cumartesi-pazar-pzt..her fırsatta çocuğunu ders yapmaya gönderen komşu

aklın yolu bir herkes aynı şeyi söylüyorsa demekki tek yok ücret söylemek. ama bir arkadaşın dediği gibi direk kenine dendiğinde çoook pişkinlikle bunun içinden çıkacak bi kadın. en iyisi çocuğa öyle diyip göndermek

Suçu eşinize atın o zaman eşim istemiyor yoruluyorsun deyip yemek bile yaptırmıyor falan da diyebilirsiniz :)) Ütü temizlik hep onda, benim yorulduğumu düşünüyor, çocuğu yollamamanızı rica ediyor deyin Bu da seçenek, eşinizin önüne atlayacak değil ya, tersler geçer

Bence bu çalışmalardan çok memnunsunuz anlaşılan.
Saati 100 tl ye anlaşalım özel derse çevirelim en güzeli de rahat et.

Cidden insanlar ne tuhaf!

memlekete gittiğimde kardeşlerim çocuklarının yarım saatlik ödevlerini yaptrımaya kıyamıyor bana..şuraya dinlenmeye geldin diye. böyleleri de aha buldum sonuna kadar kullanayım derdine düşüyorya neyim necimsin ki sen diye sinir oluyor insan

Bence hic ucret falan soylemenize gerek yok.Bu kadar sık olmaz abla kusura bakma abarttin sende ozel derse cevirdin isi benimde bir evim var falan diyin gitsin 2 3 kere hayir derseniz tamamdir annenizde gorustugunde luck25 biraz rahatsiz falan desin bence

Ücret söylemek en mantiklisi.
Hatta çocuğa söylemek daha mantıklı. Mutlaka yapın bunu çocukları arsizmis bebeginoz doğunca hiç çıkmazlar bebek sevme bahanesiyle orasını burasını pekiştirirler yavrucagin.
Böyle söyleyin daha da gelmez. Ha gelirse de ücreti alirsiniz olur biter ohh mis

Benim ev sahibinin oğlu da direkt geliyor elinde kitaplar, ders çalışmaya gelmişmiş. Bir dedim iki dedim, baktım her sınavda çalışmaya geldi. Geçen sene öyle geçti. Ev sahibine bu sene gıcığım zaten başka konularda, o yüzden bu sene taviz vermeyeceğim dedim. Geçen çocuk yine gelmiş çalışmaya, dedim ben akşamları çeviri yapıyorum. Yarın geleyim dedi, yok her akşam yapıyorum dedim gönderdim. Ev sahibi 5 kuruşun hesabını yapan, paragöz olmasıyla nam salmış biri burda, çocuğu beleş derse yollamayı biliyor ama..

tamam çok sık göndermeyım yazılı zamanı gelsin ozaman diyecek.her işim var dediğimde başka bişey bulup bi şekilde gönderdi.

haketmiş çoktan, oh iyi yapmışsınız. kendim şöyle sertçe çeviremedimya, böyle ağzının payını verip gönderenleri okuyunca seviniyorum.yapıcam ama.

ilk başta çalıştırmasa mıydınız acaba diye düşünmeden edemedim kesinlikle iyi niyetiniz suistimal ediliyor ve dur demelisiniz ücretli ders vermeyi teklif edebilirsiniz veya kibar bir dille durumu açıklayabilirsiniz öğrencimle aynı apartmanda oturuyorum ve velisiyle okul dışında da komşuluğumuz var bize gelirler arada oturmaya vesaire. Asla böyle bir şey yaşamadım çok düşünceli biri. hatta çalışan bir bayan olduğum için çok geç saatte rahatsız bile etmeye çekinir erken uyurum diye

Temizlik ve ev işi yapıcam deyin geldiğinde, istiyorsa o sizin evin temizliğini yapsın sizde çocuğu ders çalıştırın

yok yok anlamaz öyle işm vardan felan.kaç kez geri çevirdim türlü bahanelerle.bu kadıına direk net bişey lazım.onu da ben demedğim için olay 1 yıl uzadı.ama diyeceğim bidaha geldiğinde

Yüzsuz insanları hiç sevmiyorum kan emici gibi yapısıyolar. Bizim de bi komşu vardı günde en az 4 kere gelirdi yağ biber deterjan tuz silgi Çakmak valla sömurmustu yakinimizda pek değil laf soksanda anlamazlar

bak ne güzel anlayışlı insanlara denk gelmişsiniz.Bu kadın da tam tersi eşimin evde olmadığı saatleri kolluyor.eşim var dedim biseferde, tamam kızı gönderieyim ozaman dedi. yinede gönderdi.

akşam rahatsız etmemek ne canımhiç, geçen yıl çalışıyordum, üstelk 1.5 saat yolan geliyordum.6 da geliiyosun demi diyerek akşam 9 da gönderdiği oldu.. sağolsun o 3 saati de yemek ve dinlenme ayırdı bana zaar.

Eger duzenli olarak ödev yapmasina yardimci olmami isterseniz özel ders seklinde yaoalim. Hem ben hem siz belli bir vakit olmus olsun diyin. Özel derste ücretli. Cok olmasa da belli bir miktar verme fikri dahi böyle insanlari geri teper

birde yok deyince yarın geleyim olayı yok mu. abi yok yok yani gelme diyorum daha ne yarını

ilk başta olmamış olsa ah annem kapıyı açıp almasa zaten benımle bizim çocuğu çalıştır diye muhabbet edecek bir ortamda bulunamazdı.anneciğim açmış kapıyı.duştan bi çıktım elinde kitap defter beni bekleyen bir çocuk.çay içen bir kadın ve ortalığı karıştırmakla meşgul bir çocuk daha

Aynen böyle yap

Açık ol

O bu kadar düşüncesizce davraniyosa sen de hop dur abartma demekten utanma cekinme

Ay cok sinirlendim. Kadin cocugu calistirmasin da naparsa yapsin diye size getiriyor. Poposunu kirip bi zahmet dogurdugu cocugu ders calistirsin. Sizin bu saatten sonra soyleyeceginiz hicbir laf onun ayibindan buyuk olamaz. Bence de para isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…