cumartesi-pazar-pzt..her fırsatta çocuğunu ders yapmaya gönderen komşu

ilk annem varken geldiği gün giderken ne dese beğenirsiniz; ayy çok iy oldu tanıştığımız, anneniz söyledi eşiniz de zaten 9 gibi anca geliyormuş artık hep yardım edersiniz demi dedi ben şok
Bunu dediğinde, ben de herkes gibi işten geldiğimde dinlenmek istiyorum hanımefendi, malesef sürekli yardım edemem deseydiniz keşke.
Bence bunu mutlaka söyleyin. Başka işten eve gelenler evde iş yapıyormuymuş. Bu da öyle bir şey..

Ben bu tür şeylerin bu kadar suiistimal edilmesini asla anlayamıyorum. Bazı insanlar ne kadar pişkin oluyor.

Altı üstü ilk okul değil mi, hiç anlamıyorsun? Yoksa bu şekilde olması kolayına mı geliyor?

Çok tuhaf gerçekten.

Zaten o anne gercekten iyi niyet sahibi olsa oglum her pazar ne isiniz var burda, gencsiniz gidib gezin tozun, is cikisida ugrasan benim gonlum olur..bu gunler geri gelmez en guzel zamanlariniz..bizede kendinizede vakit ayirin, budur gercekten evladini dusunrn anne..benim annem der,bende evladim olursa derim..demeyeninde iyi niyetinden suphe ederim..

Pardon yanlis konuya yazmisim tablet olunca ozurler

Ay bu ne ya Allah kolaylık versin yapışkan insanlardan nefret ediyorum. Okurken bile uyuz oldum.

Pişkinlik, hadsizlik, umarsızlık ne ararsan varmış yahu! Allah kolaylık versin, yüzünüzü asmaktan ve uygun bir dille istemediğiniz belirtmekten çekinmeyin, o insanlar bal gibi de rahatsız olduğunuzun farkındalar da siz söylemeden geri adım atmayacaklardır.

cevaplarınız için hepinize teeek tek teşekkürler :) memlekete geldik internetsiz kaldım yazamadım bir süre, kadını görünce ilk iş tavsiyelerinizi uygulayacağım. hakikaten on numara fikir sunanlar olmuş Kesin yapmalıyım dedim anca öyle anlatacağım derdimi benim yüzsüz komşuya, yine gidince gelişmeleri yazarım

Siz sonuçta Öğretmensiniz.Ben zaten özel ders veriyorum tabiki böylesi mümkün eğer çocuğunuzun benden ders almasını istiyorsanız saati şu kadar bu şekilde ilgilenebilirim bu tarz öğrencilerim var zaten diyebilirsiniz mesela.Ki bana kalırsa karşınızdaki insan çok utanmaz olduğu için yyardım edemem diyip geçebilirsinizde yani ona pek koymaz tavrı hep böyledir insanlara karşı bub sebeple öfffffffffff der gibi tavırlada çok karşılaşmıştır.Arsız.

az once esimi antrenmana gonderdim.nasil esim merdivenden indi kapiyi kapattim kapi caldi.baktm gene bu elinde kitapla kizi gondermis. canim bir oldu iki oldu ama kusura bakmayin her zaman yardim edemem ben rahatsiz oldugum ici n evdeyim dedm postaladim.oh iyi yaptim bu neydi yaa..kurtuldm umarim sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…