- Konu Sahibi noraashira
-
bence artık gelmeyin demen çokk tuhaf kaçar gelsinler tanıssınlar aileler hemen karara bağlanmasın ailen biraz düşünelim falan desin o heyecanın kalmama sebebi belki bu söz stresi falandır kendini rahatlat ve sakin bi kafayla düşün derim..
dedğin gibi inanç kişiseldir belki çok sevecek aileler biribirini onların inancından çok samimiyetine sevecenliğine davranıslarına baglı bence
bence artık gelmeyin demen çokk tuhaf kaçar gelsinler tanıssınlar aileler hemen karara bağlanmasın ailen biraz düşünelim falan desin o heyecanın kalmama sebebi belki bu söz stresi falandır kendini rahatlat ve sakin bi kafayla düşün derim..
dedğin gibi inanç kişiseldir belki çok sevecek aileler biribirini onların inancından çok samimiyetine sevecenliğine davranıslarına baglı bence
benim annem babam ayrı. babam gelmeyecek . Dedem ve babaannem geldi. Herkes bildiği ve olur gözüyle baktıgı için söz için geliyorlar. Başta direk nişan yapıp gidelim dediler. Annem istemedi. muhtemelen zamana bırakılacak..
Peki hiç bir şey hissetmiyorum artık heyecanlanmıyorum. bunlar normal mi. herkeste olur mu böyle şeyler.. İlk başlardaki gibi olmasını bekleyemem tabiki . Ama o zaman bana karşı daha kibardı. Daha ılımlıydı. Şimdi" ben böyleyim değişemem böyle kabul et beni diyor" ben sadece merhamet istiyorum bana şefkatli yaklaşmasını istiyorum benimle askerlik arkadaşı ile konuşur gibi muhabbet edip dalga geçiyor.. hadi arada olur ama artık hep böyle.. sinirlenince ağır konusuyor. bunlar beni hep soğuttu evlenmekten..
ben bu insanla aynı evi paylaşacağım korkuyorum işte..
aslında iyi biri ama..
ne bileyim.
benim kocam da şeker hastası şekeri hipoglisemiye girecek denli düşer bazen ama bana hiç vurmadı. sinirli oluyor şekeri düşünce evet, bunu ben de gebelikte yaşadım ama kimseye saldırmadım.
şeker düştü, bahane! kadına el kaldırmayacak yapıda olan o tokadı atmaz, atamaz.
evlilikle ilgili beni en çok bu düşündürürdü. ya da düşündürmezdi, vurmaya cesaret ettiği gün beni görmesi bile hayal olurdu.
yani şekeri çok fazla düşünce hatırlamıyor bazen olanları. o anda ben hatalıydım . ama üzerime saldırdı sinirden.
bu konuda çok konuştuk ondan öncesinde de çok defa şekeri düştü 50 60 lara ambulans çağırdığımız zaman oldu . yere düşüp baygınlık geçirdiği zaman oldu yolunu kaybettiği zaman oldu. bilinçsiz oldugu zamanları biliyorum gözlerini açamıyor. bu ayrı birşey kendinde olmamak. ama bilinci kapanmadan da bazen düşüyor ben artık anlıyorum tepkilerinden . şeker li birşeyler yiyince geçiyor . sonra tam hatırlamıyorum diyor. Bilmiyorum tip 1 diyabeti var.. bende çabuk sinirlenen biriyim o da. birinin alttan alması gerekiyor bazen. ama olmuyor çoğunlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?