Ne amaçla ve ne zamsn koyduğunu unutmasını bırak,prezervatifin bulunduğu boxuk para Bölümü'nü de aylardır hiç açmadığını bu sebepten orada oldupunu da unuttuğunu söylüyor! Beyin felci geçiriyor olabilir,inşallah !!!!
Prezervatif, baska isimle rehbere kayit, sac, toka... bir suru delil var aslinda. Adam her birine bir aciklama bulamayacagi icin beyin felcini gosterip isten siyrilmaya calismis. Donseniz bile en fazla 4 ay sadakat gosterir sonra bu kez daha temkinli aynen devam eder. Diyelim ki bir daha yapmasa da siz omur boyu suphelerle yasarsiniz. Her gec gelisinde kuskulanirsiniz. Her yaptiginda mana ararsiniz. Surekli telefonunu kurcalarsiniz... bu evlilik artik isteseniz de cok saglikli olmaz. Olsa olsa cocuk icin bir arada yasama olur. Ikiniz de mutsuz olursunuz.
Bosverin gitsin. Kafaniz rahat olur en azindan. Onsuz cok daha huzurlu olacaginiz kesin.
Bunu her yerde söylüyorum bakın yapmayın etmeyin affedince dava hakkınız düşer. Bunu delil olarak kullanamazsınız daha sonra pişman olmayın. Bulmussun işte daha neyi bekliyorsun gözünle görmeyi mi ?
Tabi yüzde yüz denemez ama şaibeli işte insan şaşırıyor diğer ihtimalide göz önünde bulundurunca. Yani arkadaşım hiç öyle karıştıracak etçek bir tip değil normalde, sipariş gelmiş çocuk cüzdanından kartını istemiş alel acele o da vereyim derken fark etmiş. Bunun rahatlığı ile cüzdanda unutulmuş olabilir yoksa çocuğun dalgınlığına gelmezdi heralde atardı yolda köşede bir yerde. Ya da gerçekten doğru söylüyor yüzde elli yüzde elli işte. Konu sahibi arkadaşm hakkını helal et yaşadıgına benzer bir durum olduğu için bilgilenmek faydalanmak amacıyla bende bir özet geçtim kendi arkadasımın yasadıgı ile ilgili
Eğer bir erkeğin arabasında , cüzdanında bir yerlerde kondom bulunduruyorsa aktif bir seks hayatı olduğunu düşünüyorum ve önlemini alarakdan yapıyor.. bu tabi bir açıdan iyi bir şey En azından bodoslama girmiyor önlemini alıyor hastalıklara karşı .. Yani konu sahibi kullanmıyoruz demiş..!!! bir haltlar karıştırıyor belli..
Benim de cüzdanımda prezervatif var,en son iki günlüğüne bi yere giderken koymuştum birkaç tane. İki bebeyle bikaç tane koydum bi de ne hayal ettiysem biri kullanıldı diğerleri duruyor