mu çocuğuna haftanın kaç günü ders çalıştırmak zorunda olmadığımı?
Temizlik ve ev işi yapıcam deyin geldiğinde, istiyorsa o sizin evin temizliğini yapsın sizde çocuğu ders çalıştırın
ilk başta çalıştırmasa mıydınız acaba diye düşünmeden edemedimkesinlikle iyi niyetiniz suistimal ediliyor ve dur demelisiniz ücretli ders vermeyi teklif edebilirsiniz veya kibar bir dille durumu açıklayabilirsiniz öğrencimle aynı apartmanda oturuyorum ve velisiyle okul dışında da komşuluğumuz var bize gelirler arada oturmaya vesaire. Asla böyle bir şey yaşamadım çok düşünceli biri. hatta çalışan bir bayan olduğum için çok geç saatte rahatsız bile etmeye çekinir erken uyurum diye
Benim ev sahibinin oğlu da direkt geliyor elinde kitaplar, ders çalışmaya gelmişmiş. Bir dedim iki dedim, baktım her sınavda çalışmaya geldi. Geçen sene öyle geçti. Ev sahibine bu sene gıcığım zaten başka konularda, o yüzden bu sene taviz vermeyeceğim dedim. Geçen çocuk yine gelmiş çalışmaya, dedim ben akşamları çeviri yapıyorum. Yarın geleyim dedi, yok her akşam yapıyorum dedim gönderdim. Ev sahibi 5 kuruşun hesabını yapan, paragöz olmasıyla nam salmış biri burda, çocuğu beleş derse yollamayı biliyor ama..
ilk başta çalıştırmasa mıydınız acaba diye düşünmeden edemedimkesinlikle iyi niyetiniz suistimal ediliyor ve dur demelisiniz ücretli ders vermeyi teklif edebilirsiniz veya kibar bir dille durumu açıklayabilirsiniz öğrencimle aynı apartmanda oturuyorum ve velisiyle okul dışında da komşuluğumuz var bize gelirler arada oturmaya vesaire. Asla böyle bir şey yaşamadım çok düşünceli biri. hatta çalışan bir bayan olduğum için çok geç saatte rahatsız bile etmeye çekinir erken uyurum diye
Bence hic ucret falan soylemenize gerek yok.Bu kadar sık olmaz abla kusura bakma abarttin sende ozel derse cevirdin isi benimde bir evim var falan diyin gitsin 2 3 kere hayir derseniz tamamdir annenizde gorustugunde luck25 biraz rahatsiz falan desin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?