- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Bunu dediğinde, ben de herkes gibi işten geldiğimde dinlenmek istiyorum hanımefendi, malesef sürekli yardım edemem deseydiniz keşke.ilk annem varken geldiği gün giderken ne dese beğenirsiniz; ayy çok iy oldu tanıştığımız, anneniz söyledi eşiniz de zaten 9 gibi anca geliyormuş artık hep yardım edersiniz demi dedi ben şok
Pardon yanlis konuya yazmisim tablet olunca ozurlerZaten o anne gercekten iyi niyet sahibi olsa oglum her pazar ne isiniz var burda, gencsiniz gidib gezin tozun, is cikisida ugrasan benim gonlum olur..bu gunler geri gelmez en guzel zamanlariniz..bizede kendinizede vakit ayirin, budur gercekten evladini dusunrn anne..benim annem der,bende evladim olursa derim..demeyeninde iyi niyetinden suphe ederim..
Doktorlarla ögretmenlerin kaderi bu sanirim...
Ay bu ne ya Allah kolaylık versin yapışkan insanlardan nefret ediyorum. Okurken bile uyuz oldum.artık öyle diyeceğim.o utanmıyorsa ben de utanmamalıyım sanırım.inanın sayamadım kaç kez ders yaptırdığımı ve kaç kez hayır dediğimi. bide asla bahane kabul etmeyen bi tip.örneğin yok müsait eğilim misafirim gelecek dedim geçen gün, ya sadece 10 dakikalık bişey dedibaşka bigün yine müsait değilim diyince, ozaman pazartesi gelelim dedi
Çoğunlukla ben de.Mesleğimi itinayla saklarım ben : )
Konu sahibesi geldi mi komşunuz getirdi mi çocuğu çok merak ettim son gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?