ooouuwff.. bu da ihtimaller dahilinde tabii.. doğru diyorsunuz müsait değilime bile yarın geliriz ozaman veya sadce 10 dakka yahuu diyen adam bebeği mi takar.. haklısınız
Kardeşimin alanı bilgisayar bölümü yani artık hergün telefon gece yarısı akraba komşu vs kardeşim de ücret şu kadar dedi yüksek fiyat verdi bir daha kimse aramadi.Kadın ilk geldiğinde baya ağlandı kocası çocuklarla ilgilenmiyormus, kursa gondermiyormus. Hatta bana dedi ki sen her gün ders çalıştır ben de evinin işini yapayım. Ben de olmaz dedim. Her zaman çalıştıramam çok zorlanirsa arada gelir gösteririm dedim ama kadın dadandi resmen
Eşim de öyle söyle dedi. Ama ben çekiniyorum işte söylemeye . Bir süredir çalışmadığım için de genelde evde oluyorum.Kardeşimin alanı bilgisayar bölümü yani artık hergün telefon gece yarısı akraba komşu vs kardeşim de ücret şu kadar dedi yüksek fiyat verdi bir daha kimse aramadi.artık bikmisti çocuk yok bilgisayar bozuk yok format atılması gerek. Yada benim çocugun bilgisayardan dersi var ders çalıştır en iyi yöntem ücret isteme bir daha kimse gelmiyor.
kadınla sadece merhabam var, evine bir kere gitmişliğim yok, ben çalışıyorum normalde,öğretmenim.şuan rahatsızlığım dolayısıyla heyet raporluyum evde istirahatteyim.Annem varken bir sefer akşam gelmiş,annem de iyi niyetli açmış kapıyı içeri buyur etmiş.neyse ilk bi sefer aldım çalıştırdım çocuğunu. bir oldu iki oldu üç oldu..ne ödevlerin ne sınavların ardı arkası keslmiyor.. kadın beni asansörde bile ne zaman görse ayyy şu sınavımız var gelebilir mi demeye başladı birinde sallasam birinde sallayamadım artık selam vermeye korkuyorum.
Ha birde yanında bi küçük kızı daha var onuda getiriyor arsızın tek kızda.telefonumu almak istiyor evi çekmeceleri karıştırıyor düşünün ve annesi ayy dur kızım diyor yerinden de kalkmıyor.
öğlen yine kapıyı çalıyor.hiç huyum değildir ama baktım bunlar,açmadım. az önce yine gelmiş.ısrar kıyamet çalıyor kapıyı.açtım ve müsait olmadığımı söyledim.insanlara Hayır demekte çok zorlanmayan biriyimdir normalde ama kaç sefer bir sebeple hayır çalıştıramam dedim bi şekil anlaması gerekmiyor mu çocuğuna haftanın kaç günü ders çalıştırmak zorunda olmadığımı?
Ayyy sinirlerim bozulduartık öyle diyeceğim.o utanmıyorsa ben de utanmamalıyım sanırım.inanın sayamadım kaç kez ders yaptırdığımı ve kaç kez hayır dediğimi. bide asla bahane kabul etmeyen bi tip.örneğin yok müsait eğilim misafirim gelecek dedim geçen gün, ya sadece 10 dakikalık bişey dedibaşka bigün yine müsait değilim diyince, ozaman pazartesi gelelim dedi
Kadın ilk geldiğinde baya ağlandı kocası çocuklarla ilgilenmiyormus, kursa gondermiyormus. Hatta bana dedi ki sen her gün ders çalıştır ben de evinin işini yapayım. Ben de olmaz dedim. Her zaman çalıştıramam çok zorlanirsa arada gelir gösteririm dedim ama kadın dadandi resmen
saati şu kadar de. bi daha gelmez. beleşçi
ay ne çılgın komşu ben anlamadım ya canım uygun değilim dye geçiştrceksın o zamn rapor yazmam gerek vs bilemedimeminim özel derse gelen giden olmadığını bile bilecek kadar izliyor evimi
ne arsız kadınmış ya sadece 10 dakikalık olduğunu biliyorsa kendisi çalıştırabilir o zaman zaten genelde zeminde, giriş katta oturan bayanlar hep aynı oluyor fazla meraklıartık öyle diyeceğim.o utanmıyorsa ben de utanmamalıyım sanırım.inanın sayamadım kaç kez ders yaptırdığımı ve kaç kez hayır dediğimi. bide asla bahane kabul etmeyen bi tip.örneğin yok müsait eğilim misafirim gelecek dedim geçen gün, ya sadece 10 dakikalık bişey dedibaşka bigün yine müsait değilim diyince, ozaman pazartesi gelelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?