Ben gebeliği bir külfet olarak değil bir kadına hediye olarak görüyorum. Hamileliğimde ara ara koku hassasiyeti yaşamış olsam da hiç de bitsin gitsin diye gün saymadım, bana bir lütuftu bence.
Doğumu da aynı şekilde
Emzirmeyi de aynı şekilde..
dediğim üzere, tek kast ettiğim eşimin isteği değil, eşimle aramdaki ilişkiydi söz konusu olan..
çünkü çok fazla gebelikte ve ilk doğum senesinde aldatma hikayesi duydumv boşanma hikayesi duydum.
Bu sebeple belki de kendi içimde 8 sene beklettim bebek isteğimi evlendikten sonra..
ama dediğim üzere , bunu şuan üçüncü kez yazıyorum, aldatacak adam herşekilde aldatır.
Ama benim içimde ihmal ettim de oldu gibi bi vicdan azabı olmayacak.
Türkiyede hamileysen bir anda prensessin kırılmaz cam bir vazosun edası oluşuyor bence, doğumdan sonra tüm ilgi bebege kayınca anneler çok üzülüyor.
Yurt dışında biraz daha farklı
Kimse prenses değil
Belki de bu sebeple doğum sonrası her kadın ayakları üzerinde daha sağlam duruyor.
Ben hem türkiyede hem almanyada yeni anne olmuş pek çok kadın gördüm, gözlemim bu yönde..
Ama hepsi benim fikrim..
Söylemlerinizi anlayabiliyorum, hamilelik benim için de bir mucize ve hayatımdaki en mutlu olduğum hatta biraz beynimin az çalışmasına sebep olan süreç:)
Ama işte yine de eşim aldatır yok aramızdaki ilişki için vs ‘koca’ adı altında ve ilişkimiz bozulmasın diye istemediğim hiçbir şeyi yapmadım, yapmam da.
Önemli olan, fırsatı varken yapmaması değil mi zaten?
Durumu ve etkenleri ortadan kaldırarak bir adamın güvenirliliği konusunda nasıl emin konuşabiliriz?
Tabi ki uzak durun vs meselesi değil bu ama, bir adam 50 tane kadınla aynı odada olsa, sadakati sebebiyle oradan gözü yerde çıkmayı bilmeli.
Ha diğer gözlemlerinize katılıyorum, benim öngörüm de böyle.
At gibi atik bir hamile ve lohusa olduğumdan, bilmedim ki hiç hamilelik avantajı ya da prenseslik avantajı nedir, bilakis yapamadığım zaman bile ‘nazlanma’ gibi algılandı.
Ama ahdım olsun, yine kazara 3. yü doğurursam premses olacağım ben.
Canım şöbiyet yatağında krema üzeri dilimlenmiş çilek ve erik çekecek ama tadı tuzlu olacak:))
Bir de öylesini deneyip, eşimin emdiği sütü burnundan getiresim var.
Kardeş kardeş 2 sene dayandı aldatmadı, belki bunda dayanamaz aldatır:)