cüzdanda Unutulan prezervatif !!!

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.636
16.057
298
herkese merhaba,umarım kısa tutabilirim.konu eşim.
Hamilelik ve sonrasinda yaşadığımız şiddetli kavgalar,hakaretler ve gördüğüm bazı kafa karıştırıcı şeylerden dolayı evimi ayırmıştım,7 ay oluyor.Son iki haftadır eşim her şeyi çözebiliriz deyip barışmak için Israr ediyor fakat ben kabul etmiş olmama rağmen içim soğumuyor,olmuyor.her şeyi affetsem cüzdanında bulduğum prezervatifi unutamıyorum.Az önce sordum tekrar o prezervatif neden cüzdanındaydı diye.. Eskilerden kalmış bir şeydi cüzdana ne zaman ne amaçla koyduğumu bilmiyorum diyor.prezervatif kullandığımız bişey değilken evde çok önceden Şerit halinde 3-4 adet görmüştüm ama cüzdsndaki tekti.Önce dedi ki cüzdanın bozuk para yerini kullanmıyordum oraya koymuş unutmuşum,iki dk sobra diyor neden koyduğumu unutmuşum.Bu arada evleneli 1.5 yıl olmuştu o ara,cüzdanı da ona ben almıştım bikaç ay Öncesinde! Aptal mi sanıyor bu adam beni hanımlar tokatlayın beni lütfen bu adam aldattı beni değil mi ? Ve salak yerine koyuyor değil mi !!!

Ha ayrıca Bulduğum sadece prezervatif değildi evde saç telleri ve yabancı toka bulmuştum vE hamileydim

Cüzdan evlilikten sonra alındıysa ev dışında cinsel birliktelik yaşadığınız bir cinsel hayatınız yoksa ve korunma yönteminiz bu değilse evet aldatılmışsınız. Burada eşinizin aldatması kadar can sıkan bir konuda size salak muamelesi yapması bence. Eğer affedecekseniz bunu bilerek affedin, zira bahane bile olmayan bu saçma sapan geçiştirmelere inanıp affederseniz ikinci aldatmanın geliş süresini kısaltırsınız en fazla. Ki istatisliklere bakacak olursak bir aldatan%90 yeniden aldatıyor.

bunu yazmissiniz eski bir konununuzda.
Sadece prezervatif de değil yani sorun.
Sizinle cinsellik yaşamayıp cüzdanında prezervatif taşıması tahminlerinizde haklı çıktığınız izlenimi veriyor malesef.

bunu yazmissiniz eski bir konununuzda.
Sadece prezervatif de değil yani sorun.
Sizinle cinsellik yaşamayıp cüzdanında prezervatif taşıması tahminlerinizde haklı çıktığınız izlenimi veriyor malesef.
Bir tek gözüyle görme, yatakta basma kalmış...

Ne amacla koyduğunu bilmiyormus ya seks amacıyla konuyor keske soyleseydınız

Yaptıgı pıslıgı kabul edip pısmanım ozur dilerim dese gene Bı derece (BEN affetmezdım)

Hem pislik hem yalancı hem pıskın hem size salak muamelesi yapıyor.

Bu adamla sadece yorulursunuz ve genclıgınız gider. Genclıgınıze acıyın, Bosanın

Ben artık bu erkeklerin yaptığı şeyleri duymaktan bile bıktım yani yaşamayı geçtim. Sünnet düğünleri kalkmalı bu ülkede öncelikle. Çünkü o pipi ile her şeyi yapabileceklerini sanıyorlar. Aşırı karşıyım. Size de allah sabır versin. Hayat sizin en doğru kararı siz verirsiniz.

öyle olmuş ne yazık ki...
Ben ne yazık ki diye düşünmüyorum, aldatılan her kadının biran önce öğrenmesi, önüne çıkması ya da duyması taraftarıyım.
Ha, salağa yatar ya da kestirir atar ama kendi bileceği iştir.
Elin adamı uçkur sevdasına yemin ettiği kadının gözüne bakarak kandıramasın diye...

Son düzenleme:

bence de öğrenmeli ve boşanmalı zaten.
Benim üzüldüğüm bir evliliğin bitecek olması, ortada bir çocuk olması oluyor aslında.
Aldatılmayı kesin ve net boşanma sebebi olarak görüyorum çünkü, büyük laf etmiş olmayayım ama sanırım asla affetmeyeceğim birşey olur bu.

Aldatma yaşanan bir evde çocuk büyütmek istemem, başka bir kadın kokusu girer o eve.
Her türlü aile ilişkisi içinde başka bir nefes de vardır gözle görülmeyen çünkü.
En sağlıklısı, annenin mutlu ve güvenilir bir ortamda yaşamasıdır bence.

Boy boy torunum olsun, çocuğum değil torunum; fiziki bir şiddet ya da en ufacık aldatma girişiminde 80lik dedeyi boşarım.
Bana el kaldıran ya da başka tene heyecan duyan, yanımda nefes alamaz.

Ha diğer şeylerde ise bünyem alıyor valla, çekiyorum çektiriyorum da gayet güzel:))
Eskiden kınardım nasıl devam ediyorlar diye ama herkesin bünyesi de midesi de yumuşak karnı da başka, 30lu yaşlar bunu öğretti bana.

Ya bende cuzdanımda prezervatıf tasıyorum ama kocamda tasısa suphelenmem ondan cunku bende tasıyorum bazen ıkı gunlugune bıyere kacarken bebek esyası hazırlamaktan onları hep almayı unutuyoruz cuzdan garantı duye dusundum ama sızın anlattıgınız bıldıgınız yabancı toka ve sac telı ve cuzdan yenı ne ara unutuldu esınız bencede yalancı

öyle olmuş ne yazık ki...
Yani yabancı tokaya nasıl ikna etti çok merak ediyorum. Ben şu an eşimde bir toka görsem inanmam yani mesela, ne dedi de ikna oldunuz?
Ikna olmadım ki..koltuğun Altın'da buldum hala saklıyorum.Her hafta koltuk çekip yerleri silerdim ve bize misafir de gelmiyordu.

Siz de bir değişiksiniz valla
Başkası görse meselesi değil de, çantamda her şey olur ama bir tek prezervatif koymak aklıma gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…