cumartesi-pazar-pzt..her fırsatta çocuğunu ders yapmaya gönderen komşu

Evlimisiniz?
Evliyseniz şunu demeniz yeterli eşimle tartışıyoruz pek hoşlanmıyor akşamları istirahat vaktim evde misafir istemiyorum diyor nolur kusura bakmayın benim elimde değil demeniz kafi.Bakın adım atamayacak.Hiç mi hiç ayıp olmaz.
Evli değilseniz
Sizi de kırmak istemiyorum ama projelerim var çok yoğunum yardımcı olamayacağım için üzgünüm vs dolaçlama yaparak bu işi halledebilirsiniz.Bu tiplere yüz verilmez astarını isterler.Ben yeni evlendiğimde her Allahın günü çıkıp çıkıp gelen komşumun ayağını bu şekilde kestim acımayın üzülmeyin bir kere söylediniz mi halollur

ooouuwff.. bu da ihtimaller dahilinde tabii.. doğru diyorsunuz müsait değilime bile yarın geliriz ozaman veya sadce 10 dakka yahuu diyen adam bebeği mi takar.. haklısınız

takmaz aksine sans diye gorur..nasil olsa ise gitmiyor dogum izninde ogretmen hanim diye iyice yapisir bence zaten bebegin ilk aylari gazli sIkintili geciyor cok ama bu kadinda zerre empati olmadigi belli,yardim etme bahanesiyle evinizi coluk combalak isgal ederler,ne yapin edin ayagini simdiden kesin evden.

Kefen bedava olsa ölecekler yeminle, böyle piskinlik olmaz, hamilesin bir de insanda az utanma çekinme olacak yaa

Lütfen kendini kullandırma kendine iyi bak

Kardeşimin alanı bilgisayar bölümü yani artık hergün telefon gece yarısı akraba komşu vs kardeşim de ücret şu kadar dedi yüksek fiyat verdi bir daha kimse aramadi. artık bikmisti çocuk yok bilgisayar bozuk yok format atılması gerek. Yada benim çocugun bilgisayardan dersi var ders çalıştır en iyi yöntem ücret isteme bir daha kimse gelmiyor.

Bizim de bir komsunun tanıdığı duymuş gelmiş sizin kız bizim çocuğa ders versin odevine yardim etsin falan çocuk dediği benle yaşıt çıktı. Ogretmensiniz zaten gorevinizi yapmissiniz bir de elalemin cocuklarina ayrı eğitim vermek zorunda değilsiniz ki hayrına resmen sömürüyorlar. Çocuğa ücret söylemek mantıklı deneyin olmadı açıkça soylersiniz müsait değilim bakamam diye. Hamilesiniz de düşünduruyorlar sizi neylerle

canım eğer memnun kaldıysanız saatlik fiyatı şu de bir daha gelmez yada hamilesin herhalde iyi hissetmediğini söyle rahatsızım yatıyorum de beleşçi insanlardan nefret ediyorum yaaa.benimde ev sahibimin kızı gelip durur du sinirlendim artık yani rahat durmuyor evi alt üst ediyor bende açmıyorum kapıyı ya da müsait değilim diyorum

Eşim de öyle söyle dedi. Ama ben çekiniyorum işte söylemeye . Bir süredir çalışmadığım için de genelde evde oluyorum.

Beleş mezar bunun şunlara da içine girip olsunler sizde kurtulun.bu ne ya insanda utanma olur.fiyat söylemek en iyisi

Baskasinin cocugunu ayiracak bu kadar bos vaktim olsa ozel ders verirdim deyin bakalim o zamanda anlamazdan gelecek mi. Yuzsuzluk te bir yere kadar yani

Ayyy sinirlerim bozuldu

Ama yine de en azından birşey teklif etmiş. Emeğinin karşılığında istemiş bunu..
Çocukları için çırpınan bir anne işte.

ne yüzsüzmüş insanı iyilik yaptığına pişman ediyor böyleleri

Ayyy inanmiyorum yuzsuzlukte cigir acmislar resssmen.. Okuyunca benim bile sinirlerin bozuldu uüzüldüm halinize bence artik mecbur olmadiginizi ve evde gecirdiginiz vakitlerinizi esinize ayirmak istediginizi belirtin bu ne boyle kardesim insanlarda anlayis kalmamis bu arada buraya ugtayip gelismeleri yazarsaniz cok iyi olur konuyu takibe aldim baya merakliyim yuzsuz insan b u kararliliktan vazgececek mi

Yuh komşunun da böylesi.. İnsan utanır bile söylemeye. Daha bir tanismislik bile yokken bu ne rahatlık..

ne arsız kadınmış ya sadece 10 dakikalık olduğunu biliyorsa kendisi çalıştırabilir o zaman zaten genelde zeminde, giriş katta oturan bayanlar hep aynı oluyor fazla meraklı
bence siz aynen şöyle söyleyin daha önceki dersler ve bundan sonraki ders ücreti şu kadar ve bu güne kadar bu kadar saat ders verdim ödemeyi ne zaman yaparsınız dersen ne kapıyı çalar ne selam verir beleşçi komşu

Valla bu nasıl bir insanlık anladım.Ne kadar bencilce bir davranış bizim oturduğumuz yerde de bir çok öğretmen oturuyor ama hiç oğlum gitsinde onlarda ders çalışsın demek benim aklıma gelmedi.Komşularimizla merhabaligimiz var ama herkesin bir özel hayatı var.öğretmen diye çocuğunu göndermek ne demek anlamış deyilim.Apartmanimizda doktor da var o zaman hastaneye gitmeyelim direk doktor komşuya biz geldik hastayız diyelim olur mu hiç.Eşim Oğlu avukat olan komsumuzla samimi.Bir sefer telefonda bişey danismis.ikinci sefer bişey daha sormak istedi ben engelledim.insanlar rahatsız olur yapma dedim telefon etmesine mani oldum.Bence hiç kapıyı açmayın.Bu meraklı komsulardan da insanı Allah kurusun bana da devamlı yaz kış görünmüyorsun diyorlar.Ne yapıyorsun diyorlar insan evde ne yaparsa onu yapıyorum.Valla ben bir eve bir çocuğa yetişemiyorum.Komşular 50 hanelik apartmanı kontrol etmek istiyorlar pes yani bu da başlı başına bir iş.

Bu nasıl bir yüzsüzlüktür gerçekten anlamıyorum. İnsanlarımız iyice fırsatçı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…